+ Odpowiedz na ten temat
1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 25 z 93

Temat: Nowa wersja Forum :-)

Administrator bArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputację Avatar bArT

Dzięki!
    1
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10

Nowa wersja Forum :-)

No proszę, w końcu po wielu testach i próbach doczekaliśmy się nowej wersji naszego Forum Nowości, które się w nim znajdują nie będę wymieniał, bo sam jeszcze nie odkryłem 90% z nich ;-)
    Piszcie tutaj swoje uwagi, bo napewno jeszcze wiele trzeba będzie doszlifować. Będę się starał przetłumaczyć całe Forum, ale roboty jest na ponad tydzień z tego, co widzę, także proszę o cierpliwość. Mam nadzieję, że nowa wersja Forum przypadnie Wam do gustu. Mi się bardzo podoba.
    Już niedługo zajmniemy się zmianami dotyczącymi budowy Forum, także nadszedł w końcu czas na wielkie zmiany :spoko:
    Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

mamotoja
    Gość Avatar mamotoja

nowe forum ruszyło :D

Gratuluje nowej wersji forum będziemy też powolutku ją odkrywali jako userzy moja opinia? jestem tradycjonalistą i wole to co stare, ale na pewno bardzo szybko się przyzwyczaje bo nie ważny jest wygląda a ludzie którzy tu są

Gratuluje raz jeszcze

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Bardzo ładnie wygląda, wszystko jest :spoko: Wiele opcji itd. ale brakuje mi paru rzeczy m.in. kiedy post został napisany, poza tym nie zauważyłem żadncych niedociągnięć, po prostu wygląda to świetnie!

Gratulacje, byle tak tak dalej Bart!

PS = Klawisz edycji jest fajnie zrobiony, tylko przy swoich postach spoko! :spoko:
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Łaaaaaaaaaaa normalnie zbaranialem Ladniuuuuuusi wyglad :chytry: ale podobnie jak mamotoja jestem tradycjonalista o wole to co stare Ale nie powiem ze nie jest slicznie Tylko kurna po inglishu... nie sadze zeby kazdy nasz forumowicz znal na tyle dobrze (inglisha zeby sie swobodnie orientowac co i jak.

Ale mnie tam sie podobywuje

Hiehie tyle opcjonkoof

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - grafika, multimedia, strony internetowe.

ak47dexter
    Gość Avatar ak47dexter
    heh z poczatku myslalem ze pomylilem forum... ale tak patrze dalej uwaznie na adres - "underpl" - hmmmm to jednak chyba to!
    no wyglada rzeczywiscie w cipe fajnie :spoko:
    a co do opcji to powolutku bedzie sie do wszystkiego dochodzic!
    pzdr!

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    Wow... tak wogole to zbaranialem... jakos dawno nie widzialem Cie kalasznikov hihi (ak47dexter).

Mialem podobna sytuacje, myslalem ze przegladarka nie znalazla mi strony... ale adres jednak widnial odpowiedni

Ale maly bug zauwazylem... jak ktos jeszcze na forum..... aaaaa occultus... nie mozna edytowac wczesniej napisanych postow :hmmm:

Aaaaale co tam "nie od razu Krakow zbudowano"

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    o żesz nie wiedziałem że to będzie aż taka rewolucja ale podoba mi sie i widze że wszystko idzie w kolorach za microshitem bo office tez jest niebieski:-)

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    ogoorek microshit nie microchit, ale zobacz ile zabawy teraz mamy hihihi

filo13
    Gość Avatar filo13
    Cytat Napisał trescom
    ogoorek microshit nie microchit, ale zobacz ile zabawy teraz mamy hihihi
    No musze przyznać ze mi się też podoba i tak samo jak kolega wczesniej myslałem ze forum pomyliłem ). Ktoś tu ma talent ). Dużo lepiej niż wczesniej. Teraz czuje sie naprawde jak w XXI wieku. :spoko: :spoko: :spoko:

Sam troszke grzebie w html-u jak by ktoś chciał zerknąć na moją stronkę i ocenić. Bede wdzieczny za kazda sugestie.

Omnia vanitas demonstar Poziom 1 : Buduje reputację Avatar demonstar

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    na razie mnie oczy bolą
    się przyzwyczaję
    ale poprzednia wersja bardziej mi było bliska
    ale jak to już zostało powiedziane
    nie ważny wygląd a ważni ludzie

a można doszlifować do poprzedniego wyglądu ?? :chytry:
    z nowymi opcjami oczywiście

gratulacje ofkoz

a jeszcze kwiatki zobaczyłem
    jeszcze tylko dodam że rollce royce nie kosztuje tylko dlatego że wygląda ale że jest szczególny
    no i prawda - polski language byłby bardziej nasz
    Ostatnio edytowane przez: demonstar : 17-02-04 - 11:22

gg :1174278 tlen:demonstar

- czyli

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    fakttrochezabawyjestalepobawimysięiskończymy
    i co wtedy zrobimy??

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    Ty ogoorek tak nie ziewaj, bo pomysle ze Ci niedobrze jeszcze.... i nam nowiutki design zapaskudzisz hahaha bedzie bardziej kolorowy :lol:

Mi tam sie podoba mimo wszystko

argo
    Gość Avatar argo
    Jest poprostu ślicznie,przejrzyscie :bye: :bye: :bye: Dobra robota oby tak dalej

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    wieszTrescom ja mam chorobe lokomocujną ale dzisiaj jeszcze nic nie jadłem więc niezapaskudze;-)

Administrator bArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputacjębArT Poziom 1 : Buduje reputację Avatar bArT

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    10
    lowak, jeśli chodzi o "kiedy post został napisany", to zobacz, co masz nad avatarkiem ;-)
    Do wszystkich: cieszę się, że nowe Forum się podoba :-) Jest masa bardzo przydatnych opcji. W sumie wygląd nie jest najważniejszy. Najważniejsze są właśnie te opcje ułatwiające współpracę z Forum. No, oczywiście tak całkiem najważniejsze są osoby, które tworzą tą naszą małą społeczność :-)
    Jeśli chodzi o język polski, to jak widzicie, część opcji starałem się już przetłumaczyć (siedziałem do rana dziś nad tym). Jednak, żeby przetłumaczyć wszystko, musiałbym siedzieć nad tym chyba bez przerwy przez tydzień, także proszę o wyrozumiałość :-)
    PS. proszę w tym topicu wypowiadać się raczej o Forum tylko.
    Szukasz programu? U nas go znajdziesz! Zapraszamy na:

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    W sprawie wypowiedzi Filo13 to osobą która ma tu talent jest bArT - jemu należą się wszystkie okrzyki oklaski brava wiwaty itp... wkońcu mało kto potrafi pracować nad swoim "dzieckiem" o godzinie 3 nad ranem przy ciągłych tekstach "jak tam ci idzie" "dużo jeszcze" "co dalej" ze strony najbardziej upierdliwej pod tym względem osoby

w sprawie tradycjonalistów to mogę was pocieszyć, otóż skin jaki mieliśmy poprzednio jest skinem bazowym do wszystkich skryptów vBulletin i tak też ta wersja ma takie kolorki wystarczy je znaleźć - ściągnąć - przesłać bArT'owi a on już będzie wiedział co z tym zrobić. Przyczym ci którym się podoba ta skórka niech się nie martwią - tu jest dostępna opcja taka jak w phpbb iż każdy indywidualnie może zmieniać sobie skórki w obrębie skórek wgranych przez admina do bazy. A każdy kto jest zasmucony tym iż forum jest ciut węrzsze od poprzedniego niech też się nie martwi to wszystko zależy od skórki.

PS także jakby komuś w łapki wpadła skórka do vBulletin 3.0 to niech podeśle ją bArT'owi :bye:
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    nie wiem ale mi podobał się poprzedni układ (wygląd)
    ale prawda jest taka że przyzwyczaić się można do wszystkiego
    jak pisałem wcześniej dla mnie ważniejsze jest co mogę poczytać a nie kolory
    na razie czuję się trochę dziwnie ale z czasem się przyzwyczaję
    nie wiem czy to tylko moje wrażenie
    ale wydaje mi się że jakoś szybciej się ładuje
    zauważyłem też parę zalet
    nie wiem czy jest niezbędna możliwość dwóch możliwości odpowiedzi
    ale do wszystkiego można się przyzwyczaić

- czyli

ZARZĄDCA DOLINY MUMINKÓW Muminek Poziom 2 : Fajny jestMuminek Poziom 2 : Fajny jestMuminek Poziom 2 : Fajny jestMuminek Poziom 2 : Fajny jestMuminek Poziom 2 : Fajny jestMuminek Poziom 2 : Fajny jest Avatar Muminek

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    9
    dla mnie osobiscie poprzednia wersja byla bardziej czytelna - ta jest za to ladniejsza graficznie - choc jakby sie znalazla odpowiednia skorka - wrocilbym z checia do poprzedniej
    Absurd: przekonanie sprzeczne z twoimi poglądami
    gg 993300

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał demonstar
    nie wiem ale mi podobał się poprzedni układ (wygląd)
    ale prawda jest taka że przyzwyczaić się można do wszystkiego
    No z tym, to już se musi poradzić indywidualnie...

Cytat Napisał demonstar
    nie wiem czy to tylko moje wrażenie
    ale wydaje mi się że jakoś szybciej się ładuje
    Tak, ładuje się szybciej, gdyż jest znacznie mniej przycisków...

Cytat Napisał demonstar
    nie wiem czy jest niezbędna możliwość dwóch możliwości odpowiedzi
    ale do wszystkiego można się przyzwyczaić
    Dwóch odpowiedzi? To w poście to jest cytowanie, tak jak ja teraz, a to drugie ( czyt. większe ) to jest do normalnej odpowiedzi, tak jak było wcześniej, chociaż ten większy przycisk, w sumie mozna przenieść na prawo, chyba by się tweyd lepiej prezentował...

PS = Bart, wiesz jak tylko przyszedłem od kumpla, dosłownie o 14:30 to odrazu to zauważyłem Ktoś jeszcze mówił, o niemożności edytowania, może zwidy?
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    Paktofonika

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    w poprzedniej wersji oprócz quote na górze było również na poście
    a teraz mam "zwidy" albo brak

ależ mnie dzisiaj nacytowali

- czyli

snake
    Gość Avatar snake
    No napewno jest duże lepiej...ale ja zdążyłem się przyzwyczaić do starego wyglądu i jakoś tamtem mi sie bardziej podobał i był bardziej czytalny... :spoko:

avallac
    Gość Avatar avallac
    no gratuluje dobrej roboty teraz forum wyglada naprawde czadowo gj !

szacho
    Gość Avatar szacho
    Wlasnie sie lekko zdziwilem
    Ale moze to i dobrze...
    Szkoda tylko ze przy wiekszych rozdzielczosciach forum nie dopasowuje sie do stronki jak to mialo miejsce w poprzedniej wersji

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    hmmm
    jeszcze coś może ja coś źle robię
    ale powiedzmy szukam jakiegoś zagadnienia powiedzmy "torrent"
    a wyszukiwarka mówi że dupa blada
    i tak często
    czy ja coś źle robię
    czy wyszukiwarka coś się chrzani ?

- czyli

Dzięki!
    2
    Siła Reputacji
    10
    Masz rację, ani "torrent" ani "emule" ( no dobra torrent znalazło w tym topicu), chyba się coś skrzaczyło, albo nie wiem, Bart to jak z tym jest?

No, ale chciałem jeszcze dodać, że jest tu również fajna opcja, że pokazuje się, który to jset post w topicu, w tamtej wersji chyba tak nie było?
    Paktofonika

+ Odpowiedz na ten temat
1 z 4 1234 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)