Czy można skopiowac jakoś zakładki z Opery do Internet Explorera? A jeśli tak to jak.

Czy można skopiowac jakoś zakładki z Opery do Internet Explorera? A jeśli tak to jak.

po pierwsze a czemu chcesz kopiować zakładki z Opey do tego szajsa??? po drugie a widziałbys żeby IE miało wogóle jakiekolwiek zakładki???![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Czy ja napisałem że IE ma zakładki? Nie.Napisał S.Z.A.O.
Skopiować zakładki z Opery do Ulubionych w IE.

Możesz pobawić w ręczne wklejanie, chyba sposobu typu dwa kliknięcia i ciach za bardzo nie ma, ale głowy uciąć sobie nie dam
SZAO, rozumiem że operka to dla ciebie dzieło sztuki, ale nie naskakuj zaraz, że IE to szajs(mimo, że tak jest).
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358
jest do tego program http://www.terriadev.com/products/urlbase/.
Krótko po udostępnieniu przez Microsoft nowych poprawek (14 marzec), została znaleziona luka w przeglądarce internetowej Internet Explorer.
Atakujący dzięki odpowiednio spreparowanej stronie internetowej
może wykonać dowolny kod na atakowanym komputerze.
Na błąd jest podatny system Windows Xp z SP2 i przeglądarką
Internet Explorer. Błąd nie występuje przy Firefoxie, Operze
czy innych przeglądarkach.
Odkrywcą luki jest znany polski hacker Michał Zalewski.
Dla niedowiarków prezentuje on przykład - lcamtuf.coredump.cx/iedie.html
Jak narazie nie ma dostępnych łatek, a jedynym uchronieniem
się przed błędem jest korzystanie z innej przeglądarki niż
Internet Explorer.
Żródło: hacking.pl
Jak go zwał, tak go zwał - jak chce to niech ma!
Nie trzeba niczego kopiować ani wklejać, wystarczy w opcjach IE wejść do eksportuj importuj, odznaczasz przeglądarkę z której chcesz importować zkładki i jak słusznie myślisz, wszystkie zakładki zostaną zaimportowane do ulubionych!
A,A! chyba to do admina, czas chyba ściągnąć mi tego WARNA - za jedną pomyłkę aż 10 % to chyba o wiele za wiele!
Ostatnio edytowane przez: księciunio : 21-03-06 - 12:57
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)