+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Podziękowania za pomoc

czarymary boaz1 Poziom 1 : Buduje reputację Avatar boaz1

Dzięki!
    11
    Podziękował 5 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    7

Podziękowania za pomoc

Wiecie dzisiaj wzięło mnie na rzewność i muszę to wyrzucić z siebie. Dopełniło tego ostatnie zdarzenie zrobiłam stronę internetową.I teraz z grubej rury: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM Z FORUM! JESTEM Z WAMI OD PIĘCIU LAT. ZNALAZŁAM SIĘ TUTAJ BO SZUKAŁAM JAKIEGOŚ CRCK I TAK ZOSTAŁO. OBECNIE SAMA SOBIE ZROBIŁAM STRONĘ INTERNETOWĄ, I GDYBY NIE WASZA POMOC NIGDY BY SIĘ TO NIE WYDARZYŁO. ŚMIGACIE PO PROGRAMOWANIU A DLA MNIE MAKSIMUM TO WINDOWS. ERGO: WIELE SIĘ DZIĘKI WAM NAUCZYŁAM. WIELE RZECZY KTÓRE MI BYŁY POTRZEBNE POMOGLIŚCIE MI ZNALEŹĆ W NECIE. A Z DRUGIEJ STRONY WIEM ŻE NARZEKALIŚCIE NA MOJE HUMORY (AŻ RAZ MUSIAŁAM ZA ZGODĄ MODERATORA ZMIENIĆ NICKA - KOBIETA - PUCH MARNY. TYLKO JEDNĄ RZECZĄ SIĘ MOGĘ POSZCZYCIĆ - WRZUCIŁAM PIERWSZE KOMIKSY NA FORUM (THORGAL, SHNINKIEL) NA EBOOKA (CZEGO I TAK NIKT JUŻ NIE PAMIĘTA) NO I PARĘ ANATHEM (KTÓRE STRACIŁY ŚWIEŻOŚĆ). DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WYROZUMIAŁOŚĆ I ZA POMOC. tERAZ JESTEM NA FORUM CORAZ RZADZIEJ (DZIECKO, OBOWIĄZKI) ALE JESTEŚCIE JEDYNYM FORUM NA KTÓRYM MOŻNA POLEGAĆ.
    I JESZCZE TYLKO JEDNO - WIELKIE DZIĘKI ZA CZAS I CHĘCI DLA WŁODASA, JEŻELI GDZIEKOLWIEK JEST..

uff popuściło mnie... ale należało się Wam
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 05-08-10 - 22:37 Powód: Proszę używać opcji "Edytuj" w celu dopisywania treści, zamiast dublować posty.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    ...dwa pazury draka dorzuć do tygielka...

2. 5 Użytkowników dziękuje boaz1 za tego posta:

DaRiOOsH (07-08-10), Fredi (06-08-10), thomas.night (06-08-10), ulm@n (09-08-10), wlodas (06-08-10)

Metal Man Fredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Fredi

Dzięki!
    4
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Ja również jestem na tym forum od 5 lat jak Ty , nie jestem orłem i tylko czasami zaglądam tutaj. Jednak to jedyne forum ogólne na którym pisze

Jakiś czas temu (ze dwa lata temu) zebrało mnie na podziękowania ot tak sobie za dotychczasowe obcowanie i pomoc, nie co śmiesznie wyszło bo dzień później moderator napisał mi, iż przez przypadek go usunął i żebym się nie gniewał kurcze jak pech to pech

Podpisując się pod podziękowania przedmówcy, szczerze dziękuję wszystkim stałym użytkownikom forum !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 06-08-10 - 20:05 Powód: Gramatyka! ;)
    Śmierć chroni przed życiem. -=|-|-|-|-|=- Pan Bóg bawi się z ludźmi w chowanego. On odlicza - ludzie się chowają -=|-|-|-|-|=- Tylko człowiek potrafi być nieludzki

- Andrzej Majewski

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Jeszcze raz przepraszam....

Metal Man Fredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Fredi

Dzięki!
    4
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Cytat Napisał DaRiOOsH Zobacz post
    Jeszcze raz przepraszam....
    Wyluzuj przecież to nie tragedia , poza tym wierzę, iż to był przypadek. Głowa do góry
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 07-08-10 - 17:34 Powód: Gramatyka! :P
    Śmierć chroni przed życiem. -=|-|-|-|-|=- Pan Bóg bawi się z ludźmi w chowanego. On odlicza - ludzie się chowają -=|-|-|-|-|=- Tylko człowiek potrafi być nieludzki

- Andrzej Majewski

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)