+ Odpowiedz na ten temat
1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 25 z 81

Temat: Wszystko o reputacji.

widelec
    Gość Avatar widelec

Wszystko o reputacji.

Jak juz kazdy widzi pod lokalizacja, zamiast licznika postow, pojawily sie przyciski plus i minus. Jest to system reputacji. Od dzisiaj kazdy moze ocenic wypowiedz uzytkownika przez zwiekszenie lub zmniejszenie jego wskaznika.
    Pod nickiem uzytkownika jest podpis adekwatny do liczby punktow.
    Zdobywajac punkty uzytkownik pnie sie w gore (lub spada w dol) i przechodzi na kolejne poziomy.

O to lista poziomów do zdobycia:

Poziom: -3 -1000 pkt (Auto-ban)
    Poziom: -2 -75 pkt
    Poziom: -1 -10 pkt
    Poziom: 0 0 pkt (Kazdy uzytkownik zaczyna z 0)
    Poziom: 1 10 pkt
    Poziom: 2 75 pkt
    Poziom: 3 150 pkt
    Poziom: 4 300 pkt
    Poziom: 5 500 pkt
    Poziom: 6 750 pkt
    Poziom: 7 1000 pkt
    Poziom: 8 1500 pkt
    Poziom: 9 2000 pkt
    Poziom: 10 2500 pkt (Narazie wiecej sie nie da... ale moze kiedys)

Kazdy uzytkownik zaczyna z 0 punktow!!! Pewnie starsi uzytkownicy zauwazyli ze ubylo im pare punktow. Nie jest to zaden blad. Poprostu wszyscy zarejetrowani przed 24.01.05 zaczynali z liczba punktow rowna 10. Dzisiaj wyrownano liczniki. Nie ubylo wam punktow ktore przydzielili wam inni uzytkownicy - straciliscie tylko 10 punktow, ktore dostaliscie na poczatku!!!

Za kazde 365 dni spedzonych na forum moc uzytkownika wzrasta o 1. Na przyklad gdy uzytkownik jest na forum przez rok to zamiast 1 punktu przydziela 2. Jesli jest a forum przez 3 lata to przydziala 4 punkty jednym kliknieciem.

Za kazde 1000 postow napisane na forum moc uzytkownika wzrasta o 1. Tak jak wyzej.

Za kazde 1000 zdobytych punktow reputacji moc wzrasta o 1.
    Aby user mógł żywać przyznawania punktów reputacji powinien posiadać: 10 pkt

Dziennie user może przyznać: 50 pkt

User musi przyznać 8 pkt różnym osobom zanim będzie mógł przyznać pkt poraz kolejny danej osobie. Stad blad ktory otrzymujecie.
    You must spread some Reputation around before giving it to ... again
    Oznacza on ze musisz dac 8 innym userom punkt zanim znowu dasz tej osobie. Jesli nie dodawales jeszcze dzisiaj punktu temu uzyszkodnikowi to prawdopodobnie zrobiles to wczesniej przed wejsciem systemu reputacji. Dodaj punkty innym osobom i powinno zadzialac.

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    czyli ten bład wynika z tego że, kiedy była stara reputacja , dawałem mu plusa........ple ple.......i teraz to jest poprostu ciąg dalszy. Aha.
    czyli to ze daje 2 punkty jednym kliknięciem wynika z tego że jestem juz na forum ponad rok........aha.
    Świetna robota widelec , niestety punktu już nie moge Ci dać You must spread some Reputation around before giving it to ... again

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Czyli chcac nie chcac zniknelo nam 10pkt'ow :mad: Z jakiej racji?? To ze ktos jest juz na forum ponad rok (jak ja :lol: ) powinno wedlug mnie miec juz jakis wplyw na stan obecnego licznika. Rozumiem, ze sa ludzie zarejetrowani od kiedys tam i ani razu nie uzyli swego konta, ale to chyba juz nie nasz problem. Wydaje mi sie ze powinno sie cos zrobic z takimi userami. Duzo roboty?? Trudno... albo chce sie miec porzadek albo nie. Wedlug mnie obecni uzytkownicy, ktorzy maja dosc dlugo doczynienia z forum (aktywnie) powinni byc brani pod uwage z owa nadwyzka

- grafika, multimedia, strony internetowe.

widelec
    Gość Avatar widelec
    sa brani z nadwyzka. Mozesz dawac wiecej punktow jednym kliknieciem. To chyba dobra nagroda. A co do tych 10 postow to masz napisane pogrubionym tekstem.

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    Hmmm. 9 punktow dostalem noz w plecy:-).
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    nie narzekajcie każdy dostał 10 pkt w plery
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Jacek318
    Gość Avatar Jacek318
    Panowie nie kłucić sie to nic nie da :cisza:

widelec
    Gość Avatar widelec
    co do bledow to naprawde nie wiem z czego one wynikaja. dalem makowi plusa i potem 8 ludkom (przypadkowym, tego wymagal test ) i potem dalem mu minusa. i wszysko dziala. Po 8 userach nie mam zadnych bledow. Jesli komus pokazuje sie blad ze powinien najpierw dodac komus innemu, a wie ze nie dodawal wczesniej to niech napisze tutaj. naprawde nie powinien sie pokazywac ten komunikat.

Marcel
    Gość Avatar Marcel
    A ja powiem krótko! Co niby ten system ma zmienić?Co ma pokazać?Komu?I po co?
    Czy to jakieś wyścigi?Reputacja !!!!. Moim zdaniem cały ten licznik,punkty eeee tam.Kto z userów będzie sie bawił jak w przedszkolu z dawaniem plusików i minusików.Dajcie spokój.Były posty i było dobrze.I tak każdego interesuje jasna i skuteczna porada czy to od kogoś kto ma 100000 punktów jak i od tego co ma minus 100000 punktów.I nie myślcie sobie czasami, że mi źle bo mam chyba 1pkt.Jest mi to kompletnie obojętne.Ja na waszym miejscu powróciłbym do starych postów.Czyli licznik postów.I to na zasadzie tylko dla orientacji bo i tak nikt na to nie patrzy.

widelec
    Gość Avatar widelec
    Ale co ty pier****. Na zasadzie tylko dla orientacji teraz bedziesz patrzyl na liczbe punktow.
    "kazdego interesuje jasna porada"
    , a ten system sprawi ze porady beda mniej jasne?? A liczba postow raz ze nie dzialala (znaczy walila sie przy kazdej zmianie), a dwa wogle nie oddawala stanu rzeczy. Za 2-3 tygodnie aktywni userzy beda mieli po 100 i wiecej punktow. I bedzie widac kto sie udziela i czy mowi bzdury czy zna sie na rzeczy. Jak ci sie nie podoba to nie patrz.

Marcel
    Gość Avatar Marcel
    Widelec niech inni się wypowiedzą. Dobrze ??? Zobaczymy co powiedzą!

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Panowie powiem krótko, to mi sie nie podoba. To forum nie powinno sie zamienić w BAR gorrące krzesła, keyboardy czy myszy. Ale nic... admin wymyślił, user respektuje :cisza:
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

widelec
    Gość Avatar widelec
    ale ta reputacja to jest dodatek do postow a nie rzecz glowna na tym forum. Ludzie sie od tego nie zmienia i nie zaczna czegos innego pisac!! Jak dla mnie to duzo lepsze od liczby postow.

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    To nie jest bar ani nic w tym stylu bo tego szajsu nie cierpię. Zabijaliście się o liczbę postów, o tytuł użytkownika, o rangi, a na końcu o brak wszystkiego to dałem wam reputację na najlepszych sterydach. Jeśli to się nie przyjmie to nic się nie przyjmie.
    Obecny sposób ma tą zaletę iż jest najbardziej obiektywnym ze wszystkich sposobów oceny usera oraz dopingiem dla niego bo jeśl ktoś chce górować w liczbie pkt reputacji nad innym i to tylko przez inteligentne i elokwentne wypowiedzi.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Popieram widelca, jeśli uważasz czyjąś wypowiedź za mądrą pokaż to, w sposób anonimowy dla innych! Nie podoba ci się zrób to co wcześniej, a jak ci to zwisa albo ci się nie podoba cały system reputacji to go nawet nie tykaj.

PS = cholera, walne literówke i już się śmieją, a co mi tam Plusa prosze
    Ostatnio edytowane przez: lowak : 24-01-05 - 22:44
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    jeśli uważasz czyjąś wypowiedź za mądrą pokaż to, w sposób anonimowany dla innych!
    A moze animowany hihihi lowak chciales powiedziec anonimowy Powiedzmy ze jestes zmeczony po ciezkim dniu

Co do poprzednich postow. Nie wiem ile juz razy zwracalem na to uwage, ale przyznam z wielka przykroscia, ze to co od dosc dlugiego czasu panuje na naszym Forum juz mnie cholernie meczy. Gdzie nie spojrze to sprzeczka. Rany ludzie ile mozna!!!!!!!!!!! Komukolwiek sie cos nie podoba?? To idzcie w cholere sobie pobiegac, na silownie czy walnijcie kilka razy glowa w beton... moze wam przejdzie, a nie do cholery wywalacie niedosc ze enigmatyczne posty to jeszcze bluzgacie na lewo i prawo. To nie jest tylko moja uwaga, ale kilku moich znajomych (w tym dwoch moich KLIENTOW!!!) zwrocilo juz uwage, ze to forum staje sie dziecinne :mad: Ludzie dorosli, ktorzy tutaj wchodza, bo im polecilem nasze forum jesli mieliby jakikolwiek problem, wchodza na nasze forum i widza co?? Jak jeden drugiego albo bluzga, albo w uszczypliwy sposob go obraza albo cholera wie co tam jeszcze :disgust:
    Jesli tak bedzie dalej to ja naprawde na jakis czas sobie daruje wogole wchodzenie tutaj i czytanie tych bzdur :disgust: Ile mozna???????? Dajcie sobie na wstrzymanie co?? :disgust:

Prosze WSZYSTKICH o przerwanie jakichkolwiek konfliktow!!! Nie wazne czy odpowiedzieliscie komus na jego zaczepnego posta czy nie poprostu uznajcie wszystkie konflikty za nieaktualne i zajmijmy sie tym, co to Forum ma przedstawiac :disgust:

Prosze Was o zastanowienie sie nad tym i nie ciagniecie dalej dyskusji na ten temat.

A co do Forum... jest jak jest... i niech nikt juz nic nie zmienia :disgust:
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 25-01-05 - 10:41

widelec
    Gość Avatar widelec
    Racja! Teraz koniec tej dyskusji. To mial byc topik informacyjny a nia kolejny do klocenia sie. Dyskusja o tym czy reputacja jest sluszna czy nie zostaje ZAKONCZONA. Prosze o zglaszanie tutaj bledow.

Marcel
    Gość Avatar Marcel
    Róbcie jak uważacie.Ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat.Mam nadzieję że nikogo nie obraziłem.Jeśli tak to bardzo przepraszam.
    A tak na marginesie to całkiem fajnie to działa.Jednemu userowi dałem plusik,drugiemu dałem minusik iiiiiiii...... temu co dałem plusik nic nie przybyło temu co dałem minusik nic nie ubyło ale za to mnie ubyło.Bardzo śmieszne.
    Ostatnio edytowane przez: Marcel : 25-01-05 - 11:57

avallac
    Gość Avatar avallac
    Popieram trescoma wszystko to robi sie strasznie dziecinne!od kad tu jestem przez 3/4 czasu o cos byly klotnie :disgust: Uwazacie ze jako stali userzy macie wplyw na decyzje admina, a prawda jest taka ze powinniscie akceptowac kazda decyzje admina nie klocac sie.Jedynie moderatorzy moga miec wplyw na wyglad forum ale nie pelna wladze.
    Powinniscie mniej sie klocic i zaczac sie juz przyzwyczajac do nowego wygladu forum bo tak czy siak pozostanie bo tak sie podoba adminowi proste ? nie ?
    Takie rozwiazanie jest naprawde duzo lepsze gdyz jest duzo osob ktore malo mowia a dobrze (i wtedy dostana wiecej plusow niz osoba duzo mowiaca ale od rzeczy bo ta bedzie dostawac minusy) jest to bardziej sprawiedliwe.

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    Dziekuje za poparcie, ale prosilem o zamkniecie juz tej rozmowy. A dalej jest ona drazona. Najlepiej nie wypowiadajmy sie juz na ten temat. Sa jakies problemy z funkcjonowaniem nowego skryptu, to prosze poprostu pisac o nich w tym topicu. Ale nie ciagnijcie juz tej rozmowy co lepsze a co nie.

widelec
    Gość Avatar widelec
    A tak na marginesie to całkiem fajnie to działa.Jednemu userowi dałem plusik,drugiemu dałem minusik iiiiiiii...... temu co dałem plusik nic nie przybyło temu co dałem minusik nic nie ubyło ale za to mnie ubyło.Bardzo śmieszne.
    Nie przeczytales zasad. Mozesz dawac i odejmowac jak bedziesz mial minumum 10 punkow. Masz teraz 4. Gdy masz za malo punktwo poprostu powracasz w to samo miejsce niczego nie zmieniajac. A ubylo ci bo ci pewnie kotos odjal...

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    heh ale niektórzy to .....amatorzy. I tak sie zradzaja osoby pokroju pole123 , mareczek 11. nie czytaja wszystkiego , a potem sie mądrzą.
    Brakuje mi jednego , albo nie zauważyłe dokładnie: zawsze wszystkie plusiki i minusik były widoczne w panelu , a teraz nie ma , mogloby być jak było zresztą wcześniej , takie coś jak powod plusa albo minusa.

slodka0
    Gość Avatar slodka0
    Tutaj na tym forum to wszyscy są cwaniaki poczynając od najmniejszych do największych i każdy sie wymądrza.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    eeeee nie ma tak źle slodziutka
    to nie cwaniaki tylko "wyjątkowi znawcy" , cwaniaki mowią o tym o czym nic nie wiedzą , twierdząc "a nuż szczele dobrze" , albo nie czytają regulaminu, Tobuie jako nowemu userowi również polecam pzeczytanie "Wielkiego Kodeksu Forum i Czarnej Magii" w dziele FAQ ( lub jak kto woli FUCK , mi to sie tak śmiesznie kojarzy , zawsze to czytam tak samo )

widelec
    Gość Avatar widelec
    S.Z.A.O. i slodka0 nie uwazam zeby na miejscu bylo nazywanie kogokolwiek amatorem albo cwaniakiem. A powody zostaly wylaczone bo po co one. I tak widzi je tylko user ktoremu je dajesz... chyba. Nie widac plusikow w panelu bo nie ma widocznych powodow to po co ci puste pola. no chyba ze sie upierasz to mozna to wlaczyc. Ale nie radze nadwyrezac cierpliwosci MAK'a. Wogle to ja chyba nie powinienem mowic w jego imieniu. Troche mi glupio bo pewnie pomyslicie ze sie rzadze...

+ Odpowiedz na ten temat
1 z 4 1234 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)