Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Stare Nowe Forum

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10

Stare Nowe Forum

Czekaliście, czekaliście... aż w końcu się doczekaliście.
    Na początku dziękuję wszystkim za wyrozumiałość odnośnie oczekiwania na otwarcie. Jak dobrze wiecie mieliśmy spore problemy z działaniem wielu funkcji Forum. Po przejrzeniu całej bazy danych (a jest ona już gigantyczna ), poprawieniu milionów znaków zarówno w samej bazie jak i skrypcie Forum, udało mi się przywrócić je do stanu, jaki wszyscy pamiętamy.

Działają obecnie wszystkie funkcje. Zarówno BBcode prosty, jak i łączony (złożony). Naprawiłem poprawne wyświetlanie sygnatur jak i....... wiele wiele innych rzeczy, o których nie będę się rozpisywał

Wszelkie niedogodności proszę kierować bezpośrednio do mnie lub do innego Admina/Moderatora. Może się zdarzyć, że jakieś funkcje nie będą działały poprawnie (aczkolwiek mam nadzieję, że już wszystko naprawiłem).

Na pewno zauważyliście brak wielu dodatków. Niestety gro z nich było niekompatybilne z obecną, najnowszą wersją skryptu i zmuszony byłem je usunąć. Ale nie martwcie się, powrócą. Może nie wszystkie, ale w większości na pewno

W pierwszej kolejności pojawi się nowa wersja ShoutBoxa, jak i ulubione przez wielu z Was gry Arcade. Reszta w swoim czasie.

Mam nadzieję, że milej będzie Wam się teraz przebywało na Forum.

Nie przejmujcie się tłumaczeniem. W niektórych miejscach wystąpią angielskie wyrazy. Proszę w takich sytuacjach dać mi znać, gdzie to się pojawiło.
    Tłumaczeniem będę zajmował się na bieżąco.

WAŻNE:
    W przypadku problemów z zalogowaniem się, PROSZĘ USUNĄĆ WSZYSTKIE CIASTECZKA W PRZEGLĄDARCE (COOKIES).

Wasz ukochany.... Tresik :sgrin:
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 02-10-08 - 01:43

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - grafika, multimedia, strony internetowe.

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    For He's A Jolly Good Fellow For He's A Jolly Good Fellow For He's A Jolly Good Fellow Which nobody can deny, which nobody can deny

So say we all
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)