Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje zaproszenia, to dajcie znać do mnie czy do paru innych osób z tego tematuNapisał wyyzy
![]()

Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje zaproszenia, to dajcie znać do mnie czy do paru innych osób z tego tematuNapisał wyyzy
![]()
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358

A był, ale gdzie on się teraz podziewa :scratchchNapisał Gourney
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358
Napisał lowak
Ludzie, czy moglby mi ktos dac zaproszenie na gmail... potrzebuje go do kontaktow ze skandynawami. Niestety polskie portale i ich skrzynki sa czesto tam traktowane jako spamy, yahoo jest beznadziejne i kupe w nim spamow. Widze jak bardzo zachwalacje gmail, wiec prosze o pomoc.

To podaj swój mail to na pewno ktoś wyśle - choćby ja :]
...

PoszłoNapisał matii
![]()
hallo mistrzowie!! wchodze na www.qmail.com i.... "domain is inactive" ?
wiecie cos na ten temat?
testowalem kilkanascie i uzywam onetu - bo stara i tlenu - bo komunikator obsluguje poczte i gg (inne porty i nikt mi nie przejmie ustawien gg - bo hacki automaty na gg nie dzialaja) i 1gb bez ograniczen
a 1 czy 2 spamy dziennie to pryszcz
Wchodziłem i wchodzę bez problemów przez:Napisał deszcz
https://www.google.com/accounts/Serv...o<mplcache=2
Ponawiam ofertę, chętnie pozbędę sie zaproszeń![]()

Mistrzu, bo to chyba nie ma być qmail tylko gmailNapisał deszcz
![]()
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

No to ja się tak zapytam... tylko mnie śmiechem nie zbywajcie,,,czy jest możliwe tak, że ktoś napisze na moje konto na wp.pl a przyjdzie mi na 2 konta? tj. gdybym miał gmaila i ktos napisałby na wp to przyszlo by mi na gmail tez

chodzi Ci o przekierowanie poczty......... na gmailu takie cos jest, ale na wp to wne wiem bo nie korzystam........
ja tez mam jeszcze mase zaproszeń![]()

jak się ustawia przekierowanie to maile z jednej poczty przechodzą do drugiej i na tej pierwszej tego nie ma- mam nadzieję że zrozumieliście, bo chyba troche pomieszałem
można stworzyć jakiś filtr który jak przychodzi mail na pocztę to automatycznie wysyła kopię na drugą skrzynkę

a jak stworzyć taki filtr??

na gmailu
obok szukaj masz stwórz filtr
w miejsce od wpisujesz "*" (gwiazdkę)
dalej
przesłać dalej do
zakończ
teraz każdego maila którego dostaniesz będzie on na skrzynce gmaila i na tej podanej
EDIT: z wp nie kożystam, także nie powiem jak to się robi
Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 28-06-06 - 12:17

A jak , kroczek po kroczku ustawić gmaila na outlooku?? mam 3 konta na nim jeśli to robi jakąś różnicę...
Napisał +ADI+
Kod:http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=en&answer=12103

w outlooku to ..."male piwko" ale o wiele trudniej jest skonfigurować Thunderbirda !Napisał +ADI+
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)