Zagłosujcie za stylem którego używacie najczęściej- 5 najwyżej punktowanych pozostanie reszta zostanie usunięta
Underpl org stajl :-)
alien
Ambience
Bilder2 style
Chrono style
air
The cold style
Elmer style
fusion
Geltech blue
Geltech purple
Grey dream 1
Grey dream 2
Imagize
Imagize x
Mecka style
kt8cnet style
Surge style
Synapse style
Techtwo style
tren z
WiredGaners v2
Xamira style

Zagłosujcie za stylem którego używacie najczęściej- 5 najwyżej punktowanych pozostanie reszta zostanie usunięta
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Standardowego naturalnie![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- grafika, multimedia, strony internetowe.
Oglądałem kiedyś te style ale najlepszy to chyba Underpl org stajlZapewne 99% forumowiczów używa standardowego
![]()
Ostatnio edytowane przez: Jacek318 : 22-01-05 - 23:29

Raz czy dwa przegladałem inne style, ale i tak domyślny jest the best![]()
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358

ja mam standadowy hehe z wiadomoych powodów. Sam robiłem logo , to dlaczego nie mam nim cieszyć oczu codzień??? Kiedyś miałem style , ale znudziło mi sie to. Domyslny jest najbardziej przejżysty i przyzwyczaiłem sie do niego więc......... A inne czasem dłużej sie ładują albo rozciągają pola , okna postów są ogromne niczym afrykańskie slonie obok mrówki.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Nigdy nie zmieniałe,m stylu mam ten standartowy i jest nim chyba underpl.org stajl!! Jak dla mnie reszta może pójść się paść!
Software is like sex. It's better when it's free...
Linus Torvalds

stajl najlepszy:-)
Kazda zlotowka jest bardzo wazna
iwko:
iwko:
iwko:

GreyDream Expand jest :spoko:
Pska: czy ktoś mógłby dać ambience w wersji expandet?? Ten byłby the best :lol:
Pska2: Owy styl nazywa sie Ambience_x , ale nie mam pojęcia skąd go wziąć....
Ostatnio edytowane przez: thomas.night : 23-01-05 - 18:53
... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego
night_cr0wler / astar0th

1. Underpl org stajl :-)
2. alien
3. Ambience
4. Imagize
5. air
Te mogą dla mnie zostać![]()
Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
&
&
:thanks:
Wyglada na to ze uzywamy tylko:
Underpl org stajl :-)
fusion
Grey dream 2
kt8cnet style
Poprosze teraz o obrazki zeby moc dorobic plusy i minusyi zeby mozna bylo je przywrocic. Ja szczerze mowiac nie moge patrzec na domyslny. Wszystko jest za mocno ubite i troche nie czytelne.
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)