+ Odpowiedz na ten temat
2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 26 do 48 z 48

Temat: Jak przyśpieszyć Neostradę (oczywiście nie dopłacając)?

Kris1975
    Gość Avatar Kris1975

pytanko:

Hmm, nie jestem specem a nie mam czasu sie wczytywac w roznice, wiec moze ktos mi powie który jest dla mnie (mam Neostrade, modem US?

Przy okazji macie moze ebooka:ABC Neostrada, Autor: Jakub Cisowski, Bartosz Danowski?

Dzieki
    Kris

Cytat Napisał SiTo
    jeszcze napisze dla wszystkich zainteresowanych tym programem ze sa 2 jego wersje
    cFos

oraz
    cFosSpeed

obie do pobrania w wersji shareware na
    Kod:
    http://www.download.net.pl/c16/Przyspieszanie-Polaczen/
    Ostatnio edytowane przez: Kris1975 : 23-01-06 - 10:16

Wivaldi
    Gość Avatar Wivaldi
    Cytat Napisał Kris1975
    Hmm, nie jestem specem a nie mam czasu sie wczytywac w roznice, wiec moze ktos mi powie który jest dla mnie (mam Neostrade, modem US?
    Dzieki
    Kris
    Jak się domyslam, podano Ci już namiary na program cfos.
    a więc skoro go masz to wiesz jaka jest jego wersja i po wczytaniu linku od Wlodasa szukasz swego programu/ jego wersji/ i sciągasz. Uruchamiasz i ciesz się szybkościa.
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 23-01-06 - 11:20

Kris1975
    Gość Avatar Kris1975

Uwaga!!!

Na www.crackdb.com sciągając CFos sciągnąłem sobie w pracy Trojana, walczyłem z nim pół dnia. Nazywał się jakoś SpySherif jakoś tak, teraz mam problem z systemem, bo mi pada i otwiera sie mnóstwo stron www, a antiwirus McAfe nic nie widzi...

Cytat Napisał wlodas
    tutaj:
    Kod:
    http://www.crackdb.com/search.html
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 23-01-06 - 19:42

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    Cytat Napisał Kris1975
    Na www.crackdb.com sciągając CFos sciągnąłem sobie w pracy Trojana, walczyłem z nim pół dnia. Nazywał się jakoś SpySherif jakoś tak, teraz mam problem z systemem, bo mi pada i otwiera sie mnóstwo stron www, a antiwirus McAfe nic nie widzi...
    To dziwne. Poniewaz kolega Rav tez Ci podał link na te stronę. ja tylko uściśliłem - dokładnie do tego programu. I gdybyś miał problem z trojanem czy wirusem to juz w początkowej fazie próby sciągania ze stronki/ w każdym razie ja tak mam - mój av odrazu warczy ze mam gościa/ a Tobie nic nie powiedział?
    Programy tego typu mogą byc odbierane jako wirusy, trojany ale nie muszą ich miec. Ale również moga miec. Dlatego takie pliki należy ZAWSZE sprawdzać aktualnym programem av.

Rav
    Rav jest offline
    Stały Użytkownik Rav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Rav

Dzięki!
    1
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    11
    własnie może kolega nie stosuje u siebie AV ani Firewalla - mnie chroni NORTON IS i przy ściąganiu tego pliku nie krzyczał mi o żadnym niebezpieczeństwie, a i żadnych problemów z PC też nie zaobserwowałem.
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

SiTo
    Gość Avatar SiTo
    Niestety ale Kris1975 ma racje,tez sciągałem dzisiaj cracka do programu cFosSpeed v2.13 tylko ze z tej stronki :
    Kod:
    http://crackfind.com/?Submit=crackdb&chto=cfosSpeed
    jak kto taki ciekawy to polecam sprawdzić

i przy sciaganiu w/w cracka antywirus nawet nie zastękał-->a bylo to archiwum zip-w srodku 2 pliki-jeden pod jakas śmieszną nazwą (exe) a drugi pod nazwa crack.exe.I z głupoty (albo przepicia) otworzylem ten crack.exe no i sie posypaly alerty ( chyba 4 ). Usunąłem cale to ścierwo ( a nawet za duzo) bo po wszystkiemu wyskakiwalo mi okienko ze cos tam cos tam-system zostanie zamkniety za 30 sekund ( bo cos mu brakowalo chyba:biggrin: ).No ale i tak planowalem na dzis wieczór format (a dlaczego mozna przeczytac w innym moim poscie) to tylko przyspieszylem zamiary i juz smigam na nowiuśkim (amerykańskim) systemie:usa2:
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 24-01-06 - 07:07

Wivaldi
    Gość Avatar Wivaldi
    upss! Ale checa ! ale muszę powiedziec ze u kolegi z neo / bo ja mam kablówkę/ sciągałem te cracki i antywirus nie zagadał i po rozpakowaniu nic się nie działo.
    Aa cfos działa i nawet przyspieszył.

pole123
    Gość Avatar pole123

Pomocy

Witam.Ostatnio zainstalowalem ten program,ale mam duży problem z uruchomieniem.
    Otóż podczas połączenia nic się nie dzieje.
    Wyskakuje okno z błędem numer 678.
    Następnie otwieram okno z rezultatem połączenia i oto przed moimi oczami pojawia się następujące okno....http://pawelpajdowski1.w.interia.pl/ccc.bmp(długo się ładuje).
    Nie wiem co zrobić. Mam dwa komputery połączone zwyklym kabelkiem do obu kart.Do pierwszego komputera podłączony jest router-modem PLANETE,który dostarcza sygnał z sieci.
    Jak próbuje podłączyć się Cfosem nic się nie dzieje, a potem wyskakuje NO ETHERNET.
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 24-01-06 - 16:11

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Chłopaki, jeśli chodzi o CfosSpeed - http://forum.underpl.org/showthread.php?t=11208 - żebyście nie musieli biegać po stronach z niewiadomą treścią

PS = Pole123, wrzucaj zdjęcia na jakieś lepsze serwery bo to zdjęcie ściągałem ok 3min...
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Kris1975
    Gość Avatar Kris1975

Dokładnie tak

Niestety zrobiłem ten sam błąd co Ty ale nie chciało mi się tego tłumaczyć, tym bardziej że Wlodas podchodzi i tak do mnie podejrzliwie... bo podobno naruszam jakieś zasady?! Trudno mysleć o zasadach gdy człowiek ściągnął wirusa do pracy...

Dzięki dla Wivaldiego za tego Cfosa, bo szczerze to miałem go już dosyć
    K

Cytat Napisał SiTo
    Niestety ale Kris1975 ma racje,tez sciągałem dzisiaj cracka do programu cFosSpeed v2.13 tylko ze z tej stronki :
    i przy sciaganiu w/w cracka antywirus nawet nie zastękał-->a bylo to archiwum zip-w srodku 2 pliki-jeden pod jakas śmieszną nazwą (exe) a drugi pod nazwa crack.exe.I z głupoty (albo przepicia) otworzylem ten crack.exe no i sie posypaly alerty ( chyba 4 ). Usunąłem cale to ścierwo ( a nawet za duzo) bo po wszystkiemu wyskakiwalo mi okienko ze cos tam cos tam-system zostanie zamkniety za 30 sekund ( bo cos mu brakowalo chyba:biggrin: ).No ale i tak planowalem na dzis wieczór format (a dlaczego mozna przeczytac w innym moim poscie) to tylko przyspieszylem zamiary i juz smigam na nowiuśkim (amerykańskim) systemie:usa2:
    Ostatnio edytowane przez: Kris1975 : 24-01-06 - 15:36

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    12
    Cytat Napisał Kris1975
    Niestety zrobiłem ten sam błąd co Ty ale nie chciało mi się tego tłumaczyć,
    tym bardziej że Wlodas podchodzi i tak do mnie podejrzliwie... bo podobno naruszam jakieś zasady?
    ! Trudno mysleć o zasadach gdy człowiek ściągnął wirusa do pracy...

Dzięki dla Wivaldiego za tego Cfosa, bo szczerze to miałem go już dosyć
    K
    Nie rozumiem Cię? Niby dlaczego mam podejżliwie do Ciebie podchodzic? jestes jak każdy userem, któremu nalezy się uwaga i odpowiedz. Nie klasyfikuję userów w żaden sposób. A ze załapałeś wira? Trudno! Ja nie załapalem i qmpel tez nie , Rav tez nie - co nie oznacza, ze Ci nie wierzę. Zresztą poczytaj dokładnie mój post. Rózne programy av róznie reagują na cracki. Dlatego zawsze sprawdzam taki plik conajmniej 2x. Co nie oznacza, ze mogę nie załapać wira. Mówi sie trudno- nasze ryzyko.

Rav
    Rav jest offline
    Stały Użytkownik Rav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Rav

Dzięki!
    1
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    11
    odpowiedź dla Pole123

z tego co przeszukałem internet znalazłem info raczej niezbyt dobre jeśli chodzi o konfigurację cfosa w sieci za routerem
    http://forum.neostrada.info/viewtopic.php?p=568
    http://forum.tweak.pl/index.php?show...0&#entry820150
    ja u siebie do zabawy z cfoss używałem tylko modemu neo i chodziło a jak sprawa wygląda z siecią za routerem mówią powyższe linki. wynika z nich że nie bardzo program nawiąże współpracę - ale moze ktoś wie więcej w tym temacie.
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

pole123
    Gość Avatar pole123
    Dzięki raven.To byla moja wina.Ściągnąłem złą wersję cFos(tylko dla modemów), natomiast dla routerów jest wersja cFosspeed.Przeinstalowalem i teraz wszystko działa wielkie dzieki.
    Ostatnio edytowane przez: pole123 : 24-01-06 - 17:37

flash
    Gość Avatar flash
    Witam panowie. Mam pytanie. Aczkolwiek moje neo mi zwolniło do 6kb/s, bo mam za dużo pobranych danych. A mam jeszcze 8dni do nowego miesiąca i w związku z tym mam do Was pytanie: czy jak użyje tego programu cFos to szybkość otwierania się stron mi się zwiększy??

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Chyba raczej nie. To ograniczenie masz od tepsy i raczej żaden program tego nie ominie. Jeśli już się zwiększy to bardzo niewiele. Zresztą ściągnij i przetestuj
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

flash
    Gość Avatar flash
    No właśnie zainstalowałem i strasznej różnicy nie ma. Nadal to samo

edit:
    po dłuższym działaniu mojego kompa nanoszę poprawkę i stwierdzam, że jednak net mi trochę przyśpieszył.
    Ostatnio edytowane przez: flash : 23-03-06 - 18:22

active.
    Gość Avatar active.
    Powiedzcie mi jak skonfigurowac ten program zeby dobrze chodzil
    z Gory wielkie dzieki
    Pozdro

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    12
    Cytat Napisał active. Zobacz post
    Powiedzcie mi jak skonfigurowac ten program zeby dobrze chodzil
    z Gory wielkie dzieki
    Pozdro
    looknij post 37

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    8

sposób na NEO

Sposbów na ominięcie limitów w Neostradzie jest conajmniej cztery. Przytoczę legalny i prosty sposób na cieszenie się szybkim internetem, kiedy jest on najbardziej potrzebny. przez ostatnie kilka dni w miesiącu . Sposób jest prosty, lecz wymaga dużej samokontroli, do dzieła: do 25 dnia NIE MOŻEMY przekroczyć limitów, a po 25 już licznik nie działa tak jak powinien i bez żadnych konsekwencji przekroczymy dopuszczalne limity.

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Cytat Napisał pytonss Zobacz post
    Sposbów na ominięcie limitów w Neostradzie jest conajmniej cztery. Przytoczę legalny i prosty sposób na cieszenie się szybkim internetem, kiedy jest on najbardziej potrzebny. przez ostatnie kilka dni w miesiącu . Sposób jest prosty, lecz wymaga dużej samokontroli, do dzieła: do 25 dnia NIE MOŻEMY przekroczyć limitów, a po 25 już licznik nie działa tak jak powinien i bez żadnych konsekwencji przekroczymy dopuszczalne limity.
    a moze podasz 3 pozostale ?

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Niestety nie mogę kolportować, sposobów które działają na szkodę mojej ulubionej firmy

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    jak wolisz ///

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

Golum
    Gość Avatar Golum
    mam takie pytanie wlonczylem ten link i niewiem co pobrac ;/
    http://www.cfos.de/index2_pl.htm

mam takie pytanie :/ weszlem na ta stronke i niewiem co pobrac do mojej neostrady :/http://www.cfos.de/index2_pl.htm

Ok juz sciongem i instalowalem ale nie widze poprawy :/
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 22-03-07 - 18:28 Powód: post pod postem

+ Odpowiedz na ten temat
2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)