Dzisiaj przesiadłem się na thunderbirda, niby fajnie, super, cool, ale nie pobiera starszych wiadomości na gmailu, dostałem jakieś 8 najnowszych, a reszta ok. 200 dalej leży na serwerze nietknięta...
Co z tym zrobić?

Dzisiaj przesiadłem się na thunderbirda, niby fajnie, super, cool, ale nie pobiera starszych wiadomości na gmailu, dostałem jakieś 8 najnowszych, a reszta ok. 200 dalej leży na serwerze nietknięta...
Co z tym zrobić?
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358

Tu masz dokładny opis kofiguracji konta: http://mail.google.com/support/bin/a...y?answer=13285
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
night_cr0wler / astar0th

thunderbird 0.x a obecna wersja to 1.5...
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
Paktofonika

Aż tak sie różni?Chodzi ogólnie o ustawienia czyli co wogóle ustawić. Różnica między wersjami zmienia zapewne tylko położenie poszczególnych opcji programu
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
night_cr0wler / astar0th

A próbowałeś zrobić tak? Wejdź na Gmaila przez przeglądarkę i oznacz wszystkie wiadomości w Odebranych jako nieprzeczytane, a po tem zobacz czy Thunderbird je pobierze.

Gourney! Strzał w dziesiątke
Dostajesz po dupie i wycieczke w swoim pokoju, przez czas nieokreślony
Dzięki chłopaki, plusy lecą.
PS = Jak łatwo wykorzystać limit, aby znów można było dodawać innym? Wejść do działu e-booki, potem to już żaden problem![]()
Ostatnio edytowane przez: lowak : 07-03-06 - 18:15
Paktofonika

Patrz tutaj -> http://forum.underpl.net/showthread....ighlight=gmail Jakby jedno było mało to zgodnie z podanym tematem proś na PM wymienionych tam userów.
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)