Kiedyś był już taki temat, ale gdzieś się zapodział więc niech będzie "reaktywacja"Mam nadzieję że ten już nie zginie
![]()
W tym temacie każdy, kto ma jakieś zaproszenia na serwisy torrentowe z ratio a także na wszelkie inne strony, na które potrzebne jest zaproszenie i chce się nimi podzielić z użytkownikami UnderPL może złożyć swoją ofertę
Aktualnie mam:
- HeavenTracker.org - 0 zaproszeń
- WarezBrosTracker.org - 0 zaproszeń (jak ktoś bardzo chce to pisać, zobaczymy co da się zrobić
)
- ShareTorrents.pl - 0 zaproszeń
- IpTorrents - 5 zaproszeń (jak ja się rejstrowałem to nie trzeba było zaproszenia, ale jakby coś to mam)
- PolishBytes.net - 1 zaproszenie
- FireTorrent.eu - 0 zaproszeń
Strony torrentowe z ratio, na które nie trzeba zaproszenia:
No to kilka słów o WarezBrosJest to portugalski traker, gdzie w bardzo łatwy i przyjemny sposób można sobie nabić ratio. Mianowicie za sedowanie dostaje się punkty (1 godzina seeda = 1 punkt) i te punkty można potem wymienić na upload (30 punktów = 1 GB, 60 punktów = 2,5 GB itd.). Nie potrzeba by w tym czasie ktoś od nas ściągnał, wystarczy że system widzi nas jako seda. W ten sposób można bardzo łatwo i szybko nabić sobie ratio, a warto bo ląduje tam cała masa nowości, głównie seriale i filmy. Co ciekawe czasami nawet zdarzy się coś z polskim lektorem, więc naprawdę polecam. A i jeszcze jedno, stronka czasami zalicza pady, ale się tym nie przejmujcie bo na pewno wróci
I oczywiście chyba jasne jest, że jak już ktoś chce zaproszenie to niech to będzie poważna propozycja. Jeśli ktoś będzie marnował zaproszenia dostanie się na czarną listę. Jak narazie jest pusta i niech tak zostanie...
Oczywiście wszelkie prośby proszę składać na PW, a oferujących zaproszenia proszę o sumienne edytowanie postów z ilościąI jeszcze prośba do proszących o zaproszenia, żeby odrazu podawali w PW mejla, najlepiej na GMail
edit:
Niestety WarezBros padło śmiercią naturalnąAle na takiej zamej zasadzie działa IpTorrents, więc zachęcam do rejstracji, z tego co pamiętam nie trzeba zaproszeń
Odnośnie GMail'a i zaproszeń na niego, to została otwarta darmowa rejstacja tutaj więc zaproszenia są już niepotrzebne![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Mam nadzieję że ten już nie zginie
Ale na takiej zamej zasadzie działa IpTorrents, więc zachęcam do rejstracji, z tego co pamiętam nie trzeba zaproszeń
Odpowiedź z Cytatem