+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 25 z 25

Temat: pytanie ...stare ...jak forum...

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12

pytanie ...stare ...jak forum...

zadałem sobie troche tudu i przeglądnąłem temat blues.
    Reakcja moja .... 10 podziękowań..!
    stron 6 + VA.
    najwięcej podziekowan za DZEM.
    To tyle względem liczenia.
    A pytanie....
    Jaki sens ciągnąc ten temat skoro takie małe zainteresowanie...?
    panowie: pytonss, elwoodblues, ulm@n zapodali swoje temaciki i tez nie dostali THX.
    Zgoda, ze po renowacjach nasze forum nie wszędzie umożliwia dania thx ale zawsze mozna dac posta . No ale cóz...!
    Ankiety nie bede robił, bo po co? kto odpowie...?
    myslę ze poleży zapytanie 2 dni i klops....
    Niech lezy....
    :33:

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Podziękował 6 razy w 6 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Wlodas, nie ma sensu tak do tematu podchodzić, każdy temat można tak traktować, pytanie jakie należy zadać co zrobić by było inaczej?

pozdrawiam
    pytonss

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    12
    Cytat Napisał pytonss Zobacz post
    Wlodas, nie ma sensu tak do tematu podchodzić, każdy temat można tak traktować, pytanie jakie należy zadać co zrobić by było inaczej?

pozdrawiam
    pytonss
    tak.... mozna takie pytania zadawac praktycznie w kazdym temacie. I widac ze brak bedzie odezwy ...a moze mizerna.
    Co zrobisz aby było lepiej...? zapłac kazdemu z userów za kazdy pobrany link lub za wizyte na temacie to wtedy moze....

^JA^ pytonss Poziom 1 : Buduje reputacjępytonss Poziom 1 : Buduje reputację Avatar pytonss

Dzięki!
    22
    Siła Reputacji
    8
    To dobry sposób, jednak nas nie stać, więc uważam, że należy eliminować tych userów. Kim oni są dla nas?, dla samych siebie???

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    12
    marzeniem jest aby obie strony pracowały: i user - aby tu przychodził aby cos pobrac i ten sam aby cos zostawic dla innych .
    A tu 99% to pijawki.
    Moze taka filozofia forum...?
    \nie wiem..
    spotkałem sie gdzies ze chcąc zadac pytanie/ req/ należy miec 50 postów tresciwych. moze tak?

Dzięki!
    22
    Siła Reputacji
    8
    Medal ma dwie strony!, ale dlaczego nie!

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    12
    ktos sie przyłaczy do dyskusji jeszcze? bo tak my mozemy całą noc
    Wiem, ze OT ale skasujemy to tylko .... pisac...

Dzięki!
    22
    Siła Reputacji
    8
    Zamykamy forum? kto jest za? a kto przeciw?

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Wlodas, nie bee Ci pisal na gg, niech wszyscy przeczytaja. Napewno do wszystkich tematow nie zagladam bo mnie nie interesuja. Ale sa i takie co malo osob odwiedza, ale odwiedza! i dlatego to forum ma swoja popularnosc, jelsi chcielibysmy okroic forum to po 3 latach by zostal dzial hardware bo caly czas ktos ma usterki, muza, filmy i gry no i ciekawe jpg. Sam widze ile osob wchodzi np do moich tematow z newsami, czasami 2 czasami 100, zalezy co wklejam. Nawet o gierce Atrox w media markt za 5zl pisalem, to samo antologie Might and Magic za 16zl. Moze ktos sie trafi kto nie ma kasy a dobra gierka nie pogardzi na sredniego kompa. Czasami mam tak ze mysle o tym wstawianiu dla 3 osob pozytywnie, ale musze przyznac ze bywaja tez czasy gdy sie zastanawiam czy sie oplaca. Poki co, ciesze sie ze nei zwatpilem. A co do podziekowan pod postami, to nie klikam jesli nie chodzi o odpowiedz na moje pytanie bo mi sie nie chce. A drugi powod to nie chce zeby ktos wiedzial czy sciagam ten film czy nie. Dla mnie pod tym wzgledem reputacja byla lepsza bo tylko autor postu wiedzial kto dawal plusa. Chyba ze bedzie pisalo: podziekowalo: np 8 osob.
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

iwko:
    iwko:
    iwko:

Psycho Dad WernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputacjęWernerusMaximus Poziom 1 : Buduje reputację Avatar WernerusMaximus

Dzięki!
    3
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    7
    To jest jedyne forum z którego korzystam, cenię je a rzetelność, fachowość, wszechstronność. Nie spotkałem się jeszcze w sieci z tak dobrym forum! I przyznaję się do bycia pijawką bo naprawdę, takie rzeczy jakie zamieszczają tu Sz.P Wlodas, Pytonss, Bronson, Wyyzy, +Adi+, i wielu wielu innych których tu z nicka ze względu na słabą pamięć nie wymienię, są wręcz nie wiarygodne i niesamowicie przydatne i interesujące. Codziennie odpalając Firefoxa kieruję swe pierwsze kliknięcia na forum UNDERPL i nie wyobrażam się by mogło się to zmienić . I naprawdę my zwykli userzy (pijawki) doceniamy (przynajmniej ja) pracę modów i adminów tego forum jak i uploaderów.
    Somewhere over the rainbow, way up high
    There's a land that I heard of once in a lullaby
    Somewhere over that rainbow, skies are blue
    And the dreams that you dare to dream really do come true

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Z przyjemnością się do dyskusji przyłączę Ja, jak pewnie i większość userów bluesa nie słucham jakoś namiętnie. Po prostu nie za bardzo go lubię Ale dział niech zosanie, przecież za to że jest się nie płaci. A co do podawania tam linków, to jeśli ktoś liczy że za wrzucenie czegoś odrazu będzie wychwalany pod niebiosa, to niech nawet na to nie liczy. Zresztą ja nie po to zakładam tematy, żeby mi za nie dziękowano. Znajduję coś moim zdaniem ciekawego, mam chwilę wolnego czasu to wrzucam na forum. Jeśli to się komuś przyda to chwała za to, a jak nie to przecież nie ma co szat rozrywać. Nie każdemu podoba się to co mi

Co do działu blues to moim zdaniem niech zostanie. W sumie nic to nas nie kosztuje Jeśli ktoś chce podawać linki to dalej będzie to robił, a komu się znudziło to nie będzie tego robił i po sprawie.
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

Dzięki!
    22
    Siła Reputacji
    8
    Nie można generalizować, nie chodzi o to że komuś blues się nie podoba, statystyki są nie ubłagane!!!. W każdym topicu można napisać że się go zmayka i każdy w d..... mieć będzie!!! dział blues to tylko przykład!!!

Bractwo Kapturników Przemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jest Avatar Przemek

Dzięki!
    6
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    7
    Nasze forum dla gości ma 18 działów do których mają dostęp. Jest tylko informacja że jak się zarejestruje to uzyska "dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym." Użytkownik ma dostęp do 28 działów. Różnica jest kolosalna. Może dać dostęp gościom do całego forum - w tym znaczeniu żeby dać dostęp do działów a nie do tematów. Goście nie mają wogóle dostępu do "ciekawych linków". Muszą zobaczyć co "zyskają" po zarejestrowaniu się. Ja jak wchodziłem na jakieś forum na którym nie miałem dostępu do wszystkiego: była informacja np. "jak się zarejestrujesz to uzyskasz dostęp do wszystkich działów" albo "żeby zobaczyć linki musisz być zarejestrowany" to szlag mnie trafiał. Ja chce zobaczyć co forum oferuje. Jak to się ma z tematem wątku a no tak że goście nie mają dostępu do muzyki.

murder(ator) ;) DaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyDaRiOOsH Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar DaRiOOsH

Dzięki!
    5
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Moim skromnym zdaniem wlodas decyzja należy do Ciebie. Nie będę się wypowiadał, że JA to coś, ON tamto, ONA owo, a RESZTA śmamto. Idąc tym tropem można wszystko pozamykać (nawet dział hardware).
    Najlepiej byłoby, gdyby zainteresowani tą muzyką się odezwali. Można by zostawić wiadomość w ostatnim poście, że zainteresowani niech odezwą się na PM i temat zamknąć. Po pewnym czasie ocenić zgłoszenia i temat ponownie otworzyć albo... właśnie albo .

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał pytonss Zobacz post
    Nie można generalizować, nie chodzi o to że komuś blues się nie podoba, statystyki są nie ubłagane!!!. W każdym topicu można napisać że się go zmayka i każdy w d..... mieć będzie!!! dział blues to tylko przykład!!!
    W takim razie co ten temat robi w dziale muzyka jak nie jest o blues'ie ?? Przeniosę go w bardziej odpowiednie dla niego miejsce.

pytonss nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tym zamykaniem. No dziwne, żeby ktoś walczył zaciekle o otworzenie jakiegoś tematu. Jak zajdzie potrzeba, to sobie założy nowy i będzie po sprawie.

Przemek pomysł jest dobry, spróbuję pociągnąć trochę za sznurki (ale zabrzmiało ) i zobaczymy co się da zrobić.

I jeszcze jedno, chyba dzisiaj jestem nie za bardzo kumaty, ale o co tak wlaściwie chodzi a tej dyskusji, bo już się trochę pogubiłem. O to że na forum nic się nie dzieje i że aktywne są ciągle te same osoby tak ?? Z góry dzięki za informację.

Koniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W DechęKoniu Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar Koniu

Dzięki!
    101
    Podziękował 47 razy w 45 Postach
    Siła Reputacji
    10
    wiec z tego co pamiętam o bluesie była już ankieta..... jest mnóstwo działów/topiców które odwiedza tylko kilka osób, ale dzięki temu mają swój klimat - nie znam innych for gdzie gromadzona była by muzyka bluesowa - moze to dla nas szansa by zdobyć ta część sieci??? pomysł Przemka dobry chodź ma swoje plusy i minusy bo pijawek może być coraz więcej.
    sam ostatnio zauważam kryzys forum - mniejsza odwiedzalność, mała ilosc tematów związanych z forum, non stop warez (sam już nie oglądam żadnych tematów z tego działu bo mi to zbrzydło)
    na forum zauważam co jakiś czas zmiany - pierwszą i nadal nie wiadoma dla mnie było odejście widelca a ostatnią reputacja. może coś znowu zmienić, ktoś mówił ze "nie wolno stać w miejscu".

:deal:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach - zawsze myślą na odwrót:
    spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem.
    Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem traca pieniądze by odzyskac zdrowie.
    Żyją jakby nigdy nie mieli umrzec, a umierają jakby nigdy nie żyli.

Dzięki!
    22
    Siła Reputacji
    8
    OK koniec dyskusji!! rzeczywiście idąc tym tropem można wyzamykać wszystkie działy. Jest jak jest, będzie lepiej
    Wlodas - daj sobie trochę czasu, może statystyki odwiedzin się zmienią, wiem, że boli gdy ludzie nie doceniają pracy, no ale cóż realia.

Bractwo Kapturników Przemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jestPrzemek Poziom 2 : Fajny jest Avatar Przemek

Dzięki!
    6
    Siła Reputacji
    7
    Cytat Napisał Koniu Zobacz post
    pomysł Przemka dobry chodź ma swoje plusy i minusy bo pijawek może być coraz więcej.
    Słusznie, pijawek przybędzie ale napewno znajdzie się kilka osób które coś na forum ruszą. Myślę że warto dla tych kilku osób wprowadzić zmiany. Jeśli się im tu spodoba to może zareklamują forum na innych stronkach. Wiem że to bardzo optymistyczna wersja ale ja tak myślę

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    1. Dział blues zostaje tam gdzie jest - niech sobie żyje swoim powolnym życiem
    2. Jutro wyłączę system THX w tym dziale - powód ? każdy post w tym temacie jest powodem aby to zrobić. Widzę że nikt nie zrozumiał idei tego przycisku i każdy dalej rąbie w niego ile w lezie
    3. Otwierając waresik na tym forum łatwo było się domyślićże będzie to trudne i niewdzięczne no ale cóż taka nasza praca.
    4. zastanowię się nad wyłączeniem jakich kolwiek systemów naliczania czego kolwiek - z wami to nie ma sensu

nie ździwię się jak mi ktoś podziękuje za ten post - tylko za co ?
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    8
    (btw. MAK miales wylaczyc wczoraj tutaj tHX )
    Kazdy moze sobie teraz zadac pytanie czemu urodzil sie w Polsce, a nie w jakims bardziej cywilizacyjnie lub kulturowo rozwinietym panstwie, czemu akurat w takich czasach, a nie innych, czy nie lepiej by bylo gdybysmy urodzili sie 5k lat temu ??... Ludzie w ciagu swojego zycia zmieniaja swoje zainteresowania, a to ze kazdy chce coraz wiecej i wiecej jest juz wpisane w geny... Jezeli chcemy sie temu przeciwstawic to nie damy za bardzo rady, polecam strategie taoistyczna "rob to co robisz, a swiat niech zyje swoim zyciem i rob to co uwazasz za potrzebne...". Niestety nie kazdy uwaza, ze udzielanie sie na forum jest potrzebne i sposrod 3,5k userow aktywnych jest moze ok 100, proponuje system taki: Powyzej 10 sensownych postow kazdy z userow otrzyma pomoc, userzy ktorzy nie beda sie wypowiadac beda musieli uzasadnic swoja niesubordynacje i moze uzyskaja pomoc po rozwarzeniu tego.
    Kazdy, kto bedzie mial ponize 10 postow powinien za kazdym razem otrzymywac powiadomienie w postaci komunikatu, lub krotka notke pod przyciskiem usercp.
    Osobiscie lubie pomagac tym, ktorzy tego potrzebuja, ale bez przesady... jezeli ktos nawet nie napisze, ze sposob dzialal albo nawet nie podziekuje powinien otrzymac warna lub ostrzezenie, troche kultury trzeba wprowadzic na salony
    Jezeli chcemy rozreklamowac forum to proponuje, zeby kazdy chetny dodal do opisu gg adres forum w czasie gdy jest away i maly tekst reklamowy (np. blues gods, pc-help, pomoc dla twojego pc, oni Ci pomoga ...).
    To nie jest trudne
    Moze jakis banerek reklamowy do wklejenia na strone ?? najlepiej w formie gif`a z haslem typu pomoc techniczna za free, rejestracja free (nie user-bar)
    Badzmy dobrymi samarytaninami i nie zwracajmy uwagi na pijawki, bo tylko krwi nam napsuja (Thanks God they`r`nt Brits. ). Przeciez nie musimy odpowiadac na pytania typu "Co zrobic gdy wyswietli sie napis please press any key"
    Nasze forum (oo... juz sie utozsamiam z wami ) jest wyjatkwe w tym sensie, ze znajdziemy tu tematy z roznych dziedzin zycia, a nie tylko komputery i komputery . Z tego co widze, stali uzytkownicy przychodza tu by sie spotkac, pogadac, pomoc innym... (ale trzeba przyznac, ze bez komputera nie da sie juz zyc, w moim przypadku moge powiedziec, ze jest to juz uzaleznienie... d: niestety.., na szczescie widze to i staram sie ograniczac ). Ale nad reklama forum i jakimis usprawnieniamy, gratyfikacja userow mozemy pomyslec .. Czyli to co proponuje to (skrot tego co wyzej przy okazji :
    1. Wprowadzenie systemu gratyfikacji nowych userow tym, ze poruszaja jakies wazne tematy lub za to, ze pomagaja innym userom, ew. udostepniaja "swoje prace"
    2. Pozbycie sie userow, ktorzy nie loguja sie juz od bardzo dlugiego czasu lub sa bierni w postach i nic nie wnosza na forum...
    3. W regulaminie dodac kilka nowych obowiazkow kazdego usera, np. ze w ciagu 2 miesiecy musi sie wypowiedziec conajmniej xx razy by jego konto nie zostalo usuniete po tym czasie (lub wypowiedziec sie na jakis wazny temat, my mozemy oocenic czy byl potrzebny i zdecydowac czy nam sie ta wypowiedz przydala czy nie ) btw. Na jednym z forow (made in USA) widzialem w regulaminie, ze aby miec dostep do wiekszej ilosci dzialow nalezy sie wypowiedziec przynajmniej 200 razy (w postach), to samo moze dotyczyc udzielenia przez innych pomocy takiemu userowi...
    4. (jezeli nie bylo, bo juz zmeczony jestem i nie pamietam...) W regulaminie nalezy zawrzec punkt o tym, ze kazdy musi poprosic o pomoc (tak w ramach kultury osobistej userow ), a kazdy na pewno ja otrzyma

(mam nadzieje ze mniej wiecej tez i o to chodizlo... )
    Ostatnio edytowane przez: neoshiro : 03-02-07 - 04:01 Powód: omfg - ale zem sie rozpisal, jak ktorys z modow chce to moze mnie troche strescic i skrocic :)

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    A ja powiem inaczej - przez ten czas jak miałem sesję (i mam ją nadal) jedynie bacznie obserwowałem życie na forum i powiem wam że widok jaki ujrzał znacznie różni się od tego jaki widziałem na co dzień będąc razem z wami. Podjąłem pewne decyzje które mają a raczej będą mieć duży wpływ na funkcjonowanie forum oraz stosunki między nami. Powiem krótko - planuję sporo zmian w organizacji forum, z których może wyniknąć bardzo wiele kłótni i problemów, dodatkowo nie zamierzam się ani tłumaczyć z każdego kroku ani tym bardziej wcześniej go przedstawiać pod głosowania etc. Dlatego też daję wam jeden prosty wybór: ponieważ mam dość tego wszystkiego to sami zdecydujcie czy chcecie się na to zgodzić. Od razu mówię że to będzie dyktatura komu się nie podoba to papa. Jeśli wam to przeszkadza to do następnej niedzieli chcę poznać swojego następcę - koordynacją tego niech się zajmą SMi. Pozdrawiam
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Dzięki!
    119
    Siła Reputacji
    12
    Cytat Napisał MAK Zobacz post
    ............
    chcę poznać swojego [HH]następcę[/HH]
    ha... a cóż to oznacza? bo zastępca to wiem.ale następca?
    nie wiemy jakie decyzje Podjąłes w temacie forum a co dopiero " następcę" wybierac...!
    Nie podoba mi się to ..... i jeszcze koordynacją mamy się zająć.... za duzo zagadek... coś bliżej... gdybys zapodał...:notworthy

Dzięki!
    20
    Siła Reputacji
    11
    Cytat Napisał MAK Zobacz post
    Jeśli wam to przeszkadza to do następnej niedzieli chcę poznać swojego następcę - koordynacją tego niech się zajmą SMi.
    Ja jestem otwarty na wszelkie zmiany, już dawno mówiłem, że mądra dyktatura jest bardzo dobrą formą rządów, a właśnie z taką mamy doczynienia będąc pod skrzydłami MAK'a. Nikt tu nikogo nie będzie zastępował, MAK'u zostajesz i tyle Forum potrzebne jest trochę ożywienie, i jestem pewien że Ty tego dokonasz.

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    ...a lowak siedzi i się wszystkiemu przygląda, jak coś mu nie pasuje to mówi głośno. Także na chwile obecną czekamy na owe zmiany ;-)

(mruga do MAKa ;D)
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Ich bin das nicht gut mod neoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jestneoshiro Poziom 2 : Fajny jest Avatar neoshiro

Dzięki!
    1
    Siła Reputacji
    8
    jestem ciekawy i otwarty na kazda propozycje, mimo mojej niecheci do jakiejkolwiek dyktatury jestem przekonany, ze raczej terroru nie bedzie

(\___/) copy Rhino in to your profile to help/////////"wypowiadamy zaklecie: troll sio, troll sio, troll sio
    (*.I.
    him achieve the world domination////////////////okrecamy sie 3 razy na nodze wokol siebie
    (> . <) ////////////////////////////////////////////////////////////////i juz troll znikl"
    /_I I_\

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)