+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: DS vs. PSP

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9

DS vs. PSP

Dysponuje ktoś linkami do artykułów, filmików or smth, które skupiają się na porównaniu obu konsol - wymienieniu ich minusów, plusów itp. Chciałbym poznać także wasze zdanie, która konsola jest lepsza pod każdym względem i dlaczego.
    ...

aka St. Anger illusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar illusion

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Na początek może to:
    PSP
    NDS

I:
    Porównanie psp i ds

Bardzo dobre porównanie (j.angielski)

Tu możesz sobie poczytać o NDS i PSP

Forum i dyskusja nt PSP i NDS

A ode mnie moge dodać tyle, że ja kupiłbym PSP - zresztą czekam teraz na zaświadczenie o zarobkach i biegnę do sklepu. Mam gdzieś, że jak kupię nówkę ze sklepu to na razie mogę zapomnieć o piratach. Mogę sobie kupić jedną grę miesięcznie - wystarczy, ewentualnie zawsze można wymienić gierki. Fajna sprawa Z NDSem to to, że pojawi się dużo oryginalnych i nietypowych gier, no i ma touchscreena. Piraty też działają. Ale mnie nie słuchaj - jestem fanboy'em Jakby coś to pytaj, postaram się w miarę możliwości pomóc.
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

gg: 1446599

r-obak
    Gość Avatar r-obak
    zaczne moze od tego że grałem na obu konsolah.. nie wiem jak ktos moze pisać co jest lepsze jak ma/grał tylko na 1 a 2 widział tylko na obrazkach..

jak dla mnie ds jest o niebo lepszy[zwłaszcz że mam lite teraz, dzięki czemu jest on : ładniejszy, poreczniejszy, bateria jest lepsza i ma ustawienie podświetlenia..]

konsola jaką jest psp to kombajn, dla mnie to to jest za duże, ekran jest nieosłonięty.. cena samej konsoli ok, ale jęsli juz idze o kupno czegokolwiek do niej to porażka.. karta pamięci więksa to połowa ceny konsoli..
    owszem, musze tu przyznac że jest to kawał dobrej roboty i grafika jak i wykonanie sa na wysokim poziomie, ale.. w co tu grać?
    jeśli ktos miał ps2/psx to tu nie ma nic ciekawego :/

ds też nie jest idealny, w sumie słabszy graficznie i takie tam, nie ma tylu bajerów ale sa za to gry! a o to sie przeciez rozchodzi.. wiem, wiem.. też są konwersje, dużo gier jest cukierkowodziecinnych [choćć mimo że już jestem starszym grazem to takie gry sa fajne, takie typowe odstresowywacze.. ] ale teraz zaczynaja pojwiac sie porzadne gry.. FF3[cudo! grałem w jap wersje] Rune facctory [kolejna prześliczna gra, te grałem w jap] i niedługo zelda.. a i w starszej bibliotece sa pozyccje interesujące jak chocby another code, lost in blu i metroid.. i nie myślecie że to wszystkie dobre gry to tylko bardziej znane tytuły..

na poczatku jak wszedł ds i psp chcciałem tez psp dokupić ale teraz? po co? ds jest super i nie odddam go nikomu

BlackLancer
    Gość Avatar BlackLancer
    PSP Górą , niema nic lepszego

Jeżeli chcesz pograć w gry z pegasusa to kup sobie DS , a jak w gry typu NFS pro Street to lepiej kup PSP

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)

Zasady Postowania