Panie i Panowie mam problem ze ściąganiem jakichkolwiek plików również z serwisu UnderPl, ponieważ przez pomyłkę zlikwidowany został "megaupload" tak mi się wydaje.Pomóżcie!!!!!!.
Przepraszam jeżeli podałem to w nieodpowiednim poście.
Panie i Panowie mam problem ze ściąganiem jakichkolwiek plików również z serwisu UnderPl, ponieważ przez pomyłkę zlikwidowany został "megaupload" tak mi się wydaje.Pomóżcie!!!!!!.
Przepraszam jeżeli podałem to w nieodpowiednim poście.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Dzięki za reakcję.Sprawa nieaktualna znalazłem powód.
To może kolega zajar, powie nam jeszcze co było powodem problemów, i jak sobie poradził. Tak dla innych użytkowników, być może ktoś jeszcze będzie miał podobny kłopot.
Masz rację Marius,powodem było pozbycie się tego C:\Program Files\Megaupload\Mega Manager.
Zauwazylem, ze ten toolbar to Alexa. A programy antywirusowe i adwarowe mam ustawione na wycinanie Alexy. I wlasnie po zainstalowaniu MegauploadToolbara blokowalo sie sciaganie niektorych plikow i wejsc na niektore strony. Po zezwoleniu antywirusowym programom, ze Alexa to zaufany przyjaciel - problem ustapil.
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)