PDA

Zobacz pełną wersję : Prince of Persia The Two Thrones - problem



Nexcalibur
14-07-06, 21:10
Witam!

Mowie od razu, ze nie chodzi tu o problem typu: "Nie moge przejsc..." tylko problem natury technicznej.

No wiec jest tak: Zainstalowalem gre (wszystko ladnie, pieknie, bez zadnych bledow) i wpisalem numer seryjny.

Dalej proboje otworzyc gre to pisze abym wlozyl plyte CD/DVD do napedu. A plyta siedzi. No co prawda to obraz plyty, no ale to jest to samo jakby byla plyta.

Wiec ma ktos dla mnie jakies rady jak to uruchomic?

Bardzo bym prosil, bo sie cholernie napalilem na ta gre :]

Z gory dziekuje :)

Przemek
14-07-06, 21:44
O ile dobrze pamiętam to trzeba odpiąc cd-roma.

wlodas
14-07-06, 21:53
jezeli masz jakiekolwiek info nt. gry napisane przez grupe łamiąca to przeczytaj lub skopiuj na forum.
wydaj mi sie ze musi byc tam info jak uruchomic gre.
mozliwe, ze nalezy uzyć opcji hidencd.
skopiuj i podeslij

miki_aha
14-07-06, 23:55
zdecydowanie wył napędy optyczne, ta gra tak ma ja używałem progsów do ukrywania cd-romu ale nie działało jak potrzeba więc odpiołem napędy i ruszyło

Nexcalibur
15-07-06, 09:44
Problem z tym zeby wlozyc CD/DVD zażegny (Odpialem napedy). Ale teraz mam drugi :/ Otoz wpisuje nr.seryjny i mi go przyjmuje, po czym przy sprawdzaniu plyty pisze mi ze ten nr. jest zly :/

Macie jakies rady w zwiazku z tym?

wlodas
15-07-06, 10:00
info z gry plz !

Gourney
15-07-06, 10:17
widocznie 'zakrakac' trzeba :D

ale tak jak mowi przedmowca daj zawartosc pliku *.nfo lub innego tekstowego gdzie wszystko jest opisane

Nexcalibur
15-07-06, 22:46
No i po problemie. Uporalem sie. Wystarczalo sciagnac Daemon Tools 4.00 i odlaczyc napedy optyczne.

Dzieki wszystkim za pomoc

Pozdrawiam all

bart321
19-08-06, 11:29
szukam kodu seryjnego do prince of persja dwa trony.moze mi ktos wysłac na tą strone kod lub na emaila tu był emal[/email]

wyyzy
19-08-06, 11:33
http://www.serials.ws

bardzo przydatna i pomocna stronka ;]

wlodas
19-08-06, 12:15
szukam kodu seryjnego do prince of persja dwa trony.moze mi ktos wysłac na tą strone kod lub ...w tym miejscu był email[/email]
kłania się FAQ: 15. Sprawy typu "przyślij też do mnie na moj_mail@adres.pl" załatwia się prywatnymi wiadomościami (PW / PM). Posty tego typu będą usuwane.

http://astalavista.box.sk/cgi-bin/robot?srch=Prince+of+Persia+The+Two+Thrones&submit=+search+

Książe Persi
02-12-06, 14:27
A więc tak mam prblem to nie taki ze nie moge przejsc planszy tylko:niedawno gralem w prince of persia dwa trony ale zmienilem system wiecie zawiurusowany ale przejdzmy do rzeczy.

Otóz po instalacji resetuje kompa przyciskiem uruchom komputer ponownie w starcie i po starcie systemu ,oczywiscie obraz przed instalacją skopiowalem na dysk, i po skopiowaniu obrazu od razu odpiolem napendy wirtualne a to znaczy cd-rom-ki.Wpisuje CD-KEY i albo pojawia sie blond ze nie odtworzy i to ssie powtarza dwa razy i po ponownym wcisnienciu OK wylancza sie i nie ma gry.A drugie to ze jak sie wlonczy to po filmach wstepnych pojawia sie menu pszepraszam dobrze by bylo ale po tych filmach pojawia sie ogien i jest RAPORT O BŁęDACH i jest

Wyślij Nie Wysyłaj

Prosze POmóżcie mi blagam.:sadwavey: :sadwavey: :sadwavey: :sadwavey: :zx11pisse :zx11pisse

wlodas
02-12-06, 16:06
mam rozumiec ze grasz z obrazu gry na wirtualnym cd?
jezeli tak- to sprawdz czy po resecie systemu obraz masz na stałe przypisany do cd virtual.
jezeli nie to - nalezałoby zainstalowac jednak gre jeszcze raz i wtedy wyłączac cd . reszta opisu postepowania powinna byc w pliku . nfo.