Jak powszechnie wiadomo CZUFS to Coroczny (albo Cojakośczasowy) Zjazd (albo zlot) Użytkowników Forum SoftMania.pl.
Prze państwa ważna uwaga. Mamy do czynienia ze zjazdem (zlotem), a synonimem tego określenia jest MKNiWANW czyli Masowa Konsumpcja Nisko i Wysoko Alkoholizowanych Napoi Wyskokowych. Wprowadza to pewne utrudnienia, gdyż odbycie wycieczki kulturalnej w takich wypadku jest mocno utrudnione. Lepiej nie wprowadzać do zamku (muzeum) albo innego zabytkowego obiektu naszej niekulturalności, który wyzwala się na skutek MKNiWANW. Jednak jeśli dojdzie do sytuacji, w której grupa zdecyduje się odchamiać nie będę protestował i w miarę możliwości (czyt. zawartości krwi w alkoholu) będę uczestniczył w tym jakże zacnym procederze.
Termin jest wstępnie wybrany i pozostaje się wybór miejsca. Jest to główny czynnik wpływający na frekwencję, więc należy wybrać mądrze. Wiadomo, że każdy by chciał, aby CZUFS odbyło się rzut moherowym beretem od jego miejsca stałego albo tymczasowego pobytu. Nie za bardzo to możliwe, więc trzeba dojść do porozumienia.
Mamy już propozycję z Polski południowo-zachodniej i centralnej. A co powiedzą mieszkańcy wybrzeża, ziem wschodnich oraz innych zapadłych dziur naszego pięknego kraju. Konkrety podawajcie. Nie przeginając z kosztami. Dla wszystkich po suto zakrapianym wieczorze starczy kawałek nadgniłej podłogi, więc wymagań wielkich nie ma.
Jak będziemy znali potencjalne lokalizacje to wybierzemy to naj. Uwińmy się z tym etapem przygotowań do 16listopada. Czasu coraz mniej.
Co do mnie nie powiem dzisiaj na 100% czy będę czy nie. Może powtórzyć się sytuacja z tego roku, że w ostatnim momencie dostanę zielone światło na wyjazd. Dlatego też będę śledzić ten wątek z zapartym tchem i obserwować rozwój sytuacji oraz naginać sytuację tak, żeby zaszczycić CZUFS2009 swoją obecnością.
PS. Mam nadzieję, że moje quasi-filozoficzne wywody zostaną jakoś zrozumiane.

LinkBack URL
About LinkBacks

sam bym tego lepiej nie ujął