+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Co się dzieje w Operze?

Zakochany w Ania_kociak:* GoLLaB Poziom 1 : Buduje reputacjęGoLLaB Poziom 1 : Buduje reputację Avatar GoLLaB

Dzięki!
    3
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9

Co się dzieje w Operze?

Co sie dzieje w Operze, ze nie moge normalnie pisac z polskimi znakami? Czego bym nie wcisnal to wlacza sie jakies za przeproszeniem gowno i wskakuja jakies zakladki i inne niechciane przeze mnie rzeczy. Domyslam sie ze to pewnie jakies skroty ale czemu tak jest tylko na tym forum?

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    To raczej nie na forum tylko w operce, poszperaj w skrótach i po prostu je pousuwaj, też tak miewałem póki ich nie pousuwałem
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    niop bo to masz tylko u Siebie...........u mnie na Operce, z ktorej korzystam nonstop nie am takich niespodzianek............

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Zakochany w Ania_kociak:* GoLLaB Poziom 1 : Buduje reputacjęGoLLaB Poziom 1 : Buduje reputację Avatar GoLLaB

Dzięki!
    3
    Siła Reputacji
    9
    Właśnie dziwne jest to, że dzieje się to tylko na Underpl. Pisze na innych forach i nie mam najmniejszych problemów, wejde na Underpl i od razu Opera coś odwala :/ teraz wiecie co się stało? Zawiesiła mi się przed momentem klawiatura, musiałem rozłączyć i podłączyć to zacząłem znów pisać, teraz kopiuje tekst z notatnika, bo naprawdę idzie kur**** dostać jak tu wszystko się robi bez mojej chęci... W Operze sprawdziłem, nie mam gestów myszy, klawiatura i mysz ustawione na Opera Standard. No i nie wiem, co się dzieje :/ - wirus jakiś?

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Jaka wersja Opery (numerek)? Polska czy spalszczana?
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

Dzięki!
    3
    Siła Reputacji
    9
    Wersja 8.51, język z 8.50,

Hmm o ile dobrze zauważyłem w szybkiej odpowiedzi pisze normalnie i nic się nie dzieje.... ??? Czyli nie mogę korzystać z opcji zaawansowanych.

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    ... spalszczana. Sprawdź teraz, włączyłem Ci bardziej wypasiony edytor WYSIWYG.
    Ew. w ostateczności wróć do "orginalnej PLki".
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

QbaTheRipper
    Gość Avatar QbaTheRipper
    Cześć.Da sie tak ustawić operę zeby klawiatura obsługiwała tylko polskie znaki.Wejdż w Narzedzia>>>Preferencje>>>Zaawansowane>>>zaznacz z lewej Mysz i klawiatura>>>potem w okienku "Konfiguracja klawiatury" podświetl "Opera standard" i z prawej kliknij "Edytuj".W tym oknie masz opis wszystkich klawiszy i skrótów.Niestety po angielsku.....Tak czy inaczej , można dojść po skrótach.Np. wciskając CTRL+ALT+L otwierają sie odnośniki zamiast litery "Ł".Po angielsku to będzie "LINKS" .Możesz użyc szybkiego wyszukiwania(u góry) lub szukać ręcznie.Gdy znajdziesz linijkę ze skrótem który chcesz zmienić, kliknij na nazwę 2 razy i dowolnie edytuj skrót zmieniając dowolny klawisz.Oprócz Ł...są chyba jeszcze 4 literki do zmiany ale teraz nie pamietam angielskich skrótów.Jesli bedziesz mieć z tym problem to napisz.Poradzimy....

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)