+ Odpowiedz na ten temat
2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 26 do 32 z 32

Temat: Pomoc w wyborze nawigacji GPS

Matador np15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnynp15 Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar np15

Dzięki!
    37
    Podziękował 29 razy w 24 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Dzieki pytonss za pomoc. Może się skuszę, bo czeka na mnie w domu Tomtom One XL. Z tego co wiem, mapy tego producenta mają bardzo dobre pokrycie w dużych miastach, problem jedynie zdarza się z numeracją po mniejszych miasteczkach. Nie wykluczam też wycieczek do Niemiec, Czech czy Słowacji. Szkoda, tylko, że Automapa nie wchodzi w grę, ale nie można mieć wszystkiego.
    Kliknij, to nic nie kosztuje, innym pomoże:
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    &
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    &
    :thanks:

Użytkownik Busacca Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar Busacca

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    0
    Hej a do jakiej kwoty szukasz GPS? Ja na Twoim miejscu wybrałbym coś z trójki MIO, TOM TOM, albo GARMIN. To chyba najlepsze obecnie nawigacje na rynku. Zakladajac ze masz sredni budzet do wydania to proponuje model Mio p560. Jest naprawdę w porzadku i nie drogi

Użytkownik neonka Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar neonka

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0

Gps

Witajcie.
    Jaki polecacie gps do kwoty 500zl?
    Nie potrzebuję żadnych bajerów w stylu odtwarzacz filmów, ważne, żeby miał dobre i aktualne mapy z mozliwością wgrywania aktualizacji i oczywiście wykrywacz fotoradarów.

Wklejajcie linki, proszę.
    Ostatnio edytowane przez: DaRiOOsH : 09-01-10 - 07:00 Powód: przenisłem i posprzątałem :)

kotmon kotmon Poziom 1 : Buduje reputacjękotmon Poziom 1 : Buduje reputację Avatar kotmon

Dzięki!
    3
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Proszę o poradę . Chcę kupić gps z funkcja bluetooth , podobno będzie działać jako urządzenie głośnomówiące z telefonem , problem w tym że nikt ze sprzedawców nie wie jak będzie się takie cudo zachowywać podczas jazdy i odbieraniu połączenia telefonicznego . Tzn nawigacja działa bez głosu ....bo telefon , nawigacja się wyłacza bo telefon ....pytałem sprzedających na allegro , odpowiedź uczciwa nikt tego nie testował.....może jednak ktoś wie....?????

Ginekolog <-> tapicer thomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnythomas.night Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar thomas.night

Wpisów
    2
    Dzięki!
    5
    Podziękował 23 razy w 20 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Odnośnie Larka i gubienia GPS: należy wyłączyć synchronizację czasu wg GPS.
    W niektórych modela AM po wyznaczeniu trasy wraca do.... ekranu wyznaczania trasy, problem rozwiązujemy następująco:
    1. Kopiujemy softu AM (bez folderu Maps) do urządzenia
    2. Ustawiamy odpowiednie ścieżki do EXEka startującego
    3. Folder AutoMapa EU\Maps niech leży na karcie pamięci

Po starcie AM program sam znajdzie mapę i całość powinna jechać jak trzeba.

Co do doboru sprzętu warto wybierać spośród tego: AutoMapa :: Wymagania sprzętowe
    Ostatnio edytowane przez: thomas.night : 01-12-10 - 12:50
    ... jak w statusie, wyk. też spirale z materiału powierzonego

night_cr0wler / astar0th

UnderPL moderator Phot Poziom 2 : Fajny jestPhot Poziom 2 : Fajny jestPhot Poziom 2 : Fajny jestPhot Poziom 2 : Fajny jestPhot Poziom 2 : Fajny jestPhot Poziom 2 : Fajny jest Avatar Phot

Dzięki!
    1
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    kotmon - wiesz mysle ze moze byc klopot bo jest to w sumie dodatek do tych urzadzen ale jezeli cos mi wpadnie w lapiszcze to sprawdze dobrze bylo by zapytac u producentow- postaram sie cos ustalic.

Jezeli chodzi o niedrogie nawi to w sumie bardzo dobrze jezdzilo mi sie z akira i automapa do nie (jedyny minus to to ze nie lubi zimna

Pozdrowienia!

Użytkownik jimb Poziom 0 : Nie ma jeszcze reputacji Avatar jimb

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    0
    Polecam urządzenia garmina - czytają wszystko i nie ma problemów z sygnałem

+ Odpowiedz na ten temat
2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)