Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 21 z 21

Temat: Zachowanie a reputacja

maker
    Gość Avatar maker

Icon4 Zachowanie a reputacja

Wczesniej przebywajac na innych forach i teraz bedac tez i na tym stwierdzilem ze zawsze jest brak tzw zelaznej reki jesli chodzi o utrzymywanie porzadku zwiazanego z wypowiedziami uzytkownikow i postanowilem wdrazyc skrypt ktory bedzie odpowiednio ocenial wasze wypowiedzi automatycznie oczywiscie chodzi tutaj o uzywanie niecenzuralnych slow nie bede wymienial jakich w kazdym razie dziala to w ten sposob jesli w jakims poscie zostana uzyte niecenzuralne slowa skrypt wychwyci je dokladnie podliczy i tyle ile ich znajdzie w danym poscie tyle punktow odejmie wam od reputacji mysle ze to jest jasne jakie kosztowne beda takie wybryki. Kara jest oczywiscie jednorazowa bazuje na wyslaniu punktow reputacji do danego uzytkownika z tym ze na pewno ujemnych ;]
    Ostatnio edytowane przez: maker : 30-07-05 - 04:07

testowy
    Gość Avatar testowy
    a tak zeby nie rzucac slow na wiatr i zaspokoic wasza ciekawosc tutaj maly przyklad jego mozliwosci:
    **** *****a ****a s****iel

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    hehe no dobre dobre, tylko powiedz mi czy trzy pierwsze litery i reszta wykropkowana to czy on takie coś podliczy jako przekleństwo???? Kurcze, jakby to C pokazać, zebym tak przez sprawdzanie minusa nie dostał

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    a odemnie pytanie
    właściwie nie wiem kiedy zostało to wprowadzone bo niebyło mnie jakiś czas ale czemu mam dostać minusa za stare posty i wogule co to za akcja, morze i inicjatywa dobra ale "zakazany owoc smakuje najlepiej"

PS: ...m@tHew... proszę cię o odpowiedź na to pytanie poniewż tyś mi edytował post którego nawet nie pamiętam już (skleroza nie boli) / Chumor dla ponurych strona 36 post z 24-06-05, 18:25 nr 718/
    Ostatnio edytowane przez: Koniu : 30-07-05 - 09:56

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Pewnie chodzi o coś takiego kur**, szao masz tyle tej reputacji, że naprawde nie powinieneś sie martwić...
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Każdy dostał za stare posty nie ważne mod user czy admin więc jest sprawiedliwie. Trudno aby w czasie sądu ostatecznego odpowiadać tylko za część grzechów no bo panie boże wtedy byłem zalany. Trudno
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

maker
    Gość Avatar maker
    nie bierze pod uwage minimum 4 litery w wyrazie zeby wyeliminowac pomylke w razie pomylki zawsze mozna cofnac minus ale mysle ze watpie zeby ktos az tak trafil w jakis wyraz ;]

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    zajefajny? ciekawe co na to powie

Niech to, dalej działa dobrze
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    Paktofonika

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    hmmm a wyświetla w Panelu jak dostaniesz minusik za przekleństwo???? i za stare też dawal???? heh no to ja świety jestem jeśli tak bo nie dostałem żadnego

maker
    Gość Avatar maker
    zajefajny akurat jest brana dluzsza podstawa bo zaje mozna rowniez napisac zajec i pare innych wyrazow co juz by chrzanilo wszystko wiec tak do konca tez wszystkiego wyeliminowac nie potrafi jak ktos zacznie sobie kosmiczne pomysly przeklenstw podawac nie w tym rzecz ale po czesci odciazy moderatorow i adminow od tej roli i zawsze mozna go tez udoskonalic zeby byl troche sprytniejszy
    Tylko nie zachecam teraz do testowania jak on dokladnie dziala
    A jesli chodzi o punkty straty bo kiedys ktos przeklnal regulamin jest jasny a ja nic w nim nie zmienialem.

P.S. a jesli chodzi o starsze posty w takim razie liczcie na to ze nikt nie bedzie ich ogladal w archiwum bo tylko wtedy skrypt ponownie bedzie je analizowal

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    37
    Podziękował 29 razy w 24 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Nie żebym się czepiał, ale kiedyś, do czasu opublikowania nowego, aktualnego regulaminu wulgarzyzmy były dozwolone, a od momentu dużo osób, np ja przestały ich używać, a przed chwilą dostałem minusa, w temacie-kotlecie... 22-10-04
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    &
    &
    :thanks:

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    A ja jak zawsze będe marusził. Wprowadzanie nowych kieratów nie zachęca nowych userów do odwiedzania forum. :sucks:
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    No to było poniżej pasa...
    http://forum.underpl.org/showpost.ph...73&postcount=3
    Prześledźcie cały topic i sami oceńcie...
    Paktofonika

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    a ja dostalem za słowo , no jakby to powiedzieć..................phierdoły , oczywiście bez literki h.......................pewno myślał ten system o innym słowie

Gourney
    Gość Avatar Gourney
    mnie kontrola taka nieprzeszkadza, ale zawsze jest ale czyli:
    dział hydepark i offtopic powinny byc wolne od tego (wedlug mnie)
    no i jak pwoiedział przedmowca zeby sytem byl sprawny a nie dostawac minusy za "phierdoly".....

EDIT: czy widac te minusy w panelu???

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    tak te minusy masz w panelu z komentarzem "cenzura...cośtam cośtam" i normalnie do ktorego posta sie przyczepilo

maker
    Gość Avatar maker
    pewien stopien dostrojenia wyrazen regularnych i bedzie dobrze ;] a tymi minusami zaraz sie zajme ;]

Cytat Napisał lowak
    No to było poniżej pasa...
    http://forum.underpl.org/showpost.ph...73&postcount=3
    Prześledźcie cały topic i sami oceńcie...
    co do tego no niestety skrypt nie ma wbudowanego AI i nie byl w stanie odroznic czy tutaj chodzilo o wulgarne okreslenie narzadu plciowego czy tez nie ;]

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    jak czytam to wszystko to śmiać mi sie chce
    oczywiste jest to że "zakazany owoc smakuje najlepiej" dlatego uważam iż będą wąty w stosunku co do tego "udogodnienia" nielepiej dać sobie spokuj??
    kot ich nie używał to nie będzie ich używał, a kto ich używał to będzie sie tu kłócił i tworzył nowe przekleństwa
    jeśli maker chciałeś sie popisać swoimi zdolnościam to sie popisałeś, i przynajmniej ja jestem pod wrażeniem bo sam bym czegoś takiego nie wymyślił za chiny ludowe, ale daj już sobie z tym spokuj bo niema to najmniejszego sensu. najlepszym przykładem na to jest epizod lowaka. to forum ma być w końcu dla ludzi a nie "robotów" które muszą pilnować tego co robią. wycofajcie z regulaminu ten podpunkt i niech wszyscy będą zadowoleni. niewiem za co wyleciał widelec ale za jego "rządów" było normalnie. a to że ktoś używa przekleństw to sprawa jego kultury, wychowania, charakteru ... a w ten sposób (zabraniając używania tych słów) tworzymy "sztucznego człowieka"

zapewne jest tak gramatycznie ułożone jak nasze pl prawo (czyli beznadziejnie :scared1: ) ale mam nadzieję iż ogulnie zrozumieliście oco mi chodzi

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    no w zasadzie my moderatorzy nie mamy aż tak dużo roboty, i pewnie wszyscy razem w jednej grupie czytamy wszystkie tematy forum na bierzaco, zatem my jako LUDZIE, a nie jako skrypt potrafilbyśmy się tym czymś zając tak aby był porządeczek. Nieprawdaż???? I sami bysmy wsadzali minusy za przekleństwa, takie te najostrzejsze w ich wlaściwej istocie ( a nie takie przypadkowe jak u lowaka ). Sami bysmy się tym dużo lepiej zajęli. Bo widziale juz kilka sytuacji, ze ten "wynalazek" ze względu na brak polskich liter nie ocenzurowal wulgarnego slowa.
    Mysle ze skrypt mozna wywalic, a My moderatorzy mielibyśmy byc poprostu w czujności i zajmować się bardziej rygorystyczny egzekwowaniem regulaminu. Co wy wszyscy na tak pomysł????

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    jeżeli mi wolno powiedzieć parę słów - jestesmy ludzmi o róznych charakterach, temperamencie i musimy w jakis sposób wyrazic to co czujemy - zasób słów w języku polskim jest bardzo obszerny i wcale nie musimy uzywac wulgaryzmów aby je wyrazic. forum odwiedza wiele osób nawet nie związanych z naszym forum i czta nasze wypowiedzi - i co o nas mysli? powazne to forum - tyle ciekawych spraw poruszonych a tu napotyka na kwiatki - słowa - które nie powinne miec miejsca - znamy je z naszych ulic, blokowisk , szkół zakładów pracy to nie znaczy że sa juz wtopione w krajobraz. Ze tak nalezy sie wyrażac bo tak wypada w srodowisku gdzie mieszkamy.
    nie prawda- ja mam swoje lata i tez umie posługiwac sie tym językiem -ale lata pracy z młodzieżą zmusilo mnie do weryfikacji moich słów i poprawności wyrazania sie. nikt z nas nie jest swiety i coś się wypsknie czasami . ale uwazam aby kończyc moje wypociny ze na forum otwartym nie powinno byc kwiatków i mięsa. starajmy sie o poprawny język - miejmy ten konfort - mamy rozum i uzywajmy go jak nalezy - i wcale zakazany owoc - nie smakuje najlepiej - Koniu - zobaczysz jak dozyjesz moich lat wiem ile masz!!

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Kieruje PW do MAKa w tej sprawie. Zobaczymy co sie stanie

EDIT:
    Z przyczyn typowo-kulturowych nic nie zdziałałem. Przyzwyczajmy sie do kowego gadżetu Dyskusje uważam za zamknietą. Jeśli ktoś koniecznie chce coś dopowiedzieć to PW do mnie please.
    EDIT
    Ostatnio edytowane przez: maker : 31-07-05 - 00:29
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)