+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 18 z 18

Temat: Niewidoczni gG

Skyban
    Gość Avatar Skyban

Niewidoczni gG

Mam takie pytanie czy istnieje program dzieki ktoremu mozemy wykrywac niewiodcznych w GG?? Duzo szukalem w necie ale nic nie znalazlem;/

Jedi Knight JohannesR Poziom 1 : Buduje reputacjęJohannesR Poziom 1 : Buduje reputacjęJohannesR Poziom 1 : Buduje reputację Avatar JohannesR

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    To cos slabo szukales
    chociazby tutaj:
    Kod:
    http://www.underpl.org/index.php?d=download&cat=39
    mozesz sobie sciagnac PowerGG czyli zestaw wtyczek, z ktorych jedna pozwala widziec czy ktos jest niewidoczny, choc z tego co sie orientuje nie zawsze dziala ona zgodnie z rzeczywistym stanem rzeczy po drugiej strony kabla

Skyban
    Gość Avatar Skyban
    No tak, ale na jednej ze stronek przeczytalem ze wprawdzie istnieje taka wtyczka ale jej tam nie ma;/

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    no to nie wiem gdzie to czytałes, bo w PowerGG zawsze byla taka wtyczka, i watpie ze akurat teraz z niej zrezygnowali........a pozatym jak ktos jest niewidoczny to nie ma problemu, jak chce z Toba rozmawiac to odpisze i tyle, moze chce mieć trochę prywatności, albo poprostu nie chce z kimś rozmawiać, moze z Toba............ja przynajmniej po to cały czas jestem na niewidocznym
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 07:48

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Cytat Napisał S.Z.A.O.
    no to nie wiem gdzie to czytałes, bo w PowerGG zawsze byla taka wtyczka, i watpie ze akurat teraz z niej zrezygnowali........a pozatym jak ktos jest niewidoczny to eni ma problemu, jak chce z Toba rozmawiac t odpisze i tyle, moze chce miećtrochę prywatności, albo poprostu nie chce z kimś rozmawiać, moze z Toba............ja przynajmniej po to cały czas jestem na niewidocznym
    Zgadzam się z S.Z.A.O!
    Jak ktoś jest niewidoczny to nie chce mu się z nikim gadać-albo ma tam jakieś swoje powody;może ogląda film albo gra na kurniku albo cie nie lubi...itp.itd.Ja jestem tez czerwona cały czasjak widzę że ktoś jest dost. i chce mi się z nim gadać to pisze...nic na siłePoza tym nie męczą mnie natręty odkąd jestem niewidoczna bo tak to miałam trylion chętnych do Gadu-Gadu...
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 07:48

Lopez
    Gość Avatar Lopez
    Zainstaluj sobie Mirande to bedziesz widzial ktos jest zalogowany do gg a kto nie. Chociaz czasami tez pokazuje nieprawde, ale napewno dziala lepiej od siajowego powergg.
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 07:49

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Tlen ma odpowiednią wtyczke, wystarczy w googlu wpisać niewidoczni.tpl - co prawda piszą tam o jakiejś skomplikowanej procedurze, ale ja mam chyba starszą wersje, która działa na prostszej zasadzie
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Skyban
    Gość Avatar Skyban
    Dzieki Wam za pomoc A co do Twoich S.Z.A.O i Cleo00 uwag to nie pomysleliscie ze moze mam inny powod zeby widziec niewidocznych, myslicie ze teraz będę do każdego pisał "hej, i tak wiem ze jestes-.-"??!! a ja po prostu chce miec komfort w tym ze jak do kogos pisze to wiem zo on "jest" a nie musze pisac "jestes??", a tak często zdarzalo a nawet jak ten ktos nie bedzie chcial ze mna gadac to nie odpowie, a ja mu przeciez nie powiem" a ja mam program i tak wiem ze jestes" tyko odpuscze. Nie rozumiem celu postaw Szao i Cleo00 piszecie tylko po to zeby zrobic z innego młodszego użytkownika idiote czy jak w moim przypadku jakiegos wscibskiego dzieciaka??
    Niektórzy moderatorzy niestety juz to mają do siebie, a TY Cleo chcialas sie chyba tylko pochwalic ile to osob do ciebie nie pisze na gg co?? Dobra dosyc juz tego smecenia, jescze raz dzieki lowak, lopez, johannesR za pomoc pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 15:54

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Skyban, ktoś musi poruszać takie kwestie jak SZAO, szczególnie że jest modemem to uprzedzam cię, abyś nie wykorzystywał tego w złym kierunku, bo tak samo nóż - niby dobre narzędzie, pokroisz chleb, skrócisz line gdy za długa, ale zabić też można.

Nie traktuj tego jak atak na ciebie, czy próba ubliżenia, raczej jako dobrą rade
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 15:54
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    Paktofonika

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Cytat Napisał Skyban
    Dzieki Wam za pomoc A co do Twoich S.Z.A.O i Cleo00 uwag to nie pomysleliscie ze moze mam inny powod zeby widziec niewidocznych, myslicie ze teraz będę do każdego pisał "hej, i tak wiem ze jestes-.-"??!! a ja po prostu chce miec komfort w tym ze jak do kogos pisze to wiem zo on "jest" a nie musze pisac "jestes??", a tak często zdarzalo a nawet jak ten ktos nie bedzie chcial ze mna gadac to nie odpowie, a ja mu przeciez nie powiem" a ja mam program i tak wiem ze jestes" tyko odpuscze. Nie rozumiem celu postaw Szao i Cleo00 piszecie tylko po to zeby zrobic z innego młodszego użytkownika idiote czy jak w moim przypadku jakiegos wscibskiego dzieciaka??
    Niektórzy moderatorzy niestety juz to mają do siebie, a TY Cleo chcialas sie chyba tylko pochwalic ile to osob do ciebie nie pisze na gg co?? Dobra doscyc juz tego smecenia, jescze raz dzieki lowak, lopez, johannesR za pomoc pozdrawiam
    hymmmm...bez komentarza...

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    THX lowak za wytlumaczenie.......mnie napisanie słowa "jestes" nie sprawia zadnego problemu, a jak nie odpisuje to też nie problem.......bo albo wiem ze nie chce ze mną rozmawiac, albo go poprostu nie ma.
    aha, i don't forget ze jestem moderatorem..............to nie znaczy że jestem maszyną, władzą, czy nie wiem czym, ale takze zwyklym czlowiekiem, który mysli i czuje.....w sensie emocji......
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 11:38

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    A ja testuje niby ten niewidoczni.tpl w tlenie, troche to zajelo zanim ruszylo bo trzeba przeczytac wszystko uwaznie ze strony plus jakis tam opis. Ale chyba dziala. Pokazuja mi sie ukryte osoby:-)
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

C/L/e/O_00
    Gość Avatar C/L/e/O_00
    Ja tu widzę że tlen chyba oferuje więcej możliwości jak GG co??

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Ja jako wielki plus uwazam dostep do poczty z programu bez zadnych wtyczek, obsluga gg, dosc spore mozliwosci w opcjach. Jesli sie wlaczy obsluge gg to sa 2 ikonki w pasku ale jedna mozna ukryc wtyczka. Skorki sa ok, sciagnalem zimowy pack czy cos takiego 2005 ikonki tez sa spoko, np nescafe, chyba sa razem z packiem. Wczoraj mi niewidoczni dzialali dzisiaj cos mi szwankuje bo wszyscy niby sie ukryli. Jednak tlena polecam!
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    nooo tak ale w tlenie nie masz tylu emotikonek co mnie troszke boli :/
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 31-12-05 - 13:32

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Schodzimy juz z tematu...

Chociaż fakt tlen jest bardzo ciekawy, brak większej ilości emotów mi nie przeszkadza, to nawet troche uczy, że można używać słów a nie tylko emotków
    Paktofonika

Zakochany w Ania_kociak:* GoLLaB Poziom 1 : Buduje reputacjęGoLLaB Poziom 1 : Buduje reputację Avatar GoLLaB

Dzięki!
    3
    Siła Reputacji
    9
    Emotki z gadu gadu można dodawać, niestety jest to pracochłonne... można nawet zrobić tak, by przy znaczniku - był emotek z gg a przy ;D - emotek z tlena.

Stały Użytkownik boofish Poziom 1 : Buduje reputacjęboofish Poziom 1 : Buduje reputację Avatar boofish

Dzięki!
    6
    Siła Reputacji
    8
    to zobacz
    Kod:
    http://forum.underpl.org/attachment.php?attachmentid=5124&d=1125817593

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania