Tutaj zgłaszamy problemy związane z użytkowaniem strony - http://www.softmania.pl i programami na niej umieszczonymi. To ułatwi wszystkim korzystanie z serwisu.
Tutaj zgłaszamy problemy związane z użytkowaniem strony - http://www.softmania.pl i programami na niej umieszczonymi. To ułatwi wszystkim korzystanie z serwisu.
Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 26-10-07 - 14:52 Powód: poprawiłem info...

Panowie temat chyba wyraża się jasno o co chodzi - przynajmniej ja nie mam problemów ze zrozumieniem go.
MARIUS jest prawą ręką bArTa na stronach serwisu i nie mi a tym samym i nie wam to kwestionować.
Pytacie dlaczego nie ma zielonego nicka a nikt nie pomyślał że przecież forum poza właścicielem i nazwą już bardzo niewiele od lat ma wspólnego z serwisem UPL dlatego nie uważałem za stosowne mianowanie MARIUSa moderatorem do czasu aż nie dostanę wyraźnego do tego polecenia z samej góry.
Temat powitalnia nie jest obowiązkowym tematem dla każdego nowego a jedynie dla chętnych także nie możecie terroryzować użytkowników na tej płaszczyźnie.
Wiem że lubicie wszystko wiedzieć ale nie zawsze jest czas lub nie zawsze sam mam wpływ na niektóre rzeczy. Tak samo jak wy nie o wszystkim jestem poinformowany ale mimo to uznaję władzę zwierzchnią nad sobą i pytań na które nie znam odpowiedzi sam staram się domyśleć a nie atakować jak husaria. Pozatym jeśli uznam że coś powinienem wiedzieć to pytam barta a nie walę na forum głównym tak samo macie wy mnie po to.
od tego posta proszę się podporządkować pod nazwę tematu i regulamin w przeciwnym razię będę zmuszony zamienić się w złego elfa ergo nie zniosę tutaj żadnego OT.
Ende
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Ja zgłaszałem to przez formularz na stronie underpl.org, ale dla pewnosi napisze tutaj, ze sciagnalem Flashgeta i okazal sie byc w wersji nawet nie angielskiej, ale czeskiej![]()
Pamiętam dokładnie jak odpisywałem na maila w sprawie FlashGeta. W odpowiedzi napisałem, że nie ma z tym plikiem żadnego problemu, skoro napisaliśmy PL - to znaczy iż program jest po polsku. Wystarczy troszkę chęci i samozaparcia. Faktycznie po instalacji uruchamia się w wersji czeskojęzycznej, jednak program ma dość szeroki wachlarz języków.
W pasku narzędzi mamy zakładkę "ZOBRAZIT" tam wybieramy "LANGUAGE" i jak kto woli - ja wybrałem "POLISH".
ZOBRAZIT>LANGUAGE>POLISH
![]()

No ja wlasnie szukalem w slowniku jak jest jezyk po czesku i szukalem wedlug innego klucza-slowa, bo wiedzialem, ze na pewno jest opcja zmiany jezyka, niemniej wydalo mi sie to dziwne, ze instalka na dziendobry, ustawia jezyk na czeski wiec napisalem o tym, bo wydalo mi sie to...dziwne. Pozdrawiam.

Ktoś przed usunięciem postów [OT] z tego tematu napisał o tym, że trzeba się zarejestrować żeby pobierać pliki z UnderPL - dlaczego ja nie muszę ? nie zarejestrowałem się w serwisie, a jestem zarejestrowany tylko na forum - czy to jedna i ta sama rejestracja ? - i czy w ogóle trzeba się rejestrować żeby pobierać pliki bo może po prostu mi się coś pokręciło![]()
![]()
...

chyba ci się pokręciło![]()
Tylko część plików, które mamy na stronie wymaga rejertracji, więc wymagania co do rejestracji dotyczą wybranej paczki programów. Jednym z przykładów może być AutoPatcher
Mam problem z serwisem UnderPL. Mianowicie jak wchodze na ta strone i widze te ku***** zielone kolory to mi sie zygac chce i boje sie ze puszcze pawia na monitor, a nie chce sobie sprzetu zapaskudzic. Underpl jest tak wypier**** w kosmos serwisem ze nie moge bez niego zyc. Prosze pomozcie!
Zrospaczony pokemonboy![]()
Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 01-02-07 - 12:24 Powód: miłe ocenzurowanie słowa gwiazdką *

To ma być problem o_O ? no sorry ale nikt nie zmusza Cię do korzystania z serwisu, imho jak Ci kolory uniemożliwiają pracę z serwisem [absurd] to kup sobie czarno-biały monitorek i serfuj w dwóch kolorach... Zresztą możesz wchodzić na UPL z poziomu SoftMania.pl - te same programy, tylko nazwa inna oraz kolorystyka [przyjemny niebieski...]
Edit: Zresztą mówisz tak jakbyś zauważył tą zmianę dziś a serwis odwiedzasz od tygodni... a takie kolory już długo goszczą na stronie.
Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 01-02-07 - 13:35
...
Oczywiście rozumiem rozgoryczenie drogiego użytkownika serwisu UnderPl.org i wychodząc na przeciw jego rozczarowaniu i rozstrojowi jego umęczonego zielonym kolorem żołądka, mam dlań alternatywne rozwiązanie. Mamy jeszcze jeden serwis SOFTMANIA.PL . Tylko abym nie widział tu posta, że kreci Ci się w głowie od niebieskiego. Bo wyjdzie na to, ze zrzędzisz jak baba.
:notworthy :notworthy :notworthy http://softmania.pl/ :notworthy :notworthy
Ostatnio edytowane przez: ulm@n : 01-02-07 - 14:09

Dziś wklepując adres underpl.org w przeglądarce przed oczyma ujrzałem nową a raczej odmienioną stronę SoftMani - czy to oznacza, że znany wszystkim UnderPL.org został odstawiony na bok by pozostać już na stałe przy dawnej alternatywie ?
Poza tym - tylko gratulować wykonania... design czytelny, ładnie się prezentuje a przede wszystkim nie męczy samym sobą przy przeglądaniu serwisu [choć mam wrażenie, że już gdzieś widziałem podobny]. Moim zdaniem dobrym krokiem jest także dodanie artykułów - przyciągnie użytkowników i zachęci do ponownego odwiedzenia w celu uzyskania pożądanych informacji.
...

Zapraszam do dyskusji w tym wątku:
Nowa wersja serwisu SoftMania.pl (UnderPL.org)!
:-)
Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

tego jeszcze nie wiemy
Tak się przyglądam i zastanawiam
będąc forum serwisu SoftMania.pl czy nie powinniśmy tego serwisu promować bArT ma gigantyczną pobieralnię więc może te linki ze strony serwisu ?
Co wy na to ?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
gg :1174278 tlen:demonstar
- czyli

Pamiętam, że już dawno dawno temu bArT prosił, że jak podajemy komuś jakiś link do programu żeby najpierw szukać na softmanii, a jak nie będzie to dopiero wtedy podawać do jakiś dobrychprogramów czy czegoś takiego, więc tylko przypominam jakiego serwisu jesteśmy częściąTrzeba w końcu wspierać własne podwórko
![]()
Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

dorzućmy jeszcze informację że post odnosił się głównie do tego tematu:
http://forum.softmania.pl/showthread...286#post157286
EDIT (do niżej): Nie zarzucam błędu, mówię że o ten temat autorowi posta chodziło przede wszystkim.
Ostatnio edytowane przez: Ogorek : 29-10-08 - 15:16

Znajdował się w niewłaściwym miejscu... toteż go przeniosłem we właściwe.
- grafika, multimedia, strony internetowe.

dobreprogramy to wróg publiczny nr 1

... ale mają np. OpenOfficeT7 2.4.0 którego softmania nie ma.
Rozumie wasze troski, ale jak znajde coś co uważam za warte podzieleniem się to wspominam o tym a nie czekam aż pojawi się na naszym serwisie.
W przyszlosci zwróce mimo wszystko na to wiekszą uwagę.
P.S.
A linki mimo wszystko z regóły staram się prowadzic do strony producenta a nie do pośredników.
Software is like sex. It's better when it's free...
Linus Torvalds
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)