+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Brak daty

kolko
    Gość Avatar kolko

Brak daty

Pisałem posta o g.10.37,i obok tej godziny brak jest daty pisania postu.Czy mogę liczyć na wyjaśnienie.Pozdrawiam.

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Mnie osobiście wszystko wyświetla się bezproblemowo - łącznie z twoim postem [wysłanym o godzinie 10:49]:

Spróbuj wejść w Ustawienia -> Zakładka Edycja Opcji -> i w okienku Ustawienia daty i czasu wybrać dane domyślne i przede wszystkim poprawne dla forum [przedstawione na zdjęciu poniżej]:

A i dobrze byłoby jeżeli przedstawiłbyś zaistniały problem w formie screenshotu, może okazać się bardzo pomocny.
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 13-10-07 - 11:14
    ...

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Może chodzi o to że jeżeli post był napisany dzisiaj lub wczoraj to skrypt nie wyświetla pełnej daty tylko zwraca "dzisiaj" lub "wczoraj", w przeciwnym wypadku zwraca pełną godzinę.

kolko
    Gość Avatar kolko
    Cytat Napisał wyyzy Zobacz post
    Mnie osobiście wszystko wyświetla się bezproblemowo - łącznie z twoim postem [wysłanym o godzinie 10:49]:

Spróbuj wejść w Ustawienia -> Zakładka Edycja Opcji -> i w okienku Ustawienia daty i czasu wybrać dane domyślne i przede wszystkim poprawne dla forum [przedstawione na zdjęciu poniżej]:

A i dobrze byłoby jeżeli przedstawiłbyś zaistniały problem w formie screenshotu, może okazać się bardzo pomocny.
    Nie bardzo wiem jak to zrobić.Wkleję go do pliku graficznego,no a potem jak go wkleić na forum,jak go przenieść.Tego nie umiem zrobić.Bardzo Cię proszę o wyjaśnienie.Fajnie by było gdyby tak obrazowo.Jestem zielony,nigdy nie robiłem takich rzeczy.

Super Moderator wyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechęwyyzy Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar wyyzy

Dzięki!
    0
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Cytat Napisał kolko Zobacz post
    Nie bardzo wiem jak to zrobić.Wkleję go do pliku graficznego,no a potem jak go wkleić na forum,jak go przenieść.Tego nie umiem zrobić.Bardzo Cię proszę o wyjaśnienie.Fajnie by było gdyby tak obrazowo.Jestem zielony,nigdy nie robiłem takich rzeczy.
    W takim razie mała instrukcja:
    1. Klikasz na klawisz Print Screen znajdujący się w górnej części klawiatury.
    2. Przechodzisz do programu Paint [Start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Paint].
    3. Po uruchomieniu aplikacji włączasz zakładkę Edycja i umieszczasz zrzut ekranu na aktualnym dokumencie zaznaczając opcję Wklej.
    4. Zapisujesz całość w postaci pliku JPEG - ze względu na małą wagę stworzonego w tym formacie obrazu.
    5. Wchodzisz na stronę ImageShack.us
    6. Wrzucasz zapisane wcześniej zdjęcie na ich serwer za pomocą klawiszu Wybierz... lub Przeglądaj w zależności od aktualnie używanej przeglądarki internetowej.
    7. Czekasz aż uploadowany plik się załaduje i wklejasz, któryś z proponowanych linków w pole z tekstem wysyłanej przez Ciebie wiadomości: Thumbnail for forums [miniaturka po zaznaczeniu pokazuje obraz w pełnej rozdzielczości] lub Direct link to image [bezpośredni odnośnik do prezentowanego zdjęcia].
    Operacja powinna przebiec bezproblemowo, czekam na jej wyniki.
    Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 13-10-07 - 12:20
    ...

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)