Kiedyś pewnie nastąpi zmiana oficjalego adresu forum na coś z softmanią. I mam pytanie czy "stare" adresy bedą działać? Bo szczerze pisząc to nazwa softmania :banghead: jest dla mnie beznadziejna i zawsze będzie to dla mnie UnderPL![]()

Kiedyś pewnie nastąpi zmiana oficjalego adresu forum na coś z softmanią. I mam pytanie czy "stare" adresy bedą działać? Bo szczerze pisząc to nazwa softmania :banghead: jest dla mnie beznadziejna i zawsze będzie to dla mnie UnderPL![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
adres z softmania już funkcjonuje jako ten domyślny... ale póki co adres z underpl jeszcze działa, tez chciałbym wiedzieć, tak samo główny serwis ??

póki co działają i jeszcze długo będą. W przypadku gdyby miały zostać usunięte zostaniecie wcześniej poinformowani
Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 23-11-07 - 13:23 Powód: ort
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Pomimo ze popieram serwis i forum rekami i nogami to co do tej nowej nazwy tez sie nie moge przyzwyczaic... I mam nadzieje ze stary adres nie zniknie
Pozdrawiam
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)