Witam wszystkichJako że ostatnio zamknięto serwis napisy.info, więc trochę poszukałem i pogrzebałem i trafiła mi się możliwość założenia konta na napisy24. Nie będę się rozpisywał co i jak, ale jak ktoś jest chętny na takie konto to proszę się zarejstrować na napisy24 i wysłać mi na PM swojego mejla, na którego była rejstracja, wtedy jak trochę "poczaruję" i najprawdopodobniej konto zostanie aktywowane
Nie pytajcie skąd takie coś mam tylko korzystajcie, bo nie wiem jak długo będę miał taką możliwość
. A i jeszcze jedno, oczywiście napisy24 to serwis rodzinny, więc przyjmuję głoszenia tylko od mojej rodzinki
P.S. Słowo najprawdopodobniej rozstało wyróżnione, ponieważ mogę tylko "wspomóc" aktywację, ostateczna decyzja nie należy do mnie.
P.S2. Sprawdźcie czy nie dostaliście mejla aktywującego odrazu, bo czasami się tak może zdarzyć. Jeśli nie dostaniecie dopiero wtedy piszcie do mnie na PM.
EDIT:
Z tego co kilka osób mi pisało aktualnie wszystkie zakładane konta na napisy24 są odrazu aktywowane, więc moja pomoc chyba nie będzie potrzebna. Na wszelki wypdek gdyby ktoś miał jakiś problem to temat zostawiam. Wiec rodzinko do dzieła![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Jako że ostatnio zamknięto serwis napisy.info, więc trochę poszukałem i pogrzebałem i trafiła mi się możliwość założenia konta na napisy24. Nie będę się rozpisywał co i jak, ale jak ktoś jest chętny na takie konto to proszę się zarejstrować na napisy24 i wysłać mi na PM swojego mejla, na którego była rejstracja, wtedy jak trochę "poczaruję" i najprawdopodobniej konto zostanie aktywowane 
Odpowiedź z Cytatem