+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Serwis NAPiSY.info kończy swoją działalność!

Metal Man Fredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Fredi

Dzięki!
    4
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    9

Serwis NAPiSY.info kończy swoją działalność!

Serwis NAPiSY.info kończy swoją działalność!

Cytuje :

"
    Takie jest moje stanowisko podyktowane pewnymi okolicznościami, na które nie miałem i nie mam wpływu. Kilkakrotnie zwracałem się z różnymi apelami do Was, drodzy użytkownicy, tłumacze, goście. Pokazałem Wam wszystkim, że potrafię utrzymać serwis, że potrafię zapewnić jemu jak i tłumaczom, użytkownikom bezpieczeństwo. Ten serwis jest olbrzymim ciężarem dla mnie, gdyż nie stać mnie na bylejakość, nie stać mnie na to, by poświęcać jemu, Wam więcej zdrowia, energii - mój zapał wygasł, gdyż nie może być tak, że kilku osobom na tym serwisie zależy, a inni podchodzą do niego tak obojętnie. Koniec napisów, koniec filmów, a to wszystko zawdzięczać możecie jedynie sobie. Przykro mi, że tak się stało, że nie potraficie uszanować tego, co z takim trudem dla Was zrobiłem. Pokonałem Prokuratury, pokonałem dystrybutorów, pokonałem producentów, gdyż - jak sami widzicie - serwis ten, pomimo zniknięcia serwisu Napisy.org, nie zmienił choćby na milimetr swojej działalności, a nawet swoją ofertę rozszerzył o bezpłatny pokaz filmów. Przykro to zauważyć, ale sami zamykacie ten serwis swoim podejściem do niego, do mnie. Szkoda, wielka szkoda, że nie udało mi się w Was zaszczepić radości, wiary w to, że możecie być lepsi, bogatsi. Mnie nie stać jest na bylejakość, a ten serwis takim jest i bardzo, bardzo jest mu daleko do profesjonalizmu. To pierwsza część pożegnania mojego z Wami, z tym serwisem, który możecie przejąć ode mnie choćby teraz i to zupełnie za darmo, ale ja z pewnością nie będę go nadal chronił swoją osobą - tym do czego doszedłem w przeszłości, do czego dochodzę teraz. Moje zdrowie oraz inne ważne sprawy, a przede wszystkim Wasza obojętność nie pozwalają na to, by ten serwis w takiej stagnacji nadal trwał, by trwał i istniał w beznadziei..."

Wiecej info na stronie glownej oraz forum
    Śmierć chroni przed życiem. -=|-|-|-|-|=- Pan Bóg bawi się z ludźmi w chowanego. On odlicza - ludzie się chowają -=|-|-|-|-|=- Tylko człowiek potrafi być nieludzki

- Andrzej Majewski

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Stały Użytkownik +ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest Avatar +ADI+

Dzięki!
    5
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7
    Napisy24, napiprojekt -ostatnie bastiony.

Metal Man Fredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Fredi

Dzięki!
    4
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Jeszcze zacytuje pana K. J. Szklarski
    Administratora

"Właśnie dzięki takich chamom i kretynom jak zniesmaczony001 ten serwis przestanie istnieć, bo zabraknie w nim rzeczy najistotniejszej, a mianowicie napisów, których rozpowszechnianie było i jest w Polsce od 1994 r. karnie ścigane. Serwisy, programy z napisami w Polsce przetrwały tylko dzięki mojej osobie, gdyż moja sytuacja prawna i ekonomiczna jest bardzo, ale to bardzo odmienna od innych."

zrodlo

PS.

Mafia ? A moze jakis sędzia ? Hmmm
    Ostatnio edytowane przez: Fredi : 22-10-08 - 07:30
    Śmierć chroni przed życiem. -=|-|-|-|-|=- Pan Bóg bawi się z ludźmi w chowanego. On odlicza - ludzie się chowają -=|-|-|-|-|=- Tylko człowiek potrafi być nieludzki

- Andrzej Majewski

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Szczerze to mi to jakoś bardzo nie przeszkadza, nie pamiętam kiedy ostatnio ściągałem jakiekolwiek napisy z napisy.info, wszystko biorę z napisy24 albo z kinomanii. Na napisy.info więcej było bałaganu (żeby nie powiedzieć burdelu) niż porządnych napisów. Mówi się że nie ma ludzi niezastąpionych, tak samo jest z serwisami. Jestem pewny, że powstanie coś nowego, albo już istniejące serwisy rozwiną się bardziej. Ja radzę nie panikować
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

Stały Użytkownik +ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest+ADI+ Poziom 2 : Fajny jest Avatar +ADI+

Dzięki!
    5
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7
    Przypomnij sobie suszę po zlikwidowaniu napisy.org...

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    37
    Podziękował 29 razy w 24 Postach
    Siła Reputacji
    10

Icon4

Trochę informacji na temat nie do końca normalnego właściciela serwisu:
    http://prawda2.info/prawda/krzysztof_szklarski.html
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    &
    &
    :thanks:

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    +ADI+ ja tam żadnej suszy zbytnio nie pamiętam, owszem był może przez kilka dni problem z napisami, ale zaraz potem powstały napisy24 i się podaż wyrównała. Tak jak pisałem wyżej, ja tej straty nie odczuję ani trochę. Trio kinomania + napisy24 + napiprojekt obecnie wystarczają w zupełności.

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    Nie bardzo wiedziałem gdzie to wstawić, więc wstawiam tutaj

Cytat Napisał KinoMania.org
    Drodzy KinoManiacy,

Z radością informujemy, że od dnia 1 kwietnia 2009 roku zostaje na nowo aktywowana
    możliwość rejestracji w naszym serwisie.

Prosimy pamiętać, iż nieuszanowanie woli autorów treści będzie skutkowało usunięciem konta oraz blokowaniem możliwości założenia nowego.
    Adres: kinomania.org

Kto jeszcze nie ma tam konta to się rejstrować, znakomite uzupełnienie dla napisy24, tym bardziej że dużo tłumaczeń wychodzi tylko dla KinoManii.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)