+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: które, logo jest prawdziwe...?

for a living planet... ...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest Avatar ...m@tHew...

Dzięki!
    1
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9

które, logo jest prawdziwe...?

Na forum jest, czy było coś podobnego, chodziło o nazwe firmy widzianego logo, a tutaj chodzi o wskazanie poprawnego logo...
    http://www.guessthelogo.com/
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 16-11-07 - 12:43 Powód: url

rolaj
    Gość Avatar rolaj
    Fajne, ale część z tych znaków widziałem pierwszy raz. Miałem 37,5% w rankingu wszystkich, którzy w tym dotąd brali udział. Prawde mówiąc tam gdzie nie wiedziałem klikałem nieprzytomnie aż do skutku

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Zaledwie 32%.
    Znałem tylko cztery loga (google, ebay, yahoo i youtube) i reszte widziałem po raz pierwszy. Aby było ciekawiej logo google widze kilkanaście razy dziennie i dopiero za 4 razem wytypowałem dobre.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Rav
    Rav jest offline
    Stały Użytkownik Rav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Rav

Dzięki!
    1
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    11
    52,8 ale połowa to strzały jak powyżej te 4 loga znałem i trafiłem za pierwszym razem
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

Master of Puppets asdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jestasdty34 Poziom 2 : Fajny jest Avatar asdty34

Dzięki!
    4
    Podziękował 58 razy w 43 Postach
    Siła Reputacji
    7
    U mnie 49.04% ale to tak na pałę
      Spoiler
    Człowieka można zniszczyć ale nie pokonać.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)