Zamknięty Temat
4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki 76 do 86 z 86

Temat: CZUFS 2 after party

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Cóż proszę Państwa. Bardzo bym chciał być na kolejnym zlocie ale los potrafi płatać mi różne figle i... nie mogę zadeklarować na 100%. Oczywiście jeśli trzeba to zaliczkę wpłacę - nie ma problemu. A miejsce i czas - właściwie dla mnie obojętne. Świnoujście, Suwałki czy Ustrzyki górne wsio ryba.
    Pozdrawiam wszystkich (nie tylko CZUFS'owców) no i zazdroszczę pobytu na poprzednim zlocie. Nawet nie macie pojęcia jak mi serce ściskało...

EDITO:
    MAK jeśli wspomogę forum to mogę liczyć na fotki z pierwszego -jeszcze wtedy CZUFU...?? Wiem że to nie w Twoich rękach leży ale gdybyś użył swego osobostego uroku i pomrugał oczętami bArT'a...
    Ostatnio edytowane przez: mit : 12-01-09 - 07:02

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    30
    Podziękował 34 razy w 30 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Wspomaganie Forum leży tylko i wyłącznie w dobrej woli Użytkowników. To nie jest przymus, a już na pewno nie "coś za coś".

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - grafika, multimedia, strony internetowe.

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Mit nie przejdzie - z tego co wiem bArTowi lapka ze zdjęciami zapinkolili niebiescy rozbójnicy i alibaba w przebraniu wilka także dopóki ich nie złapią nici ze zdjęć
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

mit
    mit jest offline
    UPl user mit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jestmit Poziom 2 : Fajny jest Avatar mit

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Cytat Napisał Trescom Zobacz post
    Wspomaganie Forum leży tylko i wyłącznie w dobrej woli Użytkowników. To nie jest przymus, a już na pewno nie "coś za coś".
    moje słowa były kierowane do MAK'a i jak widać po jego wypowiedzi doskonale zrozumiał że nie pisałem tego tak całkiem serio...

Cóż - trudno może kiedyś się doczekamy. A byłoby co wspominać
    Będę z uwagą śledził ten wątek i jak tylko pojawią sie konkrety będę silny zwarty i gotowy.
    Pozdrawiam

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    30
    Podziękował 34 razy w 30 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał mit Zobacz post
    MAK jeśli wspomogę forum to mogę liczyć na fotki z pierwszego -jeszcze wtedy CZUFU...??
    A ja odpowiedziałem na to.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - grafika, multimedia, strony internetowe.

"Carpe diem" ;-) Kociak Poziom 1 : Buduje reputacjęKociak Poziom 1 : Buduje reputacjęKociak Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Kociak

Dzięki!
    0
    Podziękował 3 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    4
    MAK dziękuje za zaproszenie. Wszystko zależy kiedy zorganizujecie ten Wasz zlot. Pozdrawiam ;-)
    " ... Umysł nie jest naczyniem, które można napełnić, lecz ogniem, który trzeba rozniecić ..."

... <<< Żyj, a nie istniej >>> ...

..::OneLifeOneDay::.. NygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyNygguseK Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar NygguseK

Dzięki!
    0
    Podziękował 50 razy w 40 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Może i ja bym się w końcu wybrał na CZUFS i poznał wkońcu Was osobiście . Tak że czekam na szczegóły i będę myślał.

Pozdro NyggusisKo

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    To może i ja rzucę hasło, że pewnie też bym się pisał, rzecz w tym, że nie mam zielonego pojęcia jak będę miał plan wakacji ułożony, ale z pewnością łatwiej było by mi go ułożyć jeśli wiedziałbym chociażby kiedy się owe czufu odbędzie.
    Tak więc dopóki się jakieś szczegóły nie pojawią nie chcę się deklarować na 100%.

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Plany są jak zawsze na pierwszy lub drugi weekend sierpnia
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

mit
    mit jest offline

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Ogorek jak przyjdzie do konkretów to podróż masz za darmo (o ile ja będę mógł pojechać). Gdziekolwiek by to nie było - na terenie RP rzecz jasna...

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Bardziej się martwię, że skoro mam teraz najdłuższe wakacje w życiu (matura - studia, od połowy maja do października) to czy przypadkiem nie wybędę gdzieś na jakiś dłuższy okres czasu, anyway, jak trzeba będzie zapłacę składkę, najwyżej się zdecyduję w ostatniej chwili.

Zamknięty Temat
4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)