PDA

Zobacz pełną wersję : Quake 4 -wszystko zielone



tooltm
02-03-06, 03:30
Witam może graliście już w quake4 . Dlaczego w tej grze wszystko jest zielone ??? Właśnie ją skończyłem i to mnie zdumiewa?

lowak
02-03-06, 16:20
Twórcy Q4 podpisali porozumienie z GreenPeace'm i odtąd zaczeli propagować zieleń w grach. Wszystko to przez ostatnie badania CBOSu z których wynika, iż większość obrazów zapamiętuje się podczas grania w ulubione gry. Czyż jest lepszy sposób na reklamę, która pokaże że zieleń jest tak bardzo ważna?

------------

A na poważnie, to może sterowniki do karty graf(zainstaluj inne), źle dociśnięty kabel do monitora?

illusion
02-03-06, 18:07
Albo po prostu jesteś zielony jeśli chodzi o tą grę.

flash
06-03-06, 23:36
jak dla mnie to q4 jest banalną grą. Lepszy jest jej poprzednik, czyli trójeczka.

ulm@n
06-03-06, 23:54
Moim zadaniem też przeinstalowanie sterów do grafiki powinno pomóc. tooltm a czy mógłbyć powiedzieć jaką masz grafę ??

flash może się wtrącam tam gdzie nie powinienem, ale z tego co widzę to kolega się pyta o to, jak rozwiązać problem z błędym wyświetlaniem grafiki w Q4 a nie która cześć Quake'a jest najlepsza...

thomas.night
07-03-06, 17:25
Sterownik grafiki... definitywnie. Nie zaszkodzi też looknąc na dxdiag

+ADI+
09-03-06, 15:38
trójeczka to była banalna dopiero... 2 godzinki

lowak
09-03-06, 15:56
A co to ma do rzeczy?!
(niepohamowany wybuch magicznej energii)

wlodas
09-03-06, 18:16
trójeczka to była banalna dopiero... 2 godzinki
flash
jak dla mnie to q4 jest banalną grą. Lepszy jest jej poprzednik, czyli trójeczka.
rozmowa jest o Q4 - która część lepsza czy o uwagach na temat wyświetlania grafiki?

trójeczka to była banalna dopiero... 2 godzinki
ta sama uwaga. posty do kasacji!

illusion
10-03-06, 19:30
Temat do zamknięcia jest.