+ Odpowiedz na ten temat
7 z 7 PierwszyPierwszy 1234567
Pokaż wyniki 151 do 166 z 166

Temat: Nowe logo forum

NetHolik
    Gość Avatar NetHolik
    zgadzam sie; troszke obnizyc glowne logo

Administrator bArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputację Avatar bArT

Dzięki!
    1
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    S.Z.A.O. jestem jak najbardziej ZA, gratuluję :spoko:
    Potwierdzenie mojego poparcia znajdziesz na górze strony. Jeśli chodzi o dopieszczanie loga, to zrób jednolite, szare tło, bo tło przy 'U' aktualnie jest troszkę rozmazane.
    Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    ostatnio zdziałałem coś takiego co może by wam w pełni odpowiadalo
    Ostatnio edytowane przez: S.Z.A.O. : 10-11-06 - 15:27

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Ja bym tego po prostu nie dotykał jush tylko zamieniał! Tosh to istne cudo!
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Koteczek
    Gość Avatar Koteczek
    bardzo ladne logo, tylko ja bym przesunela .org bardziej w prawo, mianowicie kropke postawilabym dopiero pod 'L', wydaje mi sie, ze wtedy rozplanowanie przestrzenne lepiej by wygladalo, ale to tylko taka moja sugestia

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    No to sądzę, iż ostateczne logo zostało pokazane. W najbliższym czasie zostanie wstawione. Najprawdopodobniej nic lepszego nie znajdziemy dlatego proponuję zakończyć konkurs na logo. Dziękuję wszystkim którzy spróbowali swoich sił w boju graficznym.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Administrator bArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputację Avatar bArT

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    10
    MAK: ostateczna wersja logo została wstawiona, jak tylko się ukazała na Forum. Może się za bardzo nie udzielam, ale jak tylko mam chwilkę, to śledzę, co się ciekawego dzieje na naszym Forum :-)
    Aktualne logo jest już dopracowane na maxa, podoba mi się bardzo, także dobra robota :-)
    Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:

NetHolik
    Gość Avatar NetHolik
    kto wie czy koteczek nie ma racji
    sprawdzalem u siebie i jak org jest bardziej w prawo wyglada lepiej

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    święte crtl + F5 - znając twoją szybkość działania chyba włączę odświeżanie co 5 minut, a i tak pewnie będę nieźle do tyłu

aka St. Anger illusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar illusion

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    to ja chyba jestem jedyna osoba, ktora uwaza, ze to wyglada troche dziwnie. podoba mi sie literka U, ale nie poasuje do tej literki reszta, no ale coz. lubie sobie ponarzekac
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

gg: 1446599

avallac
    Gość Avatar avallac
    i tu przyznam ci racje czemu odrazu nie zrobic calego takiego napisu ?? czemu tylko U ma byc takie ?? a jak juz cos to obnizcie ten napis NDERPL.ORG zeby nie bylo na samej gorze tego U

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    kiedy pytalem sie MAKa dawno dawno temu czy napis mam zrobić to powiedział że stanowczo nie. ja jestem autorem jedynie literki "U" więc o reszte nie pytajcie się mnie. dzięki że wam się podoba moje logo , to dla mnie zaszczyt że jest ono na tym forum. Myśle że dałem z siebie wszystko żeby się podobalo , wlożyłem w to mase pracy ( jakby tak zliczyc to nawet 24 godziny mogą być hehe ), mnie sie to wszystko bardzo podoba i ja bym już nic osobiście nie zmieniał.

MAK
    MAK jest offline

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    9
    Ja też wypowiedziałem się już wcześniej.

Użytkownik pakarod Poziom 1 : Buduje reputacjępakarod Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pakarod

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    Moje gratulacje - dobra praca.

strony
    aplikacje sieciowe, kampanie reklamowe, badania rynku

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Racja, bardzo dobre, niz dodać nic ująć, no może nie licząc tego numeru z napisem o którym mówią wyżej... :spoko:
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Bez urazy S.Z.A.O. jestem pelen uznania dla Twojej pracy, ale jesli chodzi o logo to mi sie nie podoba. Poprostu gustuje w nieco innych tematach I grafy nie bardzo mi podchodza.

- grafika, multimedia, strony internetowe.

+ Odpowiedz na ten temat
7 z 7 PierwszyPierwszy 1234567

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)