+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Rabat na paliwa stacji Lotos - od 15 groszy !!!

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11

Rabat na paliwa stacji Lotos - od 15 groszy !!!

Oto co dostałem dzisiaj z forum seat ibiza, pewnie co niektórzy słyszeli już o tej akcji ale warto przypomnieć.
    BTW czy ktoś ma ochotę na taką kartę? Ja chyba się skuszę tym bardziej że Lotos mam w okolicy, jutro podjadę zobaczyć jakie mają ceny czy w ogóle się ta karta opłaci

Witajcie.
    Po dzisiejszych rozmowach z firmą LOTOS otrzymaliśmy ostateczne warunki na karty rabatowe:
    1. Przy tankowaniu ok. 130 000 litrow jak na Orlenie dostaniemy 15 groszy rabatu na kazde paliwo i gaz(jednak tabkowanie gazu nie moze przekroczyc 15% calosci tankowanego paliwa - czyli przy 130 tys litrow to jest 20 tys gazu).
    2. Gdy wzrośnie tankowanie do 150 000 litrow miesięcznie dostaniemy 20 groszy rabatu a przy 300 000 litrow dostaniemy 30 groszy!!! Kazde 10 tys litrow powyzej 200 tys to dodatkowy grosz rabatu.
    3. Dodatkowo dostaniemy ok. 10%-20% rabatu na myjnie, oleje, plyny do spryskiwaczy i inne podobne rzeczy na stacjach!!!
    4. Karty wyrabiane będą z nazwą Klub Seat Ibiza Polska oraz na PIN, ktory kazdy bedzie musial zmienic przy pierwszym tankowniu.
    5. Limit kart jaki dostalismy to 3000. Na chwile obecna mamy juz 900 kart zamowionych z naszego klubu oraz ok. 1000 z innych klubow. Pozostalo ok 1000 kart!!!
    6. Karty sa wazne 3 lata. Jezeli miesiac przed koncem waznosci nie zablokujemy jakis kart to beda one automatycznie wymienione(prawdopodobnie bezplatnie chociaz tutaj nie dostalismy zadnej odpowiedzi dlatego nie wiemy).
    7. Karty moga byc na wszystkie auta, motory i inne urzadzenia. Faktura jest na moja dzialalnosc wiec i KLUB SEAT IBIZA i kazdy dostanie przy kasie jedynie potwierdzenie zakupu paliwa.
    8. W piatek podpisujemy umowe z firma Lotos i zamawiamy od razu 2950 kart(50 kart zostaje zapasowych zebysmy nie przekroczyli limitu).
    9. Karty sa co 3 miesiace sprawdzane czy ktos uzywa i tankuje czy nie. Po 3 miesiacach dostajemy informacje o nieuzywaniu karty i wtedy decydujemy czy karta ma zostac aktywna czy ma zostac zablokowana po kolejnych 3 miesiacach!!!(Ustalone z firma Lotos na prosbe wszystkich chetnych na karty)
    10. Zamówienia na karty(prosze od razu zaznaczyc czy karta ma byc tez na gaz bo na gaz jest limit litrow, ktorego nie mozemy przekroczyc bo zostanie zmniejszony rabat).
    Klub Seat Ibiza Polska

11. Gdzie znajdują się stacje LOTOS?
    Grupa LOTOS S.A.
    12. Prosimy wszystkich tankująch LPG (także osoby które wcześniej zapisały się na karty) o wejście na link
    Klub Seat Ibiza Polska i zaktualizowanie opcji tankowania LPG na karcie.
    Koszt karty to 10 zl + 5 zl wysylka!!!
    Wszystkie informacje w pierwszym poscie tego tematu Klub SEAT IBIZA Polska • Zaloguj oraz na 17 stonach roznych dyskusji
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    37
    Podziękował 29 razy w 24 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Jeśli chodzi o tego rodzaju karty karty, to faktycznie one działają wg zapewnień jednego mojego znajomego, który wyrabiał kartę za pośrednictwem forum Ibizy, tyle, że pod Orlen, stąd myślę, że z Lotosem także nie będzie problemów. Sam niestety nie mam w okolicy żadnego Lotosa, więc nie za bardzo karta mi się przyda. Sama inicjatywa bardzo fajna, godna uwagi.
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    &
    &
    :thanks:

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    Byłem dzisiaj z ciekawości sprawdzić cenę na Lotosie w mojej okolicy i za litr Pb95 na Lotosie wołają 5,69 a na Orlenie 5,52. Nawet z uwzględnieniem rabatu 15 groszy to Orlen i tak wychodzi taniej. Myślałem że sobie kartę zamówię, ale chyba zrezygnuję, szkoda żeby leżała w szufladzie :/
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...

Rav
    Rav jest offline
    Stały Użytkownik Rav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyRav Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Rav

Dzięki!
    1
    Podziękował 5 razy w 4 Postach
    Siła Reputacji
    11
    ja już zamówiłem tą kartę z forum V40 było info właśnie z seata. W moim przypadku Lotos ma ceny porównywalne z orlenem więc się więc się opłaca, poza tym na ich paliwie robię więcej km.
    budzi się we mnie zwierzę ,
    ale obawiam się,
    że to leniwiec ...

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)