PDA

Zobacz pełną wersję : Pomoc z zainstalowaną grą



Frog
04-04-06, 01:04
Mam prośbe może ktoś mi pomoże.Zainstalowałem gre i nie wczodzi komp dobry a tu nic tylko taki napis ; Failed to initialise Ivor :.Plis Frog.:

wlodas
04-04-06, 07:18
jak gra, jaki system, podaj więcej info

+ADI+
04-04-06, 10:45
I czy gra jest orginalna.

Edit

I jaki masz system operacyjny

Frog
04-04-06, 12:18
Gra jest z gazety ;Conflict Desert Storm instaluje ją dla syna kom spełnia wymogi Pen III 256 RAm Karta 3D. I naprawde nie wiem o co chodzi.Tym co odpisali dzięki.Frog.


jak gra, jaki system, podaj więcej info
windows xp (sp1)
pentium3 (256)
direks 9
matrox graphics milleniumII AGP
gra która nie chodzi działa to
Conflict :Desert Storm -z gazety

wlodas
04-04-06, 22:44
poszukaj w pliku readme co napisali o kartach grafiki na których gra chodzi.
oraz inne uwagi i dostosuj do swego kompa.
tylko tyle moge powiedziec , nie mam gry przy sobie i nie wiem co tam jest opisane.

thomas.night
04-04-06, 23:17
Również stawiam na grafike.... chyba już pora na nowy sprzęt

Frog
04-04-06, 23:25
poszukaj w pliku readme co napisali o kartach grafiki na których gra chodzi.
oraz inne uwagi i dostosuj do swego kompa.
tylko tyle moge powiedziec , nie mam gry przy sobie i nie wiem co tam jest opisane.
Dzięki za info.Wiem że grafika jest za cięka i właśnie obserwuje alegro i coś wybiore.Syn nie zadowolony bo lubi strzelanki ale musi jeszcze poczekać.Dzięki


Również stawiam na grafike.... chyba już pora na nowy sprzęt
tak wiem i właśnie zmienie grafike.Dzięki

+ADI+
05-04-06, 12:01
Ale zaczekaj nie tak hop do przodu... Bo pamiętam że gra rozpakowywała si ę troche w tempie ( na partycji z systemem) Powinno być ok 400 mb miejsca (nie 200 jak winda karze) takze jak tylu nie masz to troche zwolnij

Frog
05-04-06, 12:32
Ale zaczekaj nie tak hop do przodu... Bo pamiętam że gra rozpakowywała si ę troche w tempie ( na partycji z systemem) Powinno być ok 400 mb miejsca (nie 200 jak winda karze) takrze jak tylu nie masz to troche zwolnij
Dzięki ADI ale mam na kompie 7Giga wolnego miejsca.prawdopodobnie są stare sterowniki zainstalowane bo przedtem była karta graficzna jakaś standardowa a ja dostałem inną nazwa ,Matrox Graphics Milennium II AGP ale nie było żadnych sterowników przy tej karcie więc może to nie znam się na kompach jestem zielony w tych sprawachJak możesz to doradz mi.Frog

Stary
05-04-06, 18:19
...prawdopodobnie są stare sterowniki zainstalowane bo przedtem była karta graficzna jakaś standardowa a ja dostałem inną nazwa ,Matrox Graphics Milennium II AGP ale nie było żadnych sterowników przy tej karcie więc może to nie znam się na kompach jestem zielony w tych sprawachJak możesz to doradz mi.Frog
To może być przyczyną twoich problemów :) .
Tutaj (http://www.matrox.com/mga/support/drivers/latest/home.cfm) masz sterowniki do kart Matroxa - a tutaj (http://www.matrox.com/mga/support/drivers/identify_product.cfm) masz informację jak prawidłowo zidentyfikować swoją kartę (by wybrać odpowiednie sterowniki). No i jeśli miałeś zainstalowane jakieś inne sterowniki do innej karty grafiki to dobrze by było je najpierw odinstalować i dopiero wtedy instalować stery Matroxa.

Frog
05-04-06, 20:33
To może być przyczyną twoich problemów :) .
Tutaj (http://www.matrox.com/mga/support/drivers/latest/home.cfm) masz sterowniki do kart Matroxa - a tutaj (http://www.matrox.com/mga/support/drivers/identify_product.cfm) masz informację jak prawidłowo zidentyfikować swoją kartę (by wybrać odpowiednie sterowniki). No i jeśli miałeś zainstalowane jakieś inne sterowniki do innej karty grafiki to dobrze by było je najpierw odinstalować i dopiero wtedy instalować stery Matroxa.
Dzięki za te strony przydadzą się ale musze i tak czekać na kumpla aby mi to pościągał i zainstalował.Pozdro

+ADI+
27-04-06, 14:55
I co działa Ci ta gra?