+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 16 z 16

Temat: Automatyczna zmiana IP

tchodo
    Gość Avatar tchodo

Automatyczna zmiana IP

Witam
    Bardzo potrzebne mi są dwie sprawy:
    -1- Lista czynnych, działających, całkowicie anonimowych polskich serwerów proxy,
    -2- program do którego można tą listę załadować tak, by automatycznie przełączał mnie między narzuconymi serwerami proxy.

Chodzi o zaliczanie kliknięć w pewien link, gdzie jest ograniczenie do jednego kliknięcia dziennie z danego IP. Dla uciszenia sumienia, załóżmy, że chodzi o oszukiwanie licznika odwiedzin danej strony www

Dotychczas robiłem to za pomocą Steganos Internet Anonim Pro, ale nakryto mnie i zarzucono, że niemożliwe jest, by tym linkiem zainteresowany był ktoś spoza naszego kraju, a już na pewno nie Srilanka czy Tajwan. Ledwo wybroniłem się przed zablokowaniem zaliczania kliknięć.

A może jest jakiś inny sposób na dynamiczną zmianę IP (koniecznie polskie)uppy_dog
    Ostatnio edytowane przez: tchodo : 24-03-06 - 18:41

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    załóż sobie łącze ze zmiennym IP potem tylko połączenie, rozłączenie i pojechał
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Neostrada, restart modemu, wyczyscic ciasteczka i ine smieci przegladarki, wejsc na ten link.
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    iwko:
    iwko:
    iwko:

flash
    Gość Avatar flash
    Ja powiem tak, że jeśli chcesz uzywać proxy to najlepiej chińskie lub kubańskie bo to są państwa, "z którymi był by się ciężko dogadać" jeśli ktoś by potrzebował twoje IP.
    A z polskimi proxy nie było by żadnych problemów i jak sie ktos postara to i tak uzyska twoje IP.

tchodo
    Gość Avatar tchodo
    Chyba się nie zrozumieliśmy
    Chodzi mi o program lub jakikolwiek inny sposób na dynamiczną zmianę IP (dodatkowo musi to być polskie IP), który mogę zastosować w moim bierzącym sprzęcie, oprogramowaniu (WinXP) i przede wszystkim bez zmiany sposobu przyłączenia do sieci (LAN)
    Bardzo dobry był do tego Steganos Internet Anonim Pro, ale nie można mu ręcznie narzucić listy serwerów, a poza tym nie znam polskich działających anonimowych proxy, bo np. w3cache.tpnet.pl port8080 - nie jest w pełni anonimowy i przesyła informacje o rzeczywistym IP.
    Chodzi o to by informacja o rzeczywistym IP nie była automatyczna. Wiem ,że zawsze można jakoś je uzyskać, ale na stronie o której mówię liczy się to bym był połączony przez anonimowe proxy, bo stronka wtedy odczytuje IP serwera proxy, a ewentualnie admin sprawdza jaki to kraj, np wklejając nr IP tutaj: http://www.zoneedit.com/whois.html
    Ostatnio edytowane przez: tchodo : 24-03-06 - 19:22

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    moze ten program.
    Kod:
    http://hyperupload.com/download/024c754759/Proxy_switcher_pro_3_4_3516.zip.html

flash
    Gość Avatar flash
    A tak na przyszłość to możesz tu poczytać:
    http://www.s-zone.6r.pl/index.php?op...d=34&Itemid=51

Wszystko jest dobrze wyjaśnione, do reszty powinieneś sam dojść.

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Linki do polskich proxy możesz dostać na:
    Kod:
    www.proxy4free.com
    ale niesety nie znam żadnego programu do ich zmieniania. Możesz zmieniać ręcznie np. w Operze, nie jest to dużo roboty, no chyba że potrzebujesz to na ogromną skalę
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

starszy ogniomistrz elwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnyelwoodblues Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar elwoodblues

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    spora liste proxy znajdziesz tu
    Kod:
    http://www.stayinvisible.com/proxy_lists.html
    ale musisz wyszukać na listach polskie z oznaczenie anonomity, high anonimity bądź de luxe i ręcznie to ustawiać w przeglądarce
    Nie patrz na całokształt krzywo,
    Chodź zrobimy jakieś piwo(...)
    (...)Lepiej nie główkuj już
    Blues panie Jurek blues

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Jest programik HideIP tylko nie wiem jak z lista serwerow, pod drugie darmowe serwery proxy sa stare, dziurawe, mozna w latwy sposob dowiedziec sie kto korzystal z proxy.
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

flash
    Gość Avatar flash
    darmowe serwery proxy sa stare, dziurawe, mozna w latwy sposob dowiedziec sie kto korzystal z proxy.
    Dokładnie o tym mówię i dlatego polecam chińskie lub kubańskie.
    Zerknij choćby tu:
    http://www.publicproxyservers.com/page1.html

Tutaj wszystko o proxy:
    http://polskiestrony.pl/bolec/proxy.php

Tu masz listy proxy:
    http://www.stayinvisible.com/proxy_lists.html

Jest jeszcze taki program Proxy Way, wszystko o nim tutaj:
    http://www.stayinvisible.com/download_proxyway.html

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał flash
    Dokładnie o tym mówię i dlatego polecam chińskie lub kubańskie.
    Tylko że tchodo chce tylko i wyłącznie polskie, czy to takie trudne czytać coś ze zrozumieniem ??

flash
    Gość Avatar flash
    Tak się składa, że czytać umiem i wiem co jest napisane ale chcę mu polecić coś innego.

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał tchodo
    Dotychczas robiłem to za pomocą Steganos Internet Anonim Pro, ale nakryto mnie i zarzucono, że niemożliwe jest, by tym linkiem zainteresowany był ktoś spoza naszego kraju, a już na pewno nie Srilanka czy Tajwan. Ledwo wybroniłem się przed zablokowaniem zaliczania kliknięć.
    flash przecież tchodo wyraźnie napisał, że już próbował wchodzić przez proxy innych krajów i niż polska i ten sposób nie przejdzie.

flash
    Gość Avatar flash
    No tak.
    a tak właściwie to po co ci takie proxy tchodo??

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Ten program chyba jest najskuteczniejszy w swojej dziedzinie: http://www.steganos.com/?product=SIA...layout=web2005

Kiedy używałem ostatnio HideIP to możliwa była jedynie integracja z IE, więc nic specjalnego
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)