Zobacz wyniki ankiety: Którego stylu używacie ???

Głosujących
24. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Underpl org stajl :-)

20 83.33%
  • alien

0 0%
  • Ambience

0 0%
  • Bilder2 style

0 0%
  • Chrono style

0 0%
  • air

0 0%
  • The cold style

0 0%
  • Elmer style

0 0%
  • fusion

1 4.17%
  • Geltech blue

0 0%
  • Geltech purple

0 0%
  • Grey dream 1

0 0%
  • Grey dream 2

2 8.33%
  • Imagize

0 0%
  • Imagize x

0 0%
  • Mecka style

0 0%
  • kt8cnet style

1 4.17%
  • Surge style

0 0%
  • Synapse style

0 0%
  • Techtwo style

0 0%
  • tren z

0 0%
  • WiredGaners v2

0 0%
  • Xamira style

0 0%
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 14 z 14

Temat: Którego stylu używacie ?

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9

Którego stylu używacie ?

Zagłosujcie za stylem którego używacie najczęściej- 5 najwyżej punktowanych pozostanie reszta zostanie usunięta
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Standardowego naturalnie

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - grafika, multimedia, strony internetowe.

Jacek318
    Gość Avatar Jacek318
    Oglądałem kiedyś te style ale najlepszy to chyba Underpl org stajl Zapewne 99% forumowiczów używa standardowego
    Ostatnio edytowane przez: Jacek318 : 22-01-05 - 23:29

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Raz czy dwa przegladałem inne style, ale i tak domyślny jest the best
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

mareczek11
    Gość Avatar mareczek11
    Mi pasuje stansardowy i innego nie chce

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    ja mam standadowy hehe z wiadomoych powodów. Sam robiłem logo , to dlaczego nie mam nim cieszyć oczu codzień??? Kiedyś miałem style , ale znudziło mi sie to. Domyslny jest najbardziej przejżysty i przyzwyczaiłem sie do niego więc......... A inne czasem dłużej sie ładują albo rozciągają pola , okna postów są ogromne niczym afrykańskie slonie obok mrówki.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Always Alone Immortal occultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jest Avatar occultus

Dzięki!
    0
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Nigdy nie zmieniałe,m stylu mam ten standartowy i jest nim chyba underpl.org stajl!! Jak dla mnie reszta może pójść się paść!

Software is like sex. It's better when it's free...
    Linus Torvalds

widelec
    Gość Avatar widelec
    a ja mam kt8cnet style. Mi sie tam podoba.

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    stajl najlepszy:-)
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

LinKer
    Gość Avatar LinKer
    wchodzisz pierwszy raz na forum i masz fajny stajl alien też niezły

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    GreyDream Expand jest :spoko:

Pska: czy ktoś mógłby dać ambience w wersji expandet?? Ten byłby the best :lol:
    Pska2: Owy styl nazywa sie Ambience_x , ale nie mam pojęcia skąd go wziąć....
    Ostatnio edytowane przez: thomas.night : 23-01-05 - 18:53
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

Marcel
    Gość Avatar Marcel
    Podzielam zdanie night`ta.GreyDream Expand

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    37
    Podziękował 29 razy w 24 Postach
    Siła Reputacji
    10
    1. Underpl org stajl :-)
    2. alien
    3. Ambience
    4. Imagize
    5. air
    Te mogą dla mnie zostać
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    &
    &
    :thanks:

widelec
    Gość Avatar widelec
    Wyglada na to ze uzywamy tylko:
    Underpl org stajl :-)
    fusion
    Grey dream 2
    kt8cnet style
    Poprosze teraz o obrazki zeby moc dorobic plusy i minusy i zeby mozna bylo je przywrocic. Ja szczerze mowiac nie moge patrzec na domyslny. Wszystko jest za mocno ubite i troche nie czytelne.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)