+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 17 z 17

Temat: Jak odpalić kopie zapasowe gier na PSP

aka St. Anger illusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar illusion

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10

Jak odpalić kopie zapasowe gier na PSP

1. Starsze gry w formacie ISO

Na karcie pamięci (w głównym katalogu) tworzymy katalog ISO. Wrzucamy do niego grę. Do PSP/GAME wrzucamy loadera ( 2 katalogi ). Najlepszym chyba jest Fastloader. Włączamy PSP wchodzimy do zakładki GAME/Memory Stick Stiuk wybieramy loadera. Następnie wybieramy ISO gry i cieszymy się grą.

2. Nowsze gry w formacie ISO

Do nowszych gier zalicza się wszystkie gry po GTA. Odpalamy je za pomocą MPH Loadera. ISO wrzucamy do katalogu ISO. MPH wrzucamy do PSP/GAME ( katalogi z procentami) procentami katalog MPHGameLoader do głównego folderu MS. Następnie Do katalogu PSP/GAME wrzucamy UMDEmulator ( katalogi z procentami) procentami na głowny UMDEMULATOR. Włączamy PSP przechodzimy do zakładki GAME/Memory Stick
    Odpalamy UMD Emulator, ustawiamy emulation mode na SYSTEM MENU. Naciskamy X, wywali nas do menu. Teraz włączamy MPH Loadera i cieszymy się grą. Gdyby gra nie działała to znaczy ze nie mamy odpowiednich flashy. W tym wypadku szukamy flasy z 2.5 najlepiej ( będą w katalogach flash0 i flash1 ) i wgrywamy je do X:/MPHGameLoader

3. Gry pod RunUMD

a) Gry w formacie ISO
    Na kartę wrzucamy UMD Emulator i RunUMD ( katalogi z procentami do PSP/GAME) Grę do katalogu ISO. Włączamy UMD Emulator i ustawiamy emulation mode na system menu. Następnie włączamy RunUMD naciskamy X i gramy 

b) Gry podzielone na katalogi
    Katalogi z procentami wrzucamy do PSP/GAME, X na głowny folder karty tak samo jak katalog z nazwą gry ( bez % ). Włączamy PSP, wchodzimy do zakładki GAME/Memory Stick włączamy grę i naciskamy X (jak pokaża się białe napisy)
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

gg: 1446599

Xzibitos
    Gość Avatar Xzibitos

Pytanko !!!

Witam !!! Pisze odnosnie punktu 2. Moglibyscie mi podac szczegolowe informacje co do: MPH Loadera i UMDEmulatora. Chodzi mi tutaj o to gdzie dokladnie mam umiescic poszczegolne pliki tych programow ( w ktorych folderach na karcie pam.) i ile ich powinno byc. Jesli mozna to prosilbym o jakis schemat na rys. I jeszcze bym prosil o jakies linki do tych programow, bo mam ale nie wiem czy sa kompletne. Z gory dziekuje !!!

r-obak
    Gość Avatar r-obak
    Xzibitos: jaki masz soft na konsoli? nie lepiej wgrać najnowszą wejsje[ofkoz nie ze strony S]? jeśli masz soft na konsoli :
    1.50, 2.71 SE, 3.02 OE-A i 3.02 OE-B.
    to na prawde polecxam najnowszy wynalazek..

wystarczy tylko wrzucic pliki do 1 katalogu, bez żadnych zabaw, grzebania, kombinacji i cieszyć się grą..

jeżeli masz natomiast inny to uwierz mi.. wszystko jest opisane w poście St. Anger

Xzibitos
    Gość Avatar Xzibitos
    Mam FW 1,50. Czyli jak wgram najnowszego FW to kopie gier zapasowych (iso) beda mi chodzily bez zadnych emulatorow itp ??? Czyli wrzucam gierke na karte i ladzia ???

r-obak
    Gość Avatar r-obak
    tak.. przy najnowszym sofcie robisz tylko katalog /iso na karcie pamieci, wrzucasz tam gre i juz.. smiga az miło

ziom
    Gość Avatar ziom
    jaki to soft?????????????????????????????

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Cytat Napisał ziom Zobacz post
    jaki to soft?????????????????????????????
    Ziom - czytałeś poprzednie posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam pytonss

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

ziom
    Gość Avatar ziom
    sciągneliście już go, jeśli tak to z kąd?

r-obak
    Gość Avatar r-obak
    chyba mozna podawać inne fora.. zwłaszcza nie związane kategorią z wami

tu macie co trzeba..

http://www.psp-team.pl/forumpsp/inde...t=0#entry32475

tylko zalecam porzadnie doczytac, dopytac i doinformowac sie.

powodzenia

swk20
    Gość Avatar swk20
    mam pytanko. mam konsole psp z softem 3.60 i sciągnołem gierke o formacie cso.
    i nie wiem jak ją odpalić. prosze o pomoc.

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Cytat Napisał martin_b_ Zobacz post
    mam pytanko. mam konsole psp z softem 3.60 i sciągnołem gierke o formacie cso.
    i nie wiem jak ją odpalić. prosze o pomoc.
    Kilka sekund... masa odpowiedzi, Google:
    http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...gle&lr=lang_pl
    ...

swk20
    Gość Avatar swk20

Icon4

i nic nie moge znaleźć o tym pliku cso wiem tylko że trzeba to skonwertować na plik iso ale nie wiem w jakim programie ani gdzie to póżniej skopiowac!

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...kaj&lr=lang_pl i znalazłem program do konwersji

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Cytat Napisał martin_b_ Zobacz post
    i nic nie moge znaleźć o tym pliku cso wiem tylko że trzeba to skonwertować na plik iso ale nie wiem w jakim programie ani gdzie to póżniej skopiowac!
    http://forum.programosy.pl/pliki-cso-vp411768.html
    http://pspoland.pl/news.php?readmore=719
    http://forum.pspoland.pl/topics23/ko...so-vt11618.htm
    - wszystko znalezione przez Google [a dokładniej - link - zamieszczony w poprzednim poście].

Poza tym przejrzyj dokładniej strony poświęcone PSP [także wyżej podane] - istnieje duże prawdopodobieństwo znalezienia tam pomocy...
    ...

BlackLancer
    Gość Avatar BlackLancer
    ja mam Firmware 3.90 i jest jakiś sposób aby odpalić gierki z netu pobrane?

Jak tak to powiedzcie w szczegółach . jak coś to szukałem już w google.pl

Vego17
    Gość Avatar Vego17
    O ile dobrze zrozumiałem to "kopie zapasowe" można odpalić na każdej wersji softu i psp??? Jak się myle to mnie poprawcie.
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 06-01-09 - 09:28

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    niestety nie

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)