+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 3 z 3

Temat: Patche do gier na ps2 :)

danieleq93
    Gość Avatar danieleq93

Patche do gier na ps2 :)

witam.mam jeden bardzo ważne pytanie.
    czy mozna w jakis sposob nagrywac patche do gier na oryginalne gry na konsole Playstation 2?nie chce jej przestrajać bo słyszalem od specjalisty ze potem szybko sie psuje laser.a kupienie specjalnej płytki troche kosztuje.
    jeśli ktoś zna odpowiedz na moje pytanie bardzo prosze od odpowiedz.

Mojżesz? Mojgę! Fenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jestFenot Poziom 2 : Fajny jest Avatar Fenot

Dzięki!
    3
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    8
    nie chce jej przestrajać bo słyszalem od specjalisty ze potem szybko sie psuje laser
    - no to marny specjalista, który Ci to powiedział. Laser się nie psuje, tylko zużywa - to po pierwsze. Po drugie - przyspieszone zużycie nie bierze się z samego chipowania konsoli, a używania kopii zapasowych nagranych na nośnikach podłej jakości. Jeśli będziesz używał dobrych płyt to laser może wysiąść wcześniej, ale tylko przez to, że będziesz miał mase gier i konsola nie będzie chodziła 2, tylko 10 godzin na dobę.

..a i tak myślę, może ten specjalista miał nieaktualne od ładnych kilku lat informacje. Z tego co pamiętam, pierwsze mod-chipy w starszych modelach ps2 mialy tę wadę, że przegrzewały laser (ale to było jakiś tydzień po tym, jak zdechł mój ostatnio dinozaur....czyli daaaaaaaaawno temu
    Piraci obecnie nie istnieją! Piraci tworzyli nielegalne kopie płyt i na tym zarabiali, ludzi którzy wstawiają albumy do ściągnięcia za friko z netu nazwał bym prędzej "anarchistycznymi bibliotekarzami"
    Duże Pe

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    http://forum.softmania.pl/showthread...112#post149112

wszystko jest opisane

bez przeróbki się nie da

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    :deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)