Zobacz wyniki ankiety: Z usług którego operatora korzystacie?

Głosujących
19. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Era

7 36.84%
  • Orange

1 5.26%
  • Plus

6 31.58%
  • Play

4 21.05%
  • Heyah

1 5.26%
  • 36.6

0 0%
  • Polsat

0 0%
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Opinie co do operatorów GSM w Polsce

Stały Użytkownik Sąsiad Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Sąsiad

Dzięki!
    7
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    0

Opinie co do operatorów GSM w Polsce

Witam,
    Chciałem przeprowadzić drobny rekonesans do do operatorów GSM działających w Polsce.
    Prosił bym o opinie co do zasięgu, z których anten dany operator korzysta , cen itp.
    Z góry dziękuję i czekam na opinie.
    Pomoc sąsiedzka: strzyże, goli, pi****li, krawaty wiąże, usuwa ciąże.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - zrobilem to sam.

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Simplus, z zasięgiem nie mam problemu, ostatnio trafiłem na jakąś usługę - mam 30gr/min do wszystkich wiodących sieci komórkowych (po jednej rozmowie z Playem, więcej tego eksperymentu nie popełnię - chyba 72gr/min) i chyba na stacjonarne.
    Z zasięgiem generalnie większy problem ma mój telefon (niedawno mu strzeliło 3,5 roku), ale bywały momenty na wsi, że ja miałem zasięg, a inni nie, ale to bardziej przypadek, przypuszczam, że kilka kilometrów dalej była sytuacja odwrotna.
    Jako, że rozmawiam z różnymi sieciami, a wydatki utrzymuję w okolicach 50/60 zł, przeszedłem się ostatnio po oddziałach i pytałem o abonament, Era i Orange mnie bardzo zachęcały do przejścia, ale matematycznie mi wychodziło, że mi się nie opłaca, jedynie w Plusie kobieta sprawdziła ofertę, oraz porównała z tym co mam dotychczas i powiedziała szczerze, że nie warto, lepiej w tej kwocie, którą mi Simplus daje, nie znajdę.

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    jestem w abonamencie play już ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolony. zasięg plusa + w wielu większych miastach własne nadajniki w dodatku z zasięgiem 3G (praktycznie wszedzie mam hsdpa). koszty? teraz przedłużałem umowę i za 59 miesięcznie mam 300 minnut do wszystkich + nie ograniczone połączenia do play i telefon za 1zł. umowa bez telefonu to 50% zniżki na abonament na całą umowe i krótsza umowa (rok, albo półtorej w zależności czy nowa, czy przedłużenie). poza promocyjnymi minutami 29gr do wszystkich i smsy po 20 (do smsowania play nie wychodzi najfajniej). do tego są pakiety typu wieczory i weekendy, wybrany numer itd. jestem zadowolony z play, a orange który trzymam jako drugi numer doprowadza mnie do białej gorączki więc nikomu nie polecam tej sieci z bandą niekompetentnych nieudaczników.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    :deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Tak sobie pomyslalem, ze brakuje w tej sondzie jeszcze sieci z biedronki xDD ...
    A tak na serio, jeżeli się dobrze ustawić na rozmowy tylko z kilkoma znajomymi, to w orange wcale nie jest do konca az tak zle (no i opcja dla firm jest bardzo korzystna ), szczerze mowiac to mam 2 prywatne tel. w sieciach plus i orange i najczesciej korzystam z Orange (abonament 110 uciety o polowe na caly okres trwania umowy, czyli w sumie 65zl ) a w co do Plusa to mam Mix`a, który mi sluzy jedynie do rozmow z kilkoma osobami. Wspomnialem wczesniej o opcji dla firm, bo posiadam jeszcze sluzbowy nr w Orange, z ktorego mam darmowe rozmowy ze wszystkimi w orange oraz na stacjonarne bez ograniczen, ze tylko w wyznaczonych godzinach

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)