Witam wszystkich serdecznie.
Na Forum nowe, ogromne zmiany. Przyszedł czas, by wraz z postępem nauki i czasem zrobić krok dalej i wejść w nową erę skryptu vB, na którym oparte jest nasze Forum.
Po dość poważnych problemach związanych głównie z aktualizacją do zupełnie nowej wersji skryptu, udało mi się (mam nadzieję) doprowadzić Forum do ładu.
Jak już kiedyś zapowiadałem, nowy skrypt wprowadzi ogrom nowych funkcji i innowacji. Niestety, pojawi się ponownie problem językowy. Gro funkcji i tekstów wymaga przetłumaczenia, gdyż nowa wersja skryptu nie posiada języka polskiego i wszystko musiałem tłumaczyć praktycznie od zera.
W tej kwestii liczę na Waszą wyrozumiałość drodzy Użytkownicy i zgłaszanie wszelkich uwag, zarówno technicznych jak i językowych. Naturalnie wszystko to proszę zgłaszać w FORUM ORGANIZACYJNYM / Biuro Pomocy Forum / w temacie Błędy techniczne / organizacyjne Forum.
Również będziecie musieli poczekać na dodatki, które istniały w starej wersji skryptu. Gro plug-inów wymaga praktycznie napisania od początku. Jak wiecie, dodanie ich wszystkich zajęło mi trochę czasu. Niektóre z pewnością powrócą, inne pewnie już nie
Mam nadzieję, że nowa wersja Forum przypadnie Wam wszystkim do gustu jak i jej funkcje, które niebawem wszystkie będą dla Was aktywne.
Pozdrawiam,
Tres
------------------
EDIT:
Ledwo zaktualizowany skrypt i naprawiony, a tu już wyskoczyła nam aktualizacja 4.0.2. Wszelkie błędy i problemy wiadomo gdzie proszę kierować![]()

LinkBack URL
About LinkBacks