+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Problem z pobieraniem...

Użytkownik UnderPL. Michał_misiek Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Michał_misiek

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8

Problem z pobieraniem...

Witam użytkowników. Mam nadzieje że wybrałem dobry dział...
    Krótkie pytanie, pobierałem Adobe Photoshopa z underpl.org. Ściągam FlashGetem. Plik doszedł do 95% po czym, zatrzymał się, gdy daje rozpocznij nie wykonuje żadnej reakcji, poprostu nie ściąga się dalej.
    Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam!
    "Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić."

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    8
    reakcja ok, jak nie sciągnąłeś do końca. Raz jeszcze ściągnij.

pytonss

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Użytkownik UnderPL. Michał_misiek Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Michał_misiek

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    I właśnie tu lekki problem jest bo ja to ściągałem w sumie pare godzin, net słaby więc tak jest.
    Ale czy przypadkiem ten plik ostatnio nie miał innego źródła?

Bo faktycznie, od początku pobiera się OK...
    Ostatnio edytowane przez: Michał_misiek : 29-04-07 - 23:46
    "Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić."

MARIUS
    Gość Avatar MARIUS
    Michał, sam piszesz, że masz słabe łącze, więc wytłumaczenie Twojego problemu już mamy. Z jakiejś przyczyny straciłeś połączenie z serwerem i FlashGet nie podjął ponownej próby połączenia. Proponuje może zmienić wspomagacz ściągania na Free Download Manager, który znajdziesz tu

http://www.underpl.org/program-992-f..._610_beta.html
    Ja tylko tego używam i nie martwię się o większe pliki. Dochodzi tu jednak sprawa typu `strażnik linków`, wówczas nie ma pewności czy wspomagacz podejmie ponowna próbę połączenia z serwerem, ale jest tam szereg ustawień, którymi można wiele poprawić i dopasować do własnych potrzeb.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)