+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Logo strony

księciunio
    Gość Avatar księciunio

Icon5 Logo strony

Mam taki problemik.
    Jak zainstalować obrazek który się pojawia przed adresem strony np. tak jak jest to powyżej, czyli V i adres forum.
    Jak to zrobić to myślę że wiem, jednak nie wyświetla mi obrazka tylko samą ramkę, co jest grane? roamiar, czy zły zapis obrazka? czyli jpg, gif, itd.
    Czy może ktoś konkretnie podpowiedzieć jak to zrobić?

Ps.
    Umieściłem to tutaj bo myślę że jest to związane z internetem, jeśli ktoś uzna inaczej to proszę o przeniesienie.

musia
    Gość Avatar musia
    ?le podajesz adres obrazka w pliku index.htm.
    skopiuj obrazek do tego samego katalogu co plik index i podaj w kodzie tylko nazwę obrazka z rozszerzeniem

flash
    Gość Avatar flash
    Gdy ja w szkole robiłem strony to obrazki musiały być w tym samym folderze co plik ze żródłem. Używałem wtedy html z notatnikiem.
    Czyli jeśli swoją stronę masz w folderze o nazwie Strona www to obrazek musisz mieć w tym samym folderze.

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Sprawdź także czy rozszerzenie pliku jest z małych liter czy dużych bo to też wpływa na różnego rodzaju błędy.
    ...

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    na bank chodzi z .ico i .gif - ja mam wstawione w ramach <head> i wszystko jest ok - mam nawet w innym folderze to pokazuje ścierzkę:
    Kod:
    "grafika/ikona.ico"
    i wszystko jest git

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    :deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)