+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Naziemna Telewizja Cyfrowa

Stały Użytkownik ziomulus Poziom 1 : Buduje reputacjęziomulus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar ziomulus

Dzięki!
    27
    Podziękował 4 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    6

Naziemna Telewizja Cyfrowa

Witam.
    Na portalu wp.pl wyczytałem, że jest już w Polsce w niektórych województwach dostępna Naziemna Telewizja Cyfrowa(między innymi w moim). Jak zakupiłem Tv z tunerem DVB-T i wyszukałem kanały z tej oto telewizji to znalazło mi ich kilkadziesiąt, a było w to w czerwcu tego roku. Jakość kanałów troszkę się poprawiła, a żeby je oglądać musiałem zmienić listę kanałów na stricte kanały cyfrowe. Później pogrzebałem trochę w ustawieniach i zmieniłem model telewizora na wyższy co dodało mi kilka nowych funkcji. Jakiś czas później pokusiło mnie o sprawdzenie czy nie doszły jakieś nowe kanały i skasowały mi się wszystkie kanały cyfrowe a zostały tylko analogowe. Od tamtego czasu nie mogę wyszukać żadnego kanały nadawanego cyfrowo.. Teraz moje pytania:

1. Czy możliwe jest to że już w czerwcu tego roku odbierałem kanały Tv Cyfrowej Naziemnej?

2.Czy zmiana modelu TV w ustawieniach mogła wpłynąć na to że nie mogę teraz złapać sygnału żadnego z kanałów cyfrowych?

pozdrawiam

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    ad1
    od paru dni TVP nadaje sygnał cyfrowy - wcześniej był nadawany ale przez prywatne instytucje więc dvb wcale nie jest nowością w pl i jak najbardziej mogłeś obierać sygnał cyfrowy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    :deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)