+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Dc++

Stały Użytkownik Zeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Zeratul

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7

Dc++

Znowu mam problem wynikający znowu z mojej własnej niewiedzy. O tóż chodzi o DC++, a konkretnie o transfery - dlaczego ode mnie ciągną z prędkościami co najmniej 15 kB/s, a u mnie przeciętny transfer to 3 kB/s, chociaż mam neostradę 512? Być może to wina złej konfiguracji DC++? Znowu proszę o pomoc...

Stały Użytkownik boofish Poziom 1 : Buduje reputacjęboofish Poziom 1 : Buduje reputację Avatar boofish

Dzięki!
    6
    Siła Reputacji
    8
    Powinieneś być aktywny i nic nie wpisuj tam. Może to być spowodowane prędkością wysyłania osoby od której coś pobierasz. Masz firewalla?

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    Cytat Napisał Zeratul
    Znowu mam problem wynikający znowu z mojej własnej niewiedzy. O tóż chodzi o DC++, a konkretnie o transfery - dlaczego ode mnie ciągną z prędkościami co najmniej 15 kB/s, a u mnie przeciętny transfer to 3 kB/s, chociaż mam neostradę 512? Być może to wina złej konfiguracji DC++? Znowu proszę o pomoc...
    moe to Ci pomoże:
    Kod:
    http://www.thepesh.neostrada.pl/thepesh/dc.html
    oraz to http://www.google.pl/search?q=konfig...pl-PL:official

Stały Użytkownik Zeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputacjęZeratul Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Zeratul

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    7
    Heh. Widziałem już te linki, szczególnie ten drugi . Cóż, wygląda na to, że niestety wszystko jest jak trzeba. Jestem ustawiony na trub aktywny, nie mam firewalla. Nie rozumiem tylko tych ustawień: "wysokiu prio roz", itd.

Stały Użytkownik boofish Poziom 1 : Buduje reputacjęboofish Poziom 1 : Buduje reputację Avatar boofish

Dzięki!
    6
    Siła Reputacji
    8
    No ale spróbuj pobrać jakiś plik od kogoś kto ma dobre łącze, poszukaj kogoś np z T3 i ssaj

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Jeśli chodzi o ustawienie łącza T1, T3, Cable itp. to jest to pic na wode. Pole to służy tylko do informowania użytkowników o własnym łaczu. Możesz ustawić 28,8 a będziesz ssał ile fabryka dała oraz ludzie będą zasysali od Ciebie analogicznie. Podaje to w celu informacyjnym i zwracam uwage, że cokolwiek nie wybierzesz w tym polu nie będzie to miało wpływu na szybkość połączenia. Poza tym spróbuj działać jako passive. Piszesz, że masz neo, a więc jako active nie możesz podać ip, na którym działasz non stop. Chociaż są serwy na których podanie złego ip nie wpływa na działanie (możesz dostać bana, a najczęściej boty pyskuje o zmiane i.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania