+ Odpowiedz na ten temat
1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 25 z 40

Temat: THANKS - nowa opcja

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9

Icon2 THANKS - nowa opcja

Ja wielce uniżony sługa wraz z kadrą najbardziej szarych i przeciętnych osób mamy zamiar przedstawić wam o wielkim użytkownikom forum nową zabawkę

Nowa zabawka to:

Post THANK YOU hack
    nagrodzony odznaczeniem "hack of the month" przez Vabulletin.org

Celem tego narzędzia jest możliwość podziękowania autorowi posta.

Zasady:
    - Są fora na których można dziękować za każdy post każdemu użytkownikowi poza sobą samym
    - Są fora na których można podziękować tylko autorowi tematu za pierwszy post
    - Są fora na których system dziękowań jest wyłączony
    - Można tylko raz podziękować za dany post wtedy pod postem pojawi się tabelka z osobami które podziękowały
    - Można odwoływać swoje podziękowania.

W swoich profilach użytkownicy będą mogli widzieć kto ile razy dziękował lub ile razy mu podziękowano i w ilu tematach.

Puki co system działa tylko na skórce vBulletin jednakże wkrótce zostanie uruchomiony także na innych skórkach.

Wszelkie przejawy podbijania sobie grupowo punktów Thanks będą karane całkowitym odcięciem od forum na czas nieokreślony.

I taka mała prośba do was wszystkich aby punkty Thanks rozdawać za rzeczy które naprawdę są wam potrzebne a nie tylko dlatego że np komuś innemu się przydało lub dlatego że przyda wam się w przyszłości. Nie dziękujcie też za poparcie lub poglądy - tylko i wyłącznie za pomoc lub przydatną rzecz z której skorzystacie.

wszelkie problemy i pytania proszę wstawiać w tym temacie
    Ostatnio edytowane przez: MAK : 10-12-06 - 21:24
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Ja już przetestowałem
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    8
    ja również.

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Działa

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12

czarymary boaz1 Poziom 1 : Buduje reputację Avatar boaz1

Dzięki!
    11
    Podziękował 5 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7
    podoba mi się.
    MAK nie jest taki twardogłowy jak mówią... I dopuszcza czasem kompromis. Dlatego "THANKS"!

...dwa pazury draka dorzuć do tygielka...

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    nawiązując do wypowiedzi wlodasa przeszukałem forum i oto jak działa system 'Thanks'

ebooki - brak niemam pojęcia czemu, proponuje wszystkie
    automaniak - brak nie słusznie wg mnie proponuje wszystkie
    świat gier - brak też nie słusznie, proponuje wszystkie chodź czasem będzie to nie słuszne
    hydepark - brak niesłusznie - bo ja np. za każdy kawał dawałem plusika, ze komuś sie chciało, też proponuje wszystkie
    Inne tematy informatyczne - brak też nie słuszne! proponuje wszystkie
    Up2Date - Łatki, patche, uaktualnienia - brak niby dlaczego brak??!! proponuje wszystkie
    Interesujące Strony oraz REQ - wszystkie i dobrze
    Ciekawe linki - tylko pierwszy to już mnie powaliło na kolana - na forum już zdecydowanie warezowym można podziękować tylko za link autora tematu?! zdecydowanie proponuje wszystkie
    Linux OS - wszystkie tu sie zgodze bo to trudny temat
    Microsoft Systems - wszystkie to akurat jest potrzebne
    HelpDesk - wszystkie niemam pojęcia po co wogule?! uważam że brak
    Newsy i Informacje - tylko pierwszy zgadzam sie

no i teraz system 'thenks' polega na dawaniu 'guick reputation' bo nie moge zargumentować dlaczego daje, poza tym jeśli nie zaglądne do tematu to nigdy sie nie dowiem że ktoś mi podziękował..... wg mnie do kitu

EDIT: aha jeszcze jedno odkąd wujek night nas opuścił nie mamy portalu - zmieni sie to?
    Ostatnio edytowane przez: Koniu : 11-12-06 - 08:48

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12
    gdzie mozna się dowiedziec tak zbiorowo kto i za co dał mi thx?
    w szukaj jest dodana opcja " znajdz wszystkie posty gdzie podziękowano" ale to dotyczy konkretngo usera-tzn ja widze komu dałem.
    cos jak te teczki. ktos dając widzaił co kto inny pisał ale ten na którego pisano nie.
    moze zauwazyliście ze gdy dacie thx to raz pisze " za ten pożyteczny post" a innym " za ten pomocny post ?
    acha - ja nie mam w polu edycyjnym kursora gdzie mógłbym zacząć pisac. tez tak ktos ma?
    Ostatnio edytowane przez: wlodas : 11-12-06 - 08:59

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    Jako że wielu userów ma problem ze sprawdzaniem, kto i a co podziękował postanowiłem napisać mały (niech będzie, że go szumnie nazwę) toturial

No więc tak, przy którymś ze swoich postów klikamy na swój nick i z opcji, które się rozwiną wybieramy pierwszą, czyli "Zobacz publiczny profil". W sekcji "Forum Info" znajduje się taka informacja:

Jeśli kilkniemy na opcję zaznaczoną czerwonym prostokątem wyświetli się nowa strona, na której zobaczymy wszystkie tematy, w których ktoś nam podziękował

Ta opcja jest dostępna u każdego dla każdego, więc każdy może zerknąć kto ile ma podziękowań i za jakie tematy komu dziękowano. Mam nadzieję że w miarę jasno to wszystko opisałem, w razie pytań służę pomocą

P.S wlodas mam nadzieję że nie masz mi za złe, że w przykładzie użyłem screena Twojego profilu
    Ostatnio edytowane przez: ulm@n : 13-12-06 - 13:32

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    Cytat Napisał Koniu Zobacz post
    ebooki - brak niemam pojęcia czemu, proponuje wszystkie
    automaniak - brak nie słusznie wg mnie proponuje wszystkie
    świat gier - brak też nie słusznie, proponuje wszystkie chodź czasem będzie to nie słuszne
    hydepark - brak niesłusznie - bo ja np. za każdy kawał dawałem plusika, ze komuś sie chciało, też proponuje wszystkie
    Inne tematy informatyczne - brak też nie słuszne! proponuje wszystkie
    Up2Date - Łatki, patche, uaktualnienia - brak niby dlaczego brak??!! proponuje wszystkie
    Interesujące Strony oraz REQ - wszystkie i dobrze
    Ciekawe linki - tylko pierwszy to już mnie powaliło na kolana - na forum już zdecydowanie warezowym można podziękować tylko za link autora tematu?! zdecydowanie proponuje wszystkie
    Linux OS - wszystkie tu sie zgodze bo to trudny temat
    Microsoft Systems - wszystkie to akurat jest potrzebne
    HelpDesk - wszystkie niemam pojęcia po co wogule?! uważam że brak
    Newsy i Informacje - tylko pierwszy zgadzam sie
    - co do ebooków się zastanowię
    - automaniak - po kij ?
    - świat gier - chyba sobie żarty stroisz
    - hydepark - no tu żeś strzelił tak że mnie wgieło - powtarzam to nie jest reputacja czy ty wogóle czytałeś co ja napisałem nie będzie nabijania punkcików za każdą pierdółę rusz pacynką i looknij na pierwszy post - kuwa on chce thanksy rozdawać za dowcipy gratuluję - to jeden z powodów dla których nie ma już reputacji - jebaliście w ten plusik za każde pierdnięcie a nie za to co naprawdę ważne
    - inne tematy informatyczne to dyskusje a nie pomoc - NIE
    - nad łatkami się zastanowię ale jesli już to tylko dla pierwszego posta
    - ciekawe linki - skoro cię powaliło to super zostań tam już i nie podnoś się
    - Helpdesk po to że jak ktoś ma problem i ktoś mu go rozwiąże aby mógł dostać zasłużone thanksa - to takie trudne ?

Portal - się zobaczy

puki co nie zawracać mi dupy bo zabiję

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Siła Reputacji
    10
    no to ****a wychodzi na to ze pierdolić i nie pisać nawet kawału bo naa kij to komuś...... za coś wazne - hmmmmm czyli co znalezienie błędu, literówki itp. na forum - to dla was jest ważne dla mnie nie
    a do linkó to ja pierdykam - mamy jedno z lepszy for WAREZOWYCH i co podziękowac nie moge nie robiąc OT?

ktoś ma problem i ktoś mu go rozwiąże aby mógł dostać zasłużone thanksa - to takie trudne ?
    w świecie gier rzecież piszą ludki - gra mi nie chodzi, itd. i ktoś pisze zrób A, potem B itd i bedzie działało. i co jak zadziała to co już nieważne!!!!! a jak napisałem ze czasem nie bedzie słuszne to ponieważ za skopiowanie info z strony gł. onetu można bedzie dostać thx......

poza tym mnie rozpierdzieliła twoja wypowiedź bo wygląda na to że ktoś za mnie wybiera co jest warte podzękowania a co nie!!!!!

czułem ze bedzie kicha......

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    No co ja moge powiedzieć, hm... do dupy ;-)

Reputacja mi się bardziej podobała, ale rozumiem też spojrzenie MAKa na te sprawe, dlatego poza tym że mi się nie podoba nie mam zamiaru nic więcej robić ;-)

Edit:
    Przyuważyłem, że w 'Ciekawych dyskusjach' nie ma możliwości 'thenksowania' a tu uważam, że akurat potrzebne.
    Ostatnio edytowane przez: lowak : 11-12-06 - 14:50
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

MAK
    MAK jest offline

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    lowak za co chciałbś dziękować w ciekawych dyskusjach ? za poglądy ? za to że ktoś uważa o wyższości myszki a4 tech nad logitech ?

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Myślę, że chodzi mu o np. NOD'a32 [niezastąpione klucze Bronsona ;]] a także o 'ciekawsze' problemy [nie wiem czy to dobre określenie], które czasami tam lądują.
    ...

MAK
    MAK jest offline

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    nad Nodem będę musiał posiedzieć bo mi trochę nie tyka ten temat ale to potem - dobra zastanowię się też nad dyskusjami

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    No cuż 'Ciekawe dyskusje' czyli nie tylko NOD32, ale także dyskusje które nie zawsze powinny wychodzić na światło dzienne ;-)
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

MAK
    MAK jest offline

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    THANKS działa już na wszystkich skórkach
    Ostatnio edytowane przez: MAK : 11-12-06 - 17:28

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    co do jeszcze:
    - co do ebooków się zastanowię
    - automaniak - po kij ?
    - świat gier - chyba sobie żarty stroisz
    - hydepark - no tu żeś strzelił tak że mnie wgieło - powtarzam to nie jest reputacja czy ty wogóle czytałeś co ja napisałem nie będzie nabijania punkcików za każdą pierdółę rusz pacynką i looknij na pierwszy post - kuwa on chce thanksy rozdawać za dowcipy gratuluję - to jeden z powodów dla których nie ma już reputacji - jebaliście w ten plusik za każde pierdnięcie a nie za to co naprawdę ważne
    - inne tematy informatyczne to dyskusje a nie pomoc - NIE
    - nad łatkami się zastanowię ale jesli już to tylko dla pierwszego posta
    - ciekawe linki - skoro cię powaliło to super zostań tam już i nie podnoś się
    - Helpdesk po to że jak ktoś ma problem i ktoś mu go rozwiąże aby mógł dostać zasłużone thanksa - to takie trudne ?

Portal - się zobaczy
    po częsci sie zgodzę.
    -Hydepark absolutnie neipotrzebny, t była jedna wada z plusów, ze dawało sie plusy wszędzie, nawet za duperele. Dowcipy to duperele, za które raczej eni powinno sie nagradzać.....bo to nei leżyw geście forum, to jedynie dodatek....
    -świat gier......no w zasadzie czemu nie, czasem są jakieś ziomki, ktore potrzebuja pomocy, i chętnie za jej udzielenie by sie podziekowało .
    -Automaniak, to akurat też konkret dodatek, więc jak w Hydeparku....
    -Inne tematy inf.... no też sie zgodzę, ze neipotrzebna tam jest funkcja THANKS...
    -ciekawe linki....no mnie chyba też śmiech weźmie dodatek do forum i nic więcej, w zasadzie tutaj pomoc nei jest potrzebna wiec po co dziekować??? za ładne buzie???
    -helpesk tutaj pytamy o konkrety dotyczące działąnia forum, fakt czasem przydatne, ale i pytania często, a śmiałbym powiedzieć nawet że zazwyczaj dotyczą trywialnych i banalnych problemów wręcz
    -patche....w sumie faktycznie mogloby być, czasem ktoś prosi o jakies linki czy cuś i fajnie by było podziekować, za jakiś trudniejszy do znalezienia pliczek .
    Takze Koniu nie odwalaj znowuż niezadowolenia W TE STRONę. za potraktowanie Twojej osoby przez MAKa, znaczy sie brzydkie potraktowanie, stoje za Tobą murem. MAK opanuj swoje emocje, zdenerwowanie CIę nei tlumaczy...

Dzięki!
    101
    Siła Reputacji
    10
    wpierdziela mnie jedno - jako szarzy (czy nawet niebiescy) zwykli userzy jesteśmy całkowicie ignorowani lub traktowani jak jakaś gorsza grupa - wsczołem polemikę ze swoimi argumentami i czekałem na odpowiedź sensownymi argumentami...
    pozatym niewiem jak reszta ale ja zadowolony z tego 'thx' nie jestem - dlaczego? bo nie mogę dodać komentarza, sam nie mogę zobaczyć od kogo dostałem 'thxa' i teraz wg mnie thx jest reputacją - bo za wybrane posty można go tylko dostać, czyli pisząc "bzdury" nie zwiększę swojego licznika thxów - a dziękować z tego co mnie rodzice uczyli można za wszystko - nawet za te najmniejsze uczynki. nie wiem czy to tak do końca wyszło na dobre.... i czy faktycznie z tym akurat nie ma problemu......

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    Koniu skoro jak mówisz oczekujesz sensowej polemiki, wiec spróbuję z Tobą taką poprowadzić. Jeśli mi nie wyjdzie... no cóż, błądzić jest rzeczą ludzką.
    pozatym niewiem jak reszta ale ja zadowolony z tego 'thx' nie jestem - dlaczego? bo nie mogę dodać komentarza,
    Wydaje mi się, że jak za coś się dziękuję to przerważnie to nie wymaga komentarza. Po prostu dziękujesz i tyle. Podziękowanie też jest wiadomo za co - bo za posta, więc wydaje mi się rzeczą zbędną pisanie jeszcze jakiegoś komentarza. W starej reputacji i tak rzadko kiedy dostawałem komentarz, przeważnie dostawałem QuickReputation, więc raczej nie były one niezbędne.
    sam nie mogę zobaczyć od kogo dostałem 'thxa'
    Możesz zobaczyć od kogo dostałeś, pogrzeb trochę w publicznym profilu, albo zerknij kilka postów wstecz. Już o tym wcześniej spomniałem
    teraz wg mnie thx jest reputacją - bo za wybrane posty można go tylko dostać, czyli pisząc "bzdury" nie zwiększę swojego licznika thxów
    Za głupoty nie ma co dziękować, sprawa jest chyba jasna Jeśli traktujesz Thanks'y jako nową formę reputacji, prosze bardzo, jak najbardziej wolno Ci. Dla mnie jednak jest to wyznacznik, że coś, co napisałem komuś się przydało i że ktoś z tego skorzystał.
    a dziękować z tego co mnie rodzice uczyli można za wszystko - nawet za te najmniejsze uczynki. nie wiem czy to tak do końca wyszło na dobre....
    Racja dziękować można za wszystko, ale UnderPL jest głównie forum technicznym, warez jest tylko dodatkiem, i powstał o wiele wiele później na życzenie samych userów, więc niech tak pozostanie. Dlatego opcja podziękowań niech będzie bardziej rozwinięta w działach technicznych.

Nie chcę Cię moim postem przekonywać do swoich racji, chciałem tylko przedstawić swój punkt widzenia na całą sprawę. Możesz się ze mną nie zgadzać, nawet to jest wskazane, gdyż właśnie dzięki różnorodnosci życie jest ciekawe I nie mam zamiru wdawać się w żadne kłótnie, porozmawiajmy spokojnie jak dorośli ludzie.
    Ostatnio edytowane przez: ulm@n : 12-12-06 - 21:02

Dzięki!
    101
    Siła Reputacji
    10
    UnderPL jest głównie forum technicznym, warez jest tylko dodatkiem
    chodź odnoszę zdecydowane wrażenie że jednak thx o tym przypominaja, codziennie nie powstaje nawet jedna dziesiąta postów w sprawach technicznych w stosunku do warezu, newsów, informacji (bardziej, mniej i w ogóle nie związanych z informatyką). jak dołączyłem do tej wspólnoty faktycznie to co napisałeś było prawdą dziś jest inaczej i może chcecie zapobiec tym przemianom lecz tego się raczej nie da.
    Po prostu dziękujesz i tyle.
    owszem jest to i racja ale czasem bez sensu robienia OT + pyły najlepszym sposobem napisania 2 słów do kogoś które często nabijały ten licznik ( i yu się z Wami zgodzę) ale mogłem w prosty sposób sprawdzić do której wypowiedzi sie to odnosi i zdobyć nowe spojrzenie, które teraz są możliwe jedynie pisząc kolejne niepotrzebne posty - a jako admin (na innym forum) wiem że to dopiero może przysporzyć problemów

Ivenesco
    Gość Avatar Ivenesco
    Jeszcze jedną rzecz chciałem dodać:
    Przy reputacji była możliwość oceny "-" z komentarzem, dlaczego post nam się nie podobał;] Teraz nie ma możliwości negatywnej oceny, chyba, że przez offtopic (z podkreśleniem, że notatek o sobie się nie czyta... Szczególnie kieruje to do "kadry";...

MAK
    MAK jest offline

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    minus skarbie to się teraz zgłasza do moderatora po to aby nie rąbać minusów innym użytkownikom za poglądy sprzeczne z naszymi

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    To ja zaproponuje.
    Za czasów reputacji po kliknięciu w ustawienia była dostępna tabelka z danymi kto, gdzie, kiedy i komentarz. A czy dałoby się zrobić podobną tabelkę teraz (już bez komentarza skoro tak to przeszkadza). Jeszcze się thanks'y nie zadomowiły a ja już dostaję cholery, bo nie mogę znaleźć żadnej informacji o tym co mi przyznano. Po za tym chyba nie będzię kłopotem jeśli ilość przyznanych THX'ów będzie wyświetlana na miejscu gdzie była reputa. Dzięki temu, będzie wiadmo kto i jak się udziela. Bo teraz to z tymi procentami wszyscy jesteśmy alkoholikami.

Dodatkowo w myśl ustawy o ochronie języka polskiego domagam się zmiany thanks'ów na dzięksy .

MAK
    MAK jest offline

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    hehe i bardzo dobrze - ciężko znaleźć to znaczy ciężko porównać a ciężko porównać znaczy teoretycznie wyeliminowany wyścig szczurów

+ Odpowiedz na ten temat
1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)