+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: ile emitujemy CO2 do atmosfery...?

for a living planet... ...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest...m@tHew... Poziom 2 : Fajny jest Avatar ...m@tHew...

Dzięki!
    1
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9

ile emitujemy CO2 do atmosfery...?

aka St. Anger illusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar illusion

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Ciekawa stronka. Zwłaszcza te cyferki z liczbami narodzin i zgonów. I znowu to co najgorsze - USA. Obserwowałem to gdzie rodzą się dzieci, patrzyłem chyba przez 2 minuty i nawet raz nie pojawiło się słoneczko w Polsce. Tak swoją drgoą ciekawe na jakiej zasadzie ta stronka działa. Bo nie wydaje mi się, żeby to była prawda. Trzeba było patrzec na tą mapkę rano - może było zaznaczone dziecko Wisniewskiego
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

gg: 1446599

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania