Dzisiaj zaktualizowałem skrypt obsługujący nasze Forum do najnowszej dostępnej wersji. Skok jest duży, bo aktualizowałem z wersji 2.2.8 na 2.3.2, czyli cztery wersje do przodu :-)
Zmian są setki, mniejszych i większych. Najważniejsze jednak, żeby wszystko ładnie chodziło :-)
Mam zamiar się wziąść teraz konkretniej za Forum w końcu. Poczekamy tylko na Karo_l`a i opracujemy oficjalny regulamin.
Przy okazji mam pytanie, czy ma ktoś dostęp, albo wie, skąd wziąść różne hacki i pluginy do vBulletin? Chodzi mi o takie coś, jak: http://www.vbulletin.org. Tylko niestety to jest płatne i nie mam dostępu :-(
Jak możecie, to poszperajcie i popytajcie się w tej sprawie. Z góry dzięki!

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem
Przegladam forum - po jakims czasie (czasami bez niczego, czasami jak napisze posta) - zanikaja mi przyciski "new post", a jeszcze po nastepnej chwili - jakby byly one juz wszystkie przeczytane (w tym momencie wyglada na to ze polaczylem sie ze stronka ponownie - wyswietla mi sie czas ostatniej wizyty jako czas terazniejszy) Czy da rade jakos sobie z tym poradzic?? Przede wszystkim czy to jest wina forum, czy cos u mnie nie tak??