PDA

Zobacz pełną wersję : gry



luc
18-11-06, 03:47
prosze o pomoc
czy można zagrać na playstation2 grami z playstation1 jak tak to jak to zrobić
:33:

wyyzy
18-11-06, 12:19
Z tego co wiem to tak. A jak ? tak jak w przypadku gier na PS2 wkładasz płytkę i odpalasz...

luc
18-11-06, 23:32
Z tego co wiem to tak. A jak ? tak jak w przypadku gier na PS2 wkładasz płytkę i odpalasz...

:33: dzięki, tak zrobiłem i nic może to zależy ok konsoli

Fenot
19-11-06, 08:04
Wysunę śmiale przypuszczenie, że to zależy od tego, że próbujesz odpalać "kopie bezpieczeństwa" z PSX...czy mam rację? :)

wyyzy
19-11-06, 10:48
Kilka znajomych ma PS2 i oni nie tylko oryginały z jedyneczki odpalają...

alec
19-11-06, 12:52
z tego co się orientuję podrasować PS2 to nie jest problem i założę się ze 99% sprzętu z drugiej ręki jest przerobione ale newki nie :) wizyta u elektronika :)

cysio
04-02-07, 12:25
z tego co ja wiem to jak kupojesz swapa masz 2 plytki jedna dvd a druga nsc no to ta nsc slorzy najprawdopodobmiej do tego. w mojej konsoli to dziala.wkladasz ta nsc ona sie tam zatszymoje wkladasz giere z ps1 i chodzi bezproblemowo.

bazyl
08-04-07, 10:42
Mam pytanko nie wiem czy to juz było przerabiane jeśli tak proszę o usuniecie tego i podanie linku dzięki chodzi oto ze mam ps2 slim ta cienka jak ktoś nie wie i nie wiem czy kupować swap magica ponieważ oglądałem filmik to oni to na tej grubej robili takim <eee kwadracikiem> i nie wiem czy na slim tez pójdzie bo ona jest otwierana do góry i czy jak ja po prostu otworze czy to będzie działać???? Nie che tracić gwarancji na ps2 bo niedawno kupiłem a poza tym swap jest chyba lepszym rozwiązaniem. Proszę o szybką odpowiedź z góry thx.

+ADI+
08-04-07, 10:45
Jest coś takiego jak swap magic do konsoli slim, odsyłam na allegro.

bazyl
08-04-07, 12:30
A powiedz mi do czego są te blokadki i jeszcze pisze, że gramy z zamkniętą klapką to znaczy co po załadowaniu swapa możemy otworzyć klapkę włożyć kopie i normalnie odpalać czy trzeba jeszcze się z tym bawić klikać 1000tys.. razy i dopiero gramy czy prosto wkładasz swapa ładuje się otwierasz slima normalnie wkładasz "kopie" zamykasz i grasz plz proszę plz o szybką odpowiedź z góry thx dzieki thx :notworthy :notworthy

+ADI+
08-04-07, 12:37
Kupujesz swapa z blokadkami "slim", montujesz je jednorazowo w konsolce nie tracąc gwarancji, bo w każdej chwili możesz je wyciągnąć, dalej wkładasz płytkę ze swapem, czekasz parę sekund, wyciągasz, wkładasz kopię "zapasową" i grasz tyle, na ile pozwoli Ci organizm.

bazyl
08-04-07, 18:22
Dzięki już wszystko wiem i mogę lecieć po swapa narka