Mam takie pytanie czy istnieje program dzieki ktoremu mozemy wykrywac niewiodcznych w GG?? Duzo szukalem w necie ale nic nie znalazlem;/
Mam takie pytanie czy istnieje program dzieki ktoremu mozemy wykrywac niewiodcznych w GG?? Duzo szukalem w necie ale nic nie znalazlem;/

To cos slabo szukales
chociazby tutaj:
mozesz sobie sciagnac PowerGG czyli zestaw wtyczek, z ktorych jedna pozwala widziec czy ktos jest niewidoczny, choc z tego co sie orientuje nie zawsze dziala ona zgodnie z rzeczywistym stanem rzeczy po drugiej strony kablaKod:http://www.underpl.org/index.php?d=download&cat=39![]()
No tak, ale na jednej ze stronek przeczytalem ze wprawdzie istnieje taka wtyczka ale jej tam nie ma;/

no to nie wiem gdzie to czytałes, bo w PowerGG zawsze byla taka wtyczka, i watpie ze akurat teraz z niej zrezygnowali........a pozatym jak ktos jest niewidoczny to nie ma problemu, jak chce z Toba rozmawiac to odpisze i tyle, moze chce mieć trochę prywatności, albo poprostu nie chce z kimś rozmawiać, moze z Toba............ja przynajmniej po to cały czas jestem na niewidocznym![]()
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 07:48
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Zgadzam się z S.Z.A.O!Napisał S.Z.A.O.
Jak ktoś jest niewidoczny to nie chce mu się z nikim gadać-albo ma tam jakieś swoje powody;może ogląda film albo gra na kurniku albo cie nie lubi...itp.itd.Ja jestem tez czerwona cały czasjak widzę że ktoś jest dost. i chce mi się z nim gadać to pisze...nic na siłe
Poza tym nie męczą mnie natręty odkąd jestem niewidoczna bo tak to miałam trylion chętnych do Gadu-Gadu
...
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 07:48
Zainstaluj sobie Mirande to bedziesz widzial ktos jest zalogowany do gg a kto nie. Chociaz czasami tez pokazuje nieprawde, ale napewno dziala lepiej od siajowego powergg.
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 07:49

Tlen ma odpowiednią wtyczke, wystarczy w googlu wpisać niewidoczni.tpl - co prawda piszą tam o jakiejś skomplikowanej procedurze, ale ja mam chyba starszą wersje, która działa na prostszej zasadzie![]()
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358
Dzieki Wam za pomocA co do Twoich S.Z.A.O i Cleo00 uwag to nie pomysleliscie ze moze mam inny powod zeby widziec niewidocznych, myslicie ze teraz będę do każdego pisał "hej, i tak wiem ze jestes-.-"??!! a ja po prostu chce miec komfort w tym ze jak do kogos pisze to wiem zo on "jest" a nie musze pisac "jestes??", a tak często zdarzalo a nawet jak ten ktos nie bedzie chcial ze mna gadac to nie odpowie, a ja mu przeciez nie powiem" a ja mam program i tak wiem ze jestes" tyko odpuscze. Nie rozumiem celu postaw Szao i Cleo00 piszecie tylko po to zeby zrobic z innego młodszego użytkownika idiote czy jak w moim przypadku jakiegos wscibskiego dzieciaka??
Niektórzy moderatorzy niestety juz to mają do siebie, a TY Cleo chcialas sie chyba tylko pochwalic ile to osob do ciebie nie pisze na gg co?? Dobra dosyc juz tego smecenia, jescze raz dzieki lowak, lopez, johannesR za pomocpozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 15:54

Skyban, ktoś musi poruszać takie kwestie jak SZAO, szczególnie że jest modemem to uprzedzam cię, abyś nie wykorzystywał tego w złym kierunku, bo tak samo nóż - niby dobre narzędzie, pokroisz chleb, skrócisz line gdy za długa, ale zabić też można.
Nie traktuj tego jak atak na ciebie, czy próba ubliżenia, raczej jako dobrą rade![]()
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 15:54
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
Paktofonika

THX lowak za wytlumaczenie.......mnie napisanie słowa "jestes" nie sprawia zadnego problemu, a jak nie odpisuje to też nie problem.......bo albo wiem ze nie chce ze mną rozmawiac, albo go poprostu nie ma.
aha, i don't forget ze jestem moderatorem..............to nie znaczy że jestem maszyną, władzą, czy nie wiem czym, ale takze zwyklym czlowiekiem, który mysli i czuje.....w sensie emocji......
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 30-12-05 - 11:38

A ja testuje niby ten niewidoczni.tpl w tlenie, troche to zajelo zanim ruszylo bo trzeba przeczytac wszystko uwaznie ze strony plus jakis tam opis. Ale chyba dziala. Pokazuja mi sie ukryte osoby:-)
Kazda zlotowka jest bardzo wazna
iwko:
iwko:
iwko:

Ja jako wielki plus uwazam dostep do poczty z programu bez zadnych wtyczek, obsluga gg, dosc spore mozliwosci w opcjach. Jesli sie wlaczy obsluge gg to sa 2 ikonki w pasku ale jedna mozna ukryc wtyczka. Skorki sa ok, sciagnalem zimowy pack czy cos takiego 2005 ikonki tez sa spoko, np nescafe, chyba sa razem z packiem. Wczoraj mi niewidoczni dzialali dzisiaj cos mi szwankuje bo wszyscy niby sie ukryli
. Jednak tlena polecam!
Kazda zlotowka jest bardzo wazna
iwko:
iwko:
iwko:

nooo tak ale w tlenie nie masz tylu emotikonek co mnie troszke boli :/
Ostatnio edytowane przez: wlodas : 31-12-05 - 13:32
:deal:
Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Schodzimy juz z tematu...
Chociaż fakt tlen jest bardzo ciekawy, brak większej ilości emotów mi nie przeszkadza, to nawet troche uczy, że można używać słów a nie tylko emotków![]()
Paktofonika

Emotki z gadu gadu można dodawać, niestety jest to pracochłonne... można nawet zrobić tak, by przy znaczniku- był emotek z gg a przy ;D - emotek z tlena.
![]()

to zobaczKod:http://forum.underpl.org/attachment.php?attachmentid=5124&d=1125817593
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)