+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 16 z 16

Temat: weź udział w ciekawym badaniu – sprawdź swoją wiedzę

student1234
    Gość Avatar student1234

weź udział w ciekawym badaniu – sprawdź swoją wiedzę

Witam wszystkich

Jestem studentem Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej i piszę pracę magisterską na temat wpływu technologii na życie codzienne.

Jej częścią jest quiz ze znajomości technologii i krótki test na temat zachowań. Obie części są odroczone w czasie.

Zatem jeżeli chcesz:
    • sprawdzić swoją wiedzę na temat Internetu, nowych technologii, gier komputerowych
    • zobaczyć czy jesteś lepszy od innych

kliknij w link poniżej. Pamiętaj ! Przed rozpoczęciem przeczytaj dokładnie instrukcje.

http://quiz-z-technologii.neostrada.pl/

Pozdrawiam i zapraszam
    Adam Królikowski (akrolikowski@st.swps.edu.pl)

Psycho Dad WernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar WernerusMaximus

Dzięki!
    3
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Nie działa.
    Somewhere over the rainbow, way up high
    There's a land that I heard of once in a lullaby
    Somewhere over that rainbow, skies are blue
    And the dreams that you dare to dream really do come true

student1234
    Gość Avatar student1234
    Cytat Napisał WernerusMaximus Zobacz post
    Nie działa.
    tak wiem Przepraszam za problemy, spróbuje to naprawić najszybciej jak się da

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Mam zastrzeżenia co do tego "badania". Naturalnie nie widzę problemu w przeprowadzeniu go. Jak najbardziej to popieram. Tym bardziej, iż sam prowadziłem podobne badanie na łamach naszego Forum.
    Jak Twój test może być anonimowy, skoro oczekujesz od badanych podania ich mail'a? Podanie swojego adresu mail'owego równoznaczne jest z podaniem imienia, nazwiska, adresu zamieszkania.
    Proszę o zweryfikowanie tej informacji.
    Anonimowe to anonimowe. Podanie jakiejkolwiek informacji, nawet numeru buta, już zmienia to określenie.
    Jako Administrator tego Forum muszę dbać o dane swoich Użytkowników. Nie chciałbym, by kiedykolwiek zaistniała sytuacja, że jakieś dane "wyciekły" z Naszego serwisu.

student1234
    Gość Avatar student1234
    Cytat Napisał Trescom Zobacz post
    Mam zastrzeżenia co do tego "badania". Naturalnie nie widzę problemu w przeprowadzeniu go. Jak najbardziej to popieram. Tym bardziej, iż sam prowadziłem podobne badanie na łamach naszego Forum.
    Jak Twój test może być anonimowy, skoro oczekujesz od badanych podania ich mail'a? Podanie swojego adresu mail'owego równoznaczne jest z podaniem imienia, nazwiska, adresu zamieszkania.
    Proszę o zweryfikowanie tej informacji.
    Anonimowe to anonimowe. Podanie jakiejkolwiek informacji, nawet numeru buta, już zmienia to określenie.
    Jako Administrator tego Forum muszę dbać o dane swoich Użytkowników. Nie chciałbym, by kiedykolwiek zaistniała sytuacja, że jakieś dane "wyciekły" z Naszego serwisu.
    Podanie maila nie jest obowiązkowe jeżeli ktoś nie chce go podać może po prostu wpisać ciąg znaków zawierających @ (jak tylko uporam się z serwerem postaram się aby było to lepiej opisane w badaniu ). Poza tym sam udział w badaniu jest dobrowolny jeżeli ktoś nie chce może w każdej chwili zrezygnować z jego wypełniania i nie musi podawać maila. Mogę również zapewnić że dane te nie zostaną wykorzystane w innym celu niż badanie a sam mail posłuży tylko do tego aby użytkownik mógł wziąć udział w drugiej części badania.
    Pozdrawiam
    Adam Królikowski

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Ujmę to tak, przy 42 pytaniu znudziło mi się odpowiadanie.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    jest ich 100 ?

przy 80 przestałem patrzeć na licznik
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

student1234
    Gość Avatar student1234
    powinno już działać okazało się, że zabrakło miejsca na serwerze, który zlicza wyniki. dodałem też informacje o której pisałem wcześniej (a propos maila)
    zapraszam do wypełniania
    PS Pytań jest 99 ale przecież nie musicie na wszystkie odpowiadać

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Literówka w 74 pytaniu.
    Poza tym wygodniej by się klikało gdyby można było nacisnąć na tekst a nie za każdym razem celować w kropkę.
    I jeszcze jedno - jaki administrator mówi żeby wpisywać dowolny ciąg znaków, dodaj możliwość wysłania pustego formularza z mailem, przykazywania wpisywania dowolnego jest lamerskie...

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    druga część wymaga podanie płci i wieku

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    ejże, nie czepiacie się aby zbytnio? Nie dziwię się że chłopak prosi o podanie wieku i płci skoro przeprowadza badania. W końcu na czymś te statystyki musi oprzeć i takie dane są jak najbardziej potrzebne. A podanie ich nam niczym nie grozi.
    Trochę inaczej według mnie wygląda sprawa z mailem. Nauczeni doświadczeniem wiadomo że obawiamy się podawania go choćby w obawie przed spamem. Dlatego nie bardzo mogę zrozumieć dlaczego muszę go podać jeśli chcę wziąć udział w drugiej części ankiety. Wystarczyłoby gdyby podanie maila miało służyć tylko do poznania swoich wyników.
    Jestem jak najbardziej za prowadzeniem takich badań i będę w nich chętnie uczestniczył bo to służy rozwojowi, ale Trescom ma rację - podanie maila już nie jest takie anonimowe i szczerze mówiąc trochę zniechęca...

student1234
    Gość Avatar student1234
    mogę was jeszcze raz zapewnić że mail i inne dane nie zostaną użyty w innym celu niż badanie. Badanie jest dobrowolne i jeżeli ktoś nie chce podawać danych nie musi brać udziału
    Pozdrawiam

MAK
    MAK jest offline

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    och ja się nie czepiam tylko informuję jakby ktoś chciał wiedzieć. Sam osobiście podałem te dane i wypełniłem całą ankietę. Teraz tylko czekam na darmowy długopis i czapeczkę klubową

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Obecna forma informacji jest już w miarę ok.

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Czy ktoś dostał wyniki? Czyżby kolega zrobił nas w balona...?

student1234
    Gość Avatar student1234
    Cytat Napisał mit Zobacz post
    Czy ktoś dostał wyniki? Czyżby kolega zrobił nas w balona...?
    kolega nie zrobił was w balona.. wyniki będą dopiero za jakiś czas. zapewne będzie to po wakacjach. muszę to wszystko opracować i przedstawić promotorowi do akceptacji, wcześniej nie da rady

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)