+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 14 z 14

Temat: Problem z grą przez neta (wogóle z pingiem)

simek123
    Gość Avatar simek123

Problem z grą przez neta (wogóle z pingiem)

Witam
    Mam taki problem mam stale IP lacze 512kbps i mam problem z pingowaniem innych kompow... gdy pinguje strony czy jakieś witryny leci wszystko wpozo ale ping IP nie... Potrzebuje to do gry przez neta, a z zadnym kompem niemoge sie polaczyc jak ktos zna jakas odp na moje pytanko, jakies mozliwosci cos sprobowac to bardzo prosze o odpowiedz. Narawde bardzo pilne Z gory dzieki
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 10-12-05 - 08:05

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    jakiś firewall?

łącze jak przypuszczam neostrada?
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał lowak
    jakiś firewall?

łącze jak przypuszczam neostrada?
    Nie wiem czy dobrze pamiętam, mogę się mylić ale na neo chyba nie ma się stałego IP.
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

simek123
    Gość Avatar simek123
    Tak, tak na neo niema sie stalego IP... Ja mam neta radiowo z cafejki i mam stale IP bawilem sie z fierwallami w zaporze SP2 i dalej nic... chyba ze trzeba jakies specjalne porty pootwierac tylko niebardzo wiem ktore...

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    to jednak masz stale ale wewnetrzne:-), sproboj americas army. Wedlug mnie dobry sposob, bo u mnie smiga na 192kb/s
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

simek123
    Gość Avatar simek123
    Jakie Americas army?? Ta gre Czy co? Niewiem o co Ci chodzi i co mi to pomoze w moim problemie...

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Tam sa publiczne serwery, dostepne dla wszystkich, szybie, zwykle ping 150-200. Moze akurat sie laczysz z zapchanymi serwerami. Zobacz pingi serwerow gdzie jest 4 graczy np na 30 mozliwych. Jesli bedzie lipa to masz cos nie tak z siecia.
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

simek123
    Gość Avatar simek123
    Dalej mi niepinguje.... z nikim i nigdzie:/ Tylko stronki To napewno jest cos z siecia... CO mam z tym zrobic??

Stały Użytkownik boofish Poziom 1 : Buduje reputacjęboofish Poziom 1 : Buduje reputację Avatar boofish

Dzięki!
    6
    Siła Reputacji
    8
    zgłoś adminowi, niech usunie problem jakikolwiek on jest. w końcu płacisz za to(chyba). bo na moje to może być coś na serwerze

avallac
    Gość Avatar avallac
    To lacze jest symetryczne ? Jakie masz wartosci uploadu ? Bo download przy graniu sie prawie w ogole nie przydaje Liczy sie uploadzik. Jezeli masz go ponizej 128 kbps to sobie nie pograsz.

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Ja mam upload 56 kbps i w American's Army da się grać bo mój brat pocina, więc to nie jest regułą
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Ciekawe jak masz podzielone łącze. U mnie na przykład jest tak, że jest dzielone na aktualnie korzystających. No i gdy jest nas nie wielu to da się grać, ale wieczorami, gdy do kompów siądzie dajmy na to 30 ludzi to zapomnij. Jeśli u Ciebie jest tak samo to wypróbuj o innych godzinach.

SiTo
    Gość Avatar SiTo
    i zaznacz sobie -zezwalaj na przychodzace zadanie echa- w tym wynalazku co sie zwie zapora systemu windows

M'roK
    Gość Avatar M'roK
    ja mam neta 512, a pocina jak... 128, ale gram...
    ostatnio lagi mam ale jakoś pograć idzie (w JK3 )

najczesciej wysoki ping mam w godzinyach kiedy dużo ludu siedzi, czyli 13 - 19, ale rano i później troche pograć można

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)