+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 18 z 18

Temat: No i mamy w końcu nowe Forum :-)

Administrator bArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputację Avatar bArT

Dzięki!
    1
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10

No i mamy w końcu nowe Forum :-)

Rewolucja naszego Forum stała się w końcu faktem :-)
    Proszę pisać w tym dziale zauważone błędy lub niedociągnięcia. Zmieniło się bardzo dużo, także możliwym jest, że będą jeszcze jakieś drobne problemy. Gratuluję również wszystkim nowo mianowanym Moderatorom. To właśnie Wy będziecie teraz kształtować nasze Forum. Zawsze możecie liczyć na moje wsparcie oraz pomoc. Oprócz mnie, ogólnego porządku na Forum będzie również pilnował... hehe, zgadnijcie, kto ;-)
    Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

aka St. Anger illusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar illusion

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    stawialbym na Koteczka

no i widze, ze jednak dostep do tego jednego dzialu stal sie faktem, bardzo dobrze. nie wiem czy to specjalnie czy nie, ale dzial nazywajacy sie Windows Download ma na koncu duze D to tyle co na razie zauwazylem, jak cos jeszcze znajde dam znac.
    acha i jeszcze jedno, czemu nowym Moderatorom nie zmienil sie opis kolo avatarka? no i kiedy bedzie nowe logo :chytry:
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

gg: 1446599

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    spox Mamotoja pracuje całyczas nad nim pracuje.

w panelu w opcji edytój profil jest możliwość zmiany - tam trzeba podpis zresetować i będziecie mieli moderator
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Administrator bArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputację Avatar bArT

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    10
    Jeśli chodzi o Moderatora, to myślałem, że tak jak kiedyś Wasz status się automatycznie zmieni, ale teraz jest inaczej, wszystkich moderatorów muszę aktywować ręcznie, co też uczyniłem :-)
    Windows DownloaD - tak się nazywa dział na stronie. Lubię, jak coś jest symetryczne :-)
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Yyyy a ja sie normalnie jakos nie moge teraz odnalezc bArT KAZDEMU z osobna aktywowales moderatora?? EEK! to chyba sie nieco napracowales Ale w Panelu widze ze mozna samemu sobie wpisac Moderatora hmmm ...

A co do symetrycznosci ajjjj... tez lubie SYMETRYCZNOSC hahaha
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 28-02-04 - 15:01

- grafika, multimedia, strony internetowe.

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    10
    trescom: samemu to sobie nie można wpisać napewno :-)
    A Moderator to nie nazwa, tylko masa funkcji dodatkowych, które się wiążą z moderką. Nie dodaje się tego zmieniając nazwy, tylko w panelu administracyjnym, do którego tylko Admin, czyli ja mam dostęp. To tak w kwetstii wyjaśnienia ;-)
    Napracować to akurat przy tym aż tak bardzo się nie napracowałem, bo mamy dokładnie 13 Moderatorów, także tylko tym osobom musiałem aktywować opcje moderatorskie.
    Ostatnio edytowane przez: bArT : 28-02-04 - 16:42

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    No widzisz Trescom, nareszcie se zmienisz A propos wszystko jest cacy i tyle w sumie do powiedzenia miałem.

PS = Zrobiłem troche miejsca na serwerku, sporo obrazków w topicu Obrazek na każdą okazję było powtarzanych, albo po prostu brzydkich, także z 53 zrobiłem 51 stron
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    10
    lowak: super. Jeśli chodzi o naszą śmiszną galerię, zostawmy te obrazki, które są naprawdę The Best. I może powycinaj też zbędne dyskusje, oki? Niech zostaną tylko wpisy z najlepszymi fotkami.

aka St. Anger illusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechęillusion Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar illusion

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    lowak: ale tego ze usunales renatke nie daruje
    a mam takie pytanko, czemu MAK ma SuperModerator? jakies dodatkowe funkcji czy cuś ma z tego tytulu? nie zebym byl zazdrosny, pytam z czystej ciekawosci.
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    :evil::evil::evil::evil::evil:

o świecie beztroski
    i niewiedzący o swej zagładzie
    strzeżcie się mnie teraz
    bo za mną przeto armia mrocznych elfów kroczy

powiedzmy że jedną z dodatkowych opcji jest ... hmmm .... przydzielanie banów

:evil::evil::evil::evil::evil:

i jeszczę parę innych
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    bArT dzieki za wyjasnienie pojecia "Moderator" :lol: :evil: juz nie mowiac o funkcji jaka otrzymuje taka osoba :lol:

lowak a SE...... juz zmienilem hahaha

PoZdRaWiAm

szacho
    Gość Avatar szacho
    Cytat Napisał bArT
    Windows DownloaD - tak się nazywa dział na stronie. Lubię, jak coś jest symetryczne :-)
    Zeby bylo symertycznie to powinno to brzmiec WindowS DownloaD
    :evil:

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał bArT
    lowak: super. Jeśli chodzi o naszą śmiszną galerię, zostawmy te obrazki, które są naprawdę The Best. I może powycinaj też zbędne dyskusje, oki? Niech zostaną tylko wpisy z najlepszymi fotkami.
    Wycinam nie potrzebne, ale nie moge usuwać np. natury czy coś, w końcu topik brzmi na każdą okazję, czyli praktycznie wszystko ( praktycznie, bo to co robicie, co niektórzy to się już przewraca w żołądku... )
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

halik
    Gość Avatar halik
    :hmmm: teraz jest mega :spoko:
    Mam pytanko czy można zrobić więcej emontów tych obrazków

Omnia vanitas demonstar Poziom 1 : Buduje reputację Avatar demonstar

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    ech ale się czuję podbudowany zbudowany i nadbudowany
    napisałem już w innym poście że dziękuję za zaufanie ...... blablabla

mam jednak nadzieję że bendem godny tegom tytułufunkcji

również chciałbym pogratulować wszystkim nowo mianowanym i ciężko wcześniej charującym nowej formy nowego forum

gg :1174278 tlen:demonstar

- czyli

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    demonstar dolaczam sie do Twojego posta

... ja to normalnie czuje sie az (prze)budowany hehe

De-Di
    Gość Avatar De-Di
    moim zdaniem, powinniście wprowadzić pelną polską wersję forum,, a nie polsko-angielską.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał De-Di
    moim zdaniem, powinniście wprowadzić pelną polską wersję forum,, a nie polsko-angielską.
    poczytaj sobie dokladniej, bedziesz wiedzial o co chodzi i dlaczego tak na razie jest
    MESS WITH BEST
    FUCK THE REST

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)