+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 10 z 10

Temat: neo... buu

flash
    Gość Avatar flash

Icon9 neo... buu

Witam, mam neo 256.
    Mam problem z neostradą: jak wiadomo na neo można pobierać w ciągu miesiąca 7GB. A więc tak: w grudniu pobrałem coś ponad 6GB w przybliżeniu do 7GB, a oni zamiast dać mi nowe 7GB na styczeń to mi doliczaja do tego co już mam. Jak tak dalej pójdzie to mi transfer zwolni.
    Wiecie może czym to jest spowodowane??:02: :02: :02:
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 05-01-06 - 11:53

whatever PeTe Poziom 1 : Buduje reputacjęPeTe Poziom 1 : Buduje reputację Avatar PeTe

Dzięki!
    1
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Podejrzewam ze okresem rozliczeniowym ktory nie trwa od 1 szego do ostatniego tylko zalezy od ustalen musisz zobaczyc na rachunku od kiedy do kiedy naliczana jest oplata

Cicha woda... kuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jest Avatar kuka300

Dzięki!
    9
    Podziękował 5 razy w 5 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Mam pytanie jak sprawdzałeś ile masz nabite?
    Wchodząc tylko na stronę, czy też może w panelu wpisując numer ID: i PIN: ?

Ja mam 2mb łącze i przed momentem patrzyłem:
    na stronie widnieje 16gb nabite (wiec także miałem skape…)
    a po wejściu do w/w panelu jest niecałe 3gb (czyli tyle ile akurat ściągałem)
    Wiec, jeśli nie sprawdziłeś w panelu to popatrz, może masz tak samo.

Pozdrawiam
    kuka300
    e-mail:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

flash
    Gość Avatar flash
    JA sprawdzałem na stronie. A okres rozliczeniowy mam 1 każdego miesiąca.

kuka300 a ID i PIN to musze podać te z umowy??
    i gdzie to wpisac??

Cicha woda... kuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jestkuka300 Poziom 2 : Fajny jest Avatar kuka300

Dzięki!
    9
    Podziękował 5 razy w 5 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Cytat Napisał flash
    JA sprawdzałem na stronie. A okres rozliczeniowy mam 1 każdego miesiąca.

kuka300 a ID i PIN to musze podać te z umowy??
    i gdzie to wpisac??
    wchodzisz na stronę neostrady, wciskasz guzik o nazwie "Panel"
    po czym ukazuje się nowe okienko o nazwie "Panel administracyjny"
    wpisujesz ID i PIN z umowy po czym logujesz się,
    następnie wciskasz zakładkę "transfer" i tam już są wszystkie informacje z nim związane.
    e-mail:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

flash
    Gość Avatar flash
    dzieki kuka bo teraz mi dobrze pokazało

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Poniżej programik, który liczy megabajty wysłane i odebrane na bierząco (NetMeter - freeware)
    http://www.metal-machine.de/readerro...v0999beta2.exe

Screen1
    Screen2
    Screen3

Wynalazłem jeszcze coś od TP SA: http://www.neostrada.pl/sso/np/info_popup.jsp
    Ostatnio edytowane przez: thomas.night : 05-01-06 - 17:37
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

flash
    Gość Avatar flash
    dziekuje

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    mnie raz mniej policzyli o dziwo, co sie jeszcze nie zdarzylo wczesniej.........
    a na stronce głównej, to zawsze pokazuja z opóźnieniem, nie wiem dlaczego, przynajmniej u mnie tak jest.......

Lopez
    Gość Avatar Lopez
    W panelu czesto sa przeklamania. W moim przypadku na korzysc klienta Sciagam kilka filmow, zblizam sie do 7GB (mam Autoconnecta, w ktorym patrze ile zassalem), a w panelu niecale 1GB. Od kilku miesiecy tak mam, ale skarzyc sie nie bede. Sciagam ponad limit kilka a czasami ponad kilkanascie GB na miesiac.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania