zgadzam sie; troszke obnizyc glowne logo![]()

S.Z.A.O. jestem jak najbardziej ZA, gratuluję :spoko:
Potwierdzenie mojego poparcia znajdziesz na górze strony. Jeśli chodzi o dopieszczanie loga, to zrób jednolite, szare tło, bo tło przy 'U' aktualnie jest troszkę rozmazane.
Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

ostatnio zdziałałem coś takiego co może by wam w pełni odpowiadalo
Ostatnio edytowane przez: S.Z.A.O. : 10-11-06 - 15:27
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Ja bym tego po prostu nie dotykał jush tylko zamieniał! Tosh to istne cudo!
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358
bardzo ladne logo, tylko ja bym przesunela .org bardziej w prawo, mianowicie kropke postawilabym dopiero pod 'L', wydaje mi sie, ze wtedy rozplanowanie przestrzenne lepiej by wygladalo, ale to tylko taka moja sugestia

No to sądzę, iż ostateczne logo zostało pokazane. W najbliższym czasie zostanie wstawione. Najprawdopodobniej nic lepszego nie znajdziemy dlatego proponuję zakończyć konkurs na logo. Dziękuję wszystkim którzy spróbowali swoich sił w boju graficznym.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

MAK: ostateczna wersja logo została wstawiona, jak tylko się ukazała na Forum. Może się za bardzo nie udzielam, ale jak tylko mam chwilkę, to śledzę, co się ciekawego dzieje na naszym Forum :-)
Aktualne logo jest już dopracowane na maxa, podoba mi się bardzo, także dobra robota :-)
Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
kto wie czy koteczek nie ma racji
sprawdzalem u siebie i jak org jest bardziej w prawo wyglada lepiej![]()

święte crtl + F5 - znając twoją szybkość działania chyba włączę odświeżanie co 5 minut, a i tak pewnie będę nieźle do tyłu
![]()

to ja chyba jestem jedyna osoba, ktora uwaza, ze to wyglada troche dziwnie. podoba mi sie literka U, ale nie poasuje do tej literki reszta, no ale coz. lubie sobie ponarzekac![]()
MESS WITH BEST
FUCK THE REST
gg: 1446599
i tu przyznam ci racjeczemu odrazu nie zrobic calego takiego napisu ?? czemu tylko U ma byc takie ?? a jak juz cos to obnizcie ten napis NDERPL.ORG zeby nie bylo na samej gorze tego U
![]()

kiedy pytalem sie MAKa dawno dawno temu czy napis mam zrobić to powiedział że stanowczo nie. ja jestem autorem jedynie literki "U" więc o reszte nie pytajcie się mnie. dzięki że wam się podoba moje logo , to dla mnie zaszczyt że jest ono na tym forum. Myśle że dałem z siebie wszystko żeby się podobalo , wlożyłem w to mase pracy ( jakby tak zliczyc to nawet 24 godziny mogą być hehe ), mnie sie to wszystko bardzo podoba i ja bym już nic osobiście nie zmieniał.

Ja też wypowiedziałem się już wcześniej.

Moje gratulacje - dobra praca.
strony
aplikacje sieciowe, kampanie reklamowe, badania rynku

Racja, bardzo dobre, niz dodać nic ująć, no może nie licząc tego numeru z napisem o którym mówią wyżej... :spoko:
"Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
"Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
Paktofonika
GG: 1870358

Bez urazy S.Z.A.O. jestem pelen uznania dla Twojej pracy, ale jesli chodzi o logo to mi sie nie podoba. Poprostu gustuje w nieco innych tematachI grafy nie bardzo mi podchodza.
- grafika, multimedia, strony internetowe.
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)