Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: neostrada

morfeo1980
    Gość Avatar morfeo1980

neostrada

a ja mam takie pytanie, niedawno miałem wątpliwa [przyjemnosc instalowania neostrady. zrobiłem format na kompie zainstalowałem modem i intenrnet podziałał całe dziesiec minut po upływie tego czasu wszystko znikło, znaczy się strony przestały się ładować tak jak gdyby nie było połączenia, a jednak ikona komputerków w trayu pokazuje ze z mojego kompa są wysyłane pakiety i jest ich dwa raz wiecej niż odebranych. czy ktoś może mi powiedzieć /napisac co jest nie tak bo na infolini za kazdym telefonem, a było ich 7 mówią mi co innego za pomoc z góry dzięki

księciunio
    Gość Avatar księciunio
    Odinstaluj stery neostrady i jeszcze raz je zainstaluj, na odłączonym modemie.
    Modem podłącz wtedy gdy poprosi Cię o to instalator i cierpliwie czekaj.
    Ze sterami neostrady niestety tak bywa że coś tam się pokiełbasi i pomaga tylko przeinstalowanie.

rolaj
    Gość Avatar rolaj
    Sprawdź system antispywarem. Miałem podobny problem po instalacji liveboxa. Przez moment zgodnie z sugestią z instrukcji obsługi wyłączyłem firewall i to wystarczyło. Różne świństwa wysyłały pakiety i przytykały cały transfer. Trzeba też zamknąć niektóre porty, aplikacja do tego w załączniku.
    Jeszcze jedno: By sprawdzić, co sie dzieje w połączeniu z netem można uruchomić cmd (start>uruchom i wpisać cmd) a nastepnie napisac "netstat" i enter.
    Załączone Pliki Załączone Pliki
    Ostatnio edytowane przez: rolaj : 09-04-06 - 16:11

morfeo1980
    Gość Avatar morfeo1980

neostrada

stery neostrady odinstalowywałem z 10 razy nic to nie dalo, na infolini kazali mi zrobić format, na drugi dizeń zaprzeczali ale sprawye infolini pozostawie bez komentarza.
    ale moze zrobie według drugiej wskazówki za co dizęki z góry. zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam i dzięki

morfeo1980
    Gość Avatar morfeo1980
    dzieki za pomoc neostrada zainstalowana kłopot był w tym że przed zainstalowaniem i podłączeniem modemu trzeba zainstalować programy antywirusowe, w moim przypadku pomógł avast adaware i start guard

Edit by wyyzy
    To zamykam...
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 26-11-06 - 15:02

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)