+ Odpowiedz na ten temat
1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 25 z 30

Temat: Zabawa w chowanego z NEO!

TvG
    Gość Avatar TvG

Zabawa w chowanego z NEO!

Problem niby błachy, ale może jednak ktoś mi pomoże :'-).

Posiadam NEO 512, ale to nie istotne, inni uzytkownicy sieci TP zapewne równiez posiadają tzw. licznik, który musi być siągle uruchomiony na pasku systemowym. Pytanie brzmi: JAK GO SCHOWAć DO TRY'ja? (TRY - pasek ikon uruchomionych w tle, znajduje się na pasku systemowym/pasku startu po prawej stronie w rogu, standartowo oczywiście). Może istnieje jakiś sofcik, który potrafi zwijać uruchomione progsy z paska systemu do paska TRY?

Z góry wielkie dzięki za jakie kolwiek informacje, chodź szczerze wątpię aby ktoś tu coś zadziałał. POZDRAWIAM! :'-)

Mojżesz? Mojgę! Fenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jest Avatar Fenot

Dzięki!
    3
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    8
    ZAwsze możesz łączyć się przez połączenie sieciowe, które sam skonfigurujesz - nie używać oprogramowania od telekomunikacji - sam tak robiłem jak miałem jeszcze neo.
    Piraci obecnie nie istnieją! Piraci tworzyli nielegalne kopie płyt i na tym zarabiali, ludzi którzy wstawiają albumy do ściągnięcia za friko z netu nazwał bym prędzej "anarchistycznymi bibliotekarzami"
    Duże Pe

whatever PeTe Poziom 1 : Buduje reputacjęPeTe Poziom 1 : Buduje reputację Avatar PeTe

Dzięki!
    1
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Dokładnie tak nie potrzeba instalowac oprogramowania z TPsy aby korzystać z Internetu sam mialem Neostrade jeszcze miesiąc temu. Potrzebny Ci tylko driver do modemu i tyle. Reszte konfigurujesz jako nowe polanczenie. Zreszta niektore drivery tworza nowe polaczenie o nazwie ADSL wystarczy je tylko dograć, czyli wpisać login i hasło.

Stały Użytkownik chabi Poziom 1 : Buduje reputację Avatar chabi

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Podważam wypowiedzi kolegów. Wystarczy dobrze skonfigurować połączenie sieciowe i wszystko gra ...
    Sam tak mam

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    gg 6125235
    Człowiek uczy się na błędach, tylko dlaczego na błędach które już popełnił ?? :/

whatever PeTe Poziom 1 : Buduje reputacjęPeTe Poziom 1 : Buduje reputację Avatar PeTe

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    9
    a przeciez o tym wlasnie wszyscy pisza !!!!!

Stały Użytkownik maxaa Poziom 1 : Buduje reputacjęmaxaa Poziom 1 : Buduje reputacjęmaxaa Poziom 1 : Buduje reputację Avatar maxaa

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    10
    Proponuję zainstalować sobie program AutoConnect i po krzyku. Program ten automatycznie tworzy połaczenie po uruchomienu kompa i rezyduje w tayu, ponadto podaje dane na temat ilości pobieranych danych i wysłanych. Mam go i działa bardzo dobrze, mało tego za jego pomocą przesyłam dane o adresie IP kompa do poczty , potem odbieram pocztę na innym kompie - dane IP wpisuję do programu Remote Administrator i za jego pomocą mogę łaczyć się z kompem głównym i przesyłać dane między obydwoma komputerami oraz zawiadywać komputerem z każdego zakątka świata (pod warunkiem że jest tam internet).
    Czego to ludzie nie wymyślą aby sobie życie utrudnić.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

TvG
    Gość Avatar TvG
    Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie :'-).
    Przetestuję sposób z konfiguracją sieci i dam znać jak coś będzie nie tak :'-).
    Raz jeszcze ogromne dzięki! Pozdrawiam!

TvG
    Gość Avatar TvG
    OK, wróciłem, ale niestety zawiedziony. Musicie mi dokładniej wytłumaczyć jak skonfigurować to połączenie aby wszystko grało jak nalezy. Mam XP+SP2, mimo że nie jestem totalnym lamusem, to proszę o instrukcję od samych podstaw, czyli od poczatku, zaczynając od utworzenia nowego połączenia. Jesli ktoś naprawde chciałby się poświęcić to może mi też opisać jakie błędy mogą mnie spotkać i jak się ich pozbyć.

Przepraszam że jestem ciemny no ale nic na to nie poradzę. Sorry za zawracanie głowy, ale bardzo mi zależy, a komuś musze tą głowę zawracać, padło na Was, niestety hehe... ;'-). POZDRAWIAM!

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    1. Najpierw zlookaj dokładnie użytkownika i hasło neostrady
    2. Deinstall samej StrefyTP - ale BEZ DEINTALOWANIA sterownika modemu
    3. Połączenia sieciowe -> towrzysz nowe połączenie:
    Numer telefonu: *
    Użytkownika i hasło spisałeś w punkcie pierwszym

Po robocie
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    step by step na screenach zamieszczone jak to zrobic, obadaj sobie i nie marudz juz
    pozdro, ehhe mysle ze proste, ja tak zawsze robilem bylo git, ale teraz mam router......
    Ostatnio edytowane przez: S.Z.A.O. : 11-12-06 - 15:02

TvG
    Gość Avatar TvG
    SZAO :'-) nie ma tak... nie pozbędziesz się mnie tak łatwo lOl ja tu jeszcze wrócę . Ale dzięki za screeny, zaraz oblukam :'-).

Night_crovler
    Dzięki za info :'-)

Fuck... Zip nr.2 niczego w sobie nie zawiera... co jest?

Mógłbyś mi to wysłać jeszcze raz? Spakuj wszystkie screeny w jednego ZIPa i wejdź na www.yousendit.com wyślij to tam i podaj mi otrzymanego linka

Serio mi głupio że jestem taki upierdliwy, bo z natury tak nie jest, ale kiedy musze to muszę :/
    Ostatnio edytowane przez: S.Z.A.O. : 20-12-05 - 21:09

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    wsadzilem na megauploada........
    aha używaj opcji EDIT i czytaj regulamin forum zebys waran albo minusa nie zarobil na początek
    http://www.megaupload.com/?d=G1N99N8C
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 21-12-05 - 09:38

TvG
    Gość Avatar TvG

Dziękuję! :'-)

OK UDAŁO SIę :'-). Dałem radę!
    Wszystkim dziękuję za pomoc, w razie jakichś próźb związanych może z muzyką, walcie na GG 1866550 :'-). Zawsze pomogę, jesli będe mógł. Raz jeszcze ogromne dzięki, pozdrawiam!

PS.
    Gdzie ustawić aby połączenie z siecą było automatycznie realizowane przy starcie systemu?
    Ostatnio edytowane przez: TvG : 21-12-05 - 00:46

Lopez
    Gość Avatar Lopez
    Cytat Napisał TvG
    OK UDAŁO SIę :'-). Dałem radę!
    Wszystkim dziękuję za pomoc, w razie jakichś próźb związanych może z muzyką, walcie na GG 1866550 :'-). Zawsze pomogę, jesli będe mógł. Raz jeszcze ogromne dzięki, pozdrawiam!

PS.
    Gdzie ustawić aby połączenie z siecą było automatycznie realizowane przy starcie systemu?
    Tak jak ktos juz wczesniej napisal zainstaluj sobie program Autoconnect. Nie bedziesz musial sie juz martwic o nic!

Strona glowna programu.
    Konfiguracja polaczenia pod autoconnecta w XP

TvG
    Gość Avatar TvG
    Dzięki Lopez :'-), skorzystałem i jestem zadowolony, mały i przyjemny programik, dziękuje! POZDRAWIAM!

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    a ja proponuje, jezeli jestes nowym uzytkownikiem WorldWideWeb. to zainstaluj sobie jakiegos antywirusa (np. NOD`a. ktory rowniez jest opisany na forum - w szczegolach ).
    (jezeli nie NOD`a to wszystko oprocz AVG, Pandy i o dziwo niektorych NORON`a )

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

TvG
    Gość Avatar TvG
    Cytat Napisał neoshiro
    a ja proponuje, jezeli jestes nowym uzytkownikiem WorldWideWeb. to zainstaluj sobie jakiegos antywirusa (np. NOD`a. ktory rowniez jest opisany na forum - w szczegolach ).
    (jezeli nie NOD`a to wszystko oprocz AVG, Pandy i o dziwo niektorych NORON`a )
    A czemu nie Norton? Akurat dzisiaj musiałem robić format :'-/, nie miałem żednego antivira, teraz mam Nortona i nie wiem co Ci w nim nie pasuje. A co do tego czy jestem początkujący z WWW, to... hehe... 4 lata siedzę w sieci, wystarczy? Ale NEO mam od tygodnia, dlatego takie zamotanie. Co to sa te MOD'y?

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    nie mod tylko NOD;-) - program antywirusowy ale nic się nie bój, ja mam nortona 2005 i jak do tej pory nic mi złego na kompa nie wchodzi

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    nam nie chodzi o to ze Norton prepuszcza.............ale wejdźcie sobie w menedżera zadan i zobaczcie jaie macie zaje........ogromne zuzycie RAMu i procesora . poprostu norton jest pamięciozerny, i jeśli masz 256RAMu to absolutnie odradzam ten program. NOD też wcale idealny nie jest, polecam Arca-Vir dotychczas najlepszy ( spadkobierca MKSa ) antyvir jakiego testowalem........

TvG
    Gość Avatar TvG
    Cytat Napisał S.Z.A.O.
    nam nie chodzi o to ze Norton prepuszcza.............ale wejdźcie sobie w menedżera zadan i zobaczcie jaie macie zaje........ogromne zuzycie RAMu i procesora . poprostu norton jest pamięciozerny, i jeśli masz 256RAMu to absolutnie odradzam ten program. NOD też wcale idealny nie jest, polecam Arca-Vir dotychczas najlepszy ( spadkobierca MKSa ) antyvir jakiego testowalem........
    No i co ja mam wybrać? łe... teraz to się zamotałem . Ale spróbuję tego Arca. Przy nortonie mam użycie PCU od 10 do 20% i nie odczówam jakoś zbytniego zuzycia RAMu. Zostawię go jeszcze na kilka dni i zobaczę jak się będzie sprawował, ale dzięki za radę, bo Arca też wypróbuję :'-). Pozdrawiam!

Lopez
    Gość Avatar Lopez
    Ja polecam NOD32. Dobrze skonfigurowany jest o niebo lepszy od wszystkich innych antywirow. Poza tym jest malo zasobozerny!

Konfiguracja NOD32

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    a ja posiadam ZoneAlarm Pro version.0.667.000 i jeszcze nic na nim niezłapałem a obrócz samego antyvira ma jeszcze firewall, antydialer, anty-spyware, e-mail protection i wiele innych a pamięci wcale nie zjada tak wiele

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    widac to przy uruchamianiu systemu

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    uruchamianie kompa to faktycznie wydłuża ale później właściwie jest nieodczuwalny

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

TvG
    Gość Avatar TvG
    Cytat Napisał Koniu
    uruchamianie kompa to faktycznie wydłuża ale później właściwie jest nieodczuwalny
    Muszę oblukać jakiegoś dobrego anty wirusa, takie softy się przydają... :'-/ nie raz się przekonałem. Ale ostatnio jakos kompletnie się od nich odzwyczaiłem no i popełniłem błąd, virus nie ominął mojego HDD :'-/. Jest tu gdzies dział o virusach? idę poszukać PZDR!

+ Odpowiedz na ten temat
1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania