+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 1 z 1

Temat: napisy.info zamknięte - kto chętny na konto na napisy24 ??

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Witam wszystkich Jako że ostatnio zamknięto serwis napisy.info, więc trochę poszukałem i pogrzebałem i trafiła mi się możliwość założenia konta na napisy24. Nie będę się rozpisywał co i jak, ale jak ktoś jest chętny na takie konto to proszę się zarejstrować na napisy24 i wysłać mi na PM swojego mejla, na którego była rejstracja, wtedy jak trochę "poczaruję" i najprawdopodobniej konto zostanie aktywowane Nie pytajcie skąd takie coś mam tylko korzystajcie, bo nie wiem jak długo będę miał taką możliwość . A i jeszcze jedno, oczywiście napisy24 to serwis rodzinny, więc przyjmuję głoszenia tylko od mojej rodzinki

P.S. Słowo najprawdopodobniej rozstało wyróżnione, ponieważ mogę tylko "wspomóc" aktywację, ostateczna decyzja nie należy do mnie.

P.S2. Sprawdźcie czy nie dostaliście mejla aktywującego odrazu, bo czasami się tak może zdarzyć. Jeśli nie dostaniecie dopiero wtedy piszcie do mnie na PM.

EDIT:
    Z tego co kilka osób mi pisało aktualnie wszystkie zakładane konta na napisy24 są odrazu aktywowane, więc moja pomoc chyba nie będzie potrzebna. Na wszelki wypdek gdyby ktoś miał jakiś problem to temat zostawiam. Wiec rodzinko do dzieła
    Ostatnio edytowane przez: DaRiOOsH : 29-11-07 - 14:22 Powód: scaliłem
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)