PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z Call of duty 2



valdas89
26-02-06, 17:16
Witam !!!! Po zainstalowaniu cOF 2, kopiując cracka w odpowiednie miejsce wyskakuje mi komunikat- ,,error during instalization- Video card or driver doesn't support dynamic textures''- czyli coś jakbym miał zwalone z kartą graficzną...Co mam zrobić aby gra się włączała ????Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam

Moja karta graficzna to- Geforce 4 MX 440- może brakuje jakiś sterowników ????

wlodas
26-02-06, 17:28
poszukaj w readme w grze informacje czy Twoja karta obsługuje gre.
jest to nowa gra więć możesz miec problemy ze kartą grafiki.

lowak
26-02-06, 17:40
Moge ci odrazu powiedziec, gierka ci nie pójdzie, kumpel miał identyczny problem. Tak samo jak wlodas wysłałem go do pliku readme, okazało się, że call of duty 2 jest bardzo wymagające pod względem karty graficznej, a właściwie bardzo wybredne, praktycznie nie obsługuje większości kart graficznych z pod znaku nvidii...

wlodas
26-02-06, 17:56
looknij jeszcze tu:
http://asp.pl/~kamil/nuke/html/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=34
http://asp.pl/~kamil/nuke/html/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=34
juz skończyłem tę grę a mam Asus gf6800 gt i sterowniki 81.95

valdas89
26-02-06, 19:02
Dzięki bardzo za pomoc ale gierka już mi działa :))) Zainstalowałem sterowniki ze strony nvidia- http://www.nvidia.com/page/search.html pierwsza pozycja od góry gierka działa bez zarzutu i co do lowaka proponuje twojemu koledze też tak zrobić- jeszcze raz dzięki i pozdrawiam !!!

thomas.night
26-02-06, 22:14
Miałem to samo co kumpel lowaka..... valdas, ta historia brzmi jak opowieść Science-Fiction. Plz, daj nam dokładniejszy namiar na plik

lowak
27-02-06, 18:13
Kumpel też instalował najnowsze stery, poza nawet plik readme wyklucza od cholery kart nvidii, w tym nawet większość dosyć nowych, prosimy o szczegóły.

+ADI+
05-10-06, 15:58
ano ja mam taki prblem: po przejściu w tryb osobowy , już pobraniu informacji od serwerów, po wejściu w jakikolwiek wyskakuje mi : Błędny klucz cd.... wziąłem ten kluczyk z serials.ws...

wyyzy
05-10-06, 17:27
Kup oryginała... albo graj na najstarszej możliwej wersji Call of Duty 2 [nie pamiętam jaka to była] z masą bugów.

+ADI+
05-10-06, 17:35
ano mam orginała ale zgubiłem kluczyk ;]

wyyzy
05-10-06, 17:36
To go odszukaj ;] bo inaczej możesz sobie odpuścić granie po necie w CoD2...

S.Z.A.O.
05-10-06, 18:12
jak zresztą praktycznie w każdego pirata.......wiem bo próbowalem jeszcze w Wolfensteina zagrać, niestety dupka. ale potem to był już enemy i sobie neico pograłem. Ostatnio chciałem spróbować Hidden Dangerous 2 ale też nie dalo sie na necie grać z powodu klucza.......szukam oryginała po polsku nei chce kto sprzedać :D
niestety ADI szukaj kluczyka bo inaczej nie dasz za chiny ludowe rady :D
PS. taaaaaaa oryginał :D

Pablo88DG
05-10-06, 20:06
Granie w CoD2 ze zgubionym cd-keyem ;) = Cracked Servers ;)

+ADI+
05-10-06, 21:17
Rozwiń trochę te cracked servers ;]

wyyzy
05-10-06, 21:37
...albo podaj listę or smth :P :D

Fredi
07-10-06, 09:58
ja kocham COD jak i COD2 posiadam orginaly ( i klucze tez, jeszcze nie zgubilem) jestem maniakiem grania w tw gierki ;] na gforce mx 440 da rade COD2 ale niestety odnosze wrazenie ze gierka chodzi wolniej .